Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Nelia- din jurul meu s au dus foarte multi oameni din cauza acestei boli inclusiv mama mea acum aproape 15 ani fratele meu mai mare ( a murit la 3 ani a avut leucemie- eu pe atunci implinissem 1 an ) bunici, matusi, unchi, n-are sens sa intru in detalii. Chiar acum 2 sapt. am fost la inmormantarea mamei prietenei mele, a fost cumplit. Ce vreau sa ti spun , refuz sa ma mai gandesc la aceasta boala, ma inchid in mine si nu mai reactionez, e ca si cum mi as pune o carapace pe mine sa nu mai aud sa nu mai stiu de aceste boli... e groaznic.

danelutza- referitor la ceea ce ai scris tu , multa lume a crezut altceva si anume ca are legatura cu arestarea din vara a sefului mai mare...condoleante familiei.

loreen-i am dat biei doar 2 zile acel calmant vazand ca nu si face efectul n avea sens mai mult.Acum la maxim ora 22 o pun in patut si o las sa faca ce vrea ea. Cand imi termin treavba ne culcam si noi si nu o data adormim inaintea ei.... . Am ajuns sa nu mi mai pese cand adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase.Multumesc lui Dumnezeu, tata a scapat si de data asta.E mult mai bine acum. Are probleme vechi cu inima, plamanii si cea mai banala raceala poate sa-i fie fatala.N-a mai iesit din casa de doi ani din cauza ca oboseste foarte repede. Simplul fapt ca se spala pe dinti il oboseste asa de tare incat nu mai poate respira si se sufoca.Vorba lui"batranetea bat-o vina".La toate astea se adauga si o bronsita cronica de care nu poate scapa nici cu mama tratamentelor.
Doare al dracului de tare sa-ti stii parintii, care te-au crescut si te-au facut om,batrani si departe si sa nu poti sa-i dai o cana de apa atunci cand are mai multa nevoie. E atat de cruda viata uneori cu noi.

Monu sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine.si ne gandim la voi.

Promit sa revin mai tarziu.Ma duc sa-mi oblojesc puiul ca s-a ars la deget.A incercat becul aprins cu degetul in timp ca va scriam eu.O fi vrut sa vada daca l-am mintit cand i-am spus ca face ars daca pune mana pe becul aprins de la veioza.A simtit pe pielea lui. Noroc ca am avut oximed in casa.

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A nascut MONU!!!!

Am primit SMS:
"35 sapt 3 zile. 49cm si 2500kg. Mare scandalagioaica si frumoasa. Suntem OK"

Bravo Monica! Sa fiti sanatoase amandoua fetele, sa va vedem cu bine acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAA
SA-ti traisca MONU printzesa!!!!!! E maricica bine pentru 35 de saptamini!!! FELICITARI!!!!

uau ce bine, ca asa emotii aveam de azi dimineata!!!ca mincau degetele pe telefon!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

DOAMNE AJUTA!!!!
MONULE CURAJOS, SA-TI TRAIASCA MANDRETEA DE FATA, SA VA BUCURATI DE EA!Pot pleca si eu acum linistita cu D pe afara! Nu am avut liniste de dimineata pana acum

Andra11+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Monu de dimineata m-am tot invartit pe aici ca sa vad vestea.Multa sanatate si refacere rapida.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari monu Sa-ti traiasca printesa si refacere cat mai usoara!!

De azi tot intru sa vad daca a nascut sau nu , in sfarsit, ma bucur ca s-a terminat cu bine .

Danelutza, era doar un vis......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

FELICITARI MONULEEEEEEEE !!!!

Sa-ti traiasca printesuca viata lunga, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! E grasunica, slava Domnului (pentru 35s), si sigur o sa fie si mancacioasa ! Refacere rapida tie si multa multa multa sanatate !

Si eu tot dadeam refresh in draci de azi-dimineata ... De-abia astept sa vaz pozeeee ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Monu!!!!!

Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa iti aduca multe bucurii!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

BRAVO MONULE DRAG....PUP O MAMA FOARTE CURAJOASA ...SA VA DEA DUMNEZEU REFACERE USOARA SA VENITI ACASA CAT MAI REPEDE SA FITI SANTAOASE ...SA VA IUBEASCA VIATA SI SA VA BINECUVINTEZE DUMNEZEU

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput