Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

FELICITARI MONU, MAMICA CURAJOASA! SA FITI SANATOASE AMANDOUA, FETITA TA SA FIE VOIOASA, SA AIBE O VIATA FRUMOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
Va asteptam cu drag "acasa" si bineinteles cu cat mai multe poze!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Felicitari mami ! Sa te refaci usor si sa te bucuri de asa fete frumoase !

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

FELICITARI MAMICA DRAGA! ITI DORESC REFACERE RAPIDA SI SA AJUNGETI CAT MAI REPEDE ACASA.MICA PRINTESA SA AIBA PARTE DE NOROC SI SANATATE.

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Retraiesc atmosfera din mai-iunie 2005, cand stateam de pe o zi pe alta si asteptam vesti de la mamici ca au nascut, ca sunt bine, si stateam cu inima in gat pe masura ce mi se apropia termenul

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Felicitari MONU!
SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA

N-am mai scris de mult, dar va citesc din umbra in fiecare zi, David creste pe zi ce trece ne minunam de el ce barbatel mare se face, cu somnul noaptea nici o schimbare, se trezeste in continuare, de ieri am inceput sa-l las fara pampers sa vedem daca reusim sa scapam de ei, o sa incerc 2 saptamani daca nu merge mai aman cateva luni.
va pup si numai bine toata lumea!

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, FELICITARIIIIIII sa fiti sanatoase amandoua si sa va fie bine...

Am vorbit si cu sotul ei, sunt bine amandoua... Zicea ca asteapta analizele sa vada cum sta cu transaminazele ca trebuiau sa-i scada dar ca ea este bine, se trezise dupa anestezie!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Felicitari Monu! Sa fiti sanatoase si sa te refaci repede.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

FELICITARI MONU!
SA FITI SANATOASE SI SA VA REFACETI REPEDE!
...iar mi-au dat lacrimile de bucurie si emotie...sunt o minune de la Dumnezeu copilasii astia!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Olga, am scris simultan si aproape la fel ca tine!...poate pana la urma ne facem si neamuri daca or vrea astia micii!

Album Alyssa

Mergi la inceput

In sfarsit doarme Alyssa, sper s-o tina ca sa am putin timp sa va mai scriu, altfel nici nu visez...
de cateva zile au apucat-o adevaratele crize de personalitate, urla intr-un hal fara de hal, se arunca pe jos si ne mai si ia la bataie cu o ciuda ceva de speriat...si io care ma credeam norocoasa pana acum ca nu facea foarte urat si o calmam repede, acum sincer nu mai stiu cum sa reactionez, instinctul nu pot ca sa mi-l urmez pentru ca-mi spune doar sa-i trag cateva palme zdravene!
eu m-am simtit tare rau zilele trecute, am avut tensiune mare si dureri cumplite de cap, ce e mai nasol ca ma doare si un ochi si simt ca-mi crapa si pulseaza dupa cum bate inima. iau tratament dupa ureche cu tincturi si prafuri si e mai bine, sper sa-mi treaca altfel ma paste doctorul.
mai sunt suparata ca n-am reusit sa economisim mai nimic in perioada asta desi am avut intrari consistente de bani in casa, nici n-am cumparat mare lucru nici nu ne-am rasfatzat pe nicaieri...mai avem si masina la reparat asa ca sunt si mai "fericita".
cu toate astea ma bate gandul sa schimbam casa, daca tot nu putem sa ne-o cumparam pe a noastra macar sa inchiriem alta...mi-ar place la curte ca sa se poata juca pitika pe afara, sunt o gramada de apartamente noi cu gradina proprie, un vis!
mai vedem, pana atunci sotzului i s-a pus pata sa schimbe masina (e aproape noua, n-are inca 3 ani), cica sambata mergem sa vedem masini de familie!
ma duc sa intind rufele si revin, eventual cu poze noi daca binevoieste "intermelcul" sa le incarce.

Album Alyssa

Mergi la inceput