Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissu, pentru carucior roz o rogi pe Danelutza tura asta, ca ea a deschis capitolul nou de data asta. Iti scriu pe privat cum sa comanzi jucariile din quelle.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am citit din urm si am vazut ca ati scris despre crizele varstei. Sa va spun si eu despre cele care ne provoaca pe noi acum, ca doar nu ne putem lasa mai prejos..

Vrea sa faca totul singura. Nu am voie sa ii dau sa manance, nu suporta a o imbrac, nu ma lasa sa o spal, nici macar sa o sterg cu servetelul, nici macar sa o ung cu crema. Totul singura. Rabdare de fier ne trebuie, serios! Razboi de guerilla, apropos de citatul Gabitzei. Se INCHIDE in camera ei si isi deschide sertare cu haine, dulapul cu hainl noastre si se imbraca cu ce apuca: sosetele mele, tricoul sotului, fusta de vara si caciula de iarna. Apoi iese sa nearate, se admira in oglinda, rade, fuge dpa canapea daca vreau sa o schimb. La masa e nebunie mare. Totul vrea sa bea, chit ca e mancare solida, chiar daca este supa pe care si-o toarna vesela pe haine. Nu mai serveste apa/suc decat si pahar. Se opreste doar daca isi baga lichidul in nas. Cand ne grabim undeva si trebuie sa o imbrac urgent, imi smulge cizmulitele din mana si se aseaza tacticoasa pe jos sa se incalte singura. iar noi asteptam..si astptam pana reuseste sau binvoieste sa-si lase un pic perseverenta si ma roaga sa o ajut. In impul asta sotul asteapta cu punga de gunoi in mana, iar eu, infofolita, astepta cu geanta plina de biscuiti si sutece, apa si toate cele, sa ispraveasca copilul. Nu am reut inca sa facem un kk intreg la wc, dar nu-i bai, caci pe Ema nu-i chip sa o cobor de pe WC. Se tine strns cu maiile de colacel, si desi nu mai iese nici o bobota, mandra mea, sta tantosa pe tronul ei. Periuta de dinti o tine bine cu dintii ca sa nu i-o iau nici dupa 15 minute de moflaiala, paturile abia le fac pt ca are placerea de a se sui in varful patului, sa sara pe el, sa traga asternuturi proaspat calcate si cu grija aranjate pe pat. Toata ziua alearga. Eu nu stiu, ai vostri sunt la fel? Ema parca n-ar sti sa mearga. Doar alearga. Doamne fereste sa fugi dupa ea sau sa o strigi, caci sigur intoarce capul razand si da cu capul de pereti

Tocmai am vazut noile poze ale Oanei din Elvetia.

Monu oare ajunge acasa cu Iulia azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

DANELUTZA TE ROGGGGGGGG!!!

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Babygirl am si eu un asemenea specimen ...offff vai de noi. Ema ce zodie este nu ca as crede total in asa ceva dar ......
Pe IUlia o preocupa mai mult sertarul cu medicamente ,pampersi si alte alea la care se chinuie sa ajunga cu orice pret.......pune o cutie jos sau o patura si tot ajunge sau calculatorul pe care i-l butoneaza si cand vede ca nu reuseste sa faca ce vrea devine frustrata si tipa ca ea nu poate.
Cu mancarea la fel de jale pentru ca daca a iesit din gura ei un NU categoric e clar ca nu mai reusesc sa-i dau nici macar o lingurita. Si noaptea in somn spune NU daca va puteti imagina.
Merg la ea ca s-a bagat intr-o cutie si nu mai poate iesi de acolo.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, citind postarea ta declar satisfacuta ca Andrei este un copil foarte cuminte

M-am uitat si eu pe pozele Oanei, imi era dor de fete. Cine vrea sa le vada, astea sunt www.dropshots.com/oanarules" target="_blank">pozele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Chiar ca bate un vant...poate ne sufla de tot

Nelia ma bucur din suflet pentru prietena ta.Da Doamne sa fie bine.Despre pedepsitul la colt cu mainile sus; l-am rugat sa-si ridice manutele sus pentru ca tragea de sistemul de inchidere si deschidere al draperiilor.De fiecare data l-am rugat frumos si nu l-am trimis la colt pe un ton..nu stiu cum sa ma exprim.Despre faptul ca statul cu spatele la camera i-ar afecta personalitatea chiar ca nu stiam.Am mai invatat ceva. Multumesc.

Olguta din Canada felicitari pentru job

Cuscra mi-am vazut nora cocotata.mama pe ea de fata frumoasa

Bea felicitari pentru olita si la mai multe realizari

Gabitza si Dragos e fan "Old Macdonalds".Toata ziua e un "ia ia ooo"

Laura ce-i mai face degetulul Deliei?

Elisor sper ca sunteti bine.Hai la semnat condica

Ma duc sa curat niste peste ca mi s-a facut pofta de peste prajit.
Va pupam si va dorim un week-end placut.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna fetelor! si multumesc Gabitza ca ai pus linkul, eu ma misc mai greu. Sunt la Paul la birou, ma chinui s-o tin pe Alex cuminte ca e lume care lucreaza pe aici si dc facem galagie de da afara.Am reuit sa pun ceva poze, n-am facut pana acum f multe ca a avut Paul nevoie de aparat. Am vazut multe locuri frumoase, dar o sa le pozez de sapt viitoare incolo,mai avem timp, vremea sa tina cu noi. Deocamdata a fost tare cald pe aici, nici nu zici ca-i miezul iernii. Pe 24 mergem la Malaga, a castigat Paul la o loterie un sejur de 4 zile la hotel de 4 stele, am luat doar biletele de avion. Ii multumesc lui DD ca are grija de noi, ca suntem sanatosi si norocosi sa vedem atatea locuri noi. Din pcate nu mai pot scrie ca e-n scandal Alex, s-a plictisit si va tb sa plecam. VA pup si mi-e dor de voi, am salvat capitolul si ma voi delecta cu noutatile acasa.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Oana C ma bucur pt voi. Acum usor nu va fi cu faza cu olita dar e foarte bine ca nu s-a inrautatit.

Oana distractie maxima la Malaga. Cred ca esti super fericita si incantata.

Simona merci mult.

Nelia vai de ea saraca. Mi-e si groaza sa ma gandesc cat trage femeia aia.

Crissu macar a ta se scoala la 10. Al meu se trezeste de 4 ori pe noapte si la 6 si in mod exceptional 7 e sus. Dar eu sa stii ca laptic noaptea nu-i dau. Are un bibe la 5 sau la 6 dimineata ca se caina rau de foame. Incearca sa-i inlocuiesti laptele de la 12 cu altceva, apa, ceiut chiar de tei....Doar o idee.

Gusta te imbratisez si ai grija de tine.

Loreen, Elisor voi sunteti suparate? Pt cele care va duc dorul... doua vorbe fetelor sa stiu ca sunteti ok.

Am zi de pregateli...
Fug sa fac cumparaturile, apoi curatenie si trebuie sa ma apuc de mancare si prajituri. Parca am infinit mai mult chef de gatit decat la Craciun.

Apropo de mstroie mai stie careva ceva?

Monu, Flore cum sunteti? Cum v-ati adaptat la noua situatie? bebei mancaciosi si sanatosi.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

babygirl, avantaje si dezavantaje... Ema e ea nazdravana dar papa singurica, sta la wc... Eu ma laud cu cat de cumintica este Iulia, dar la fel de cuminte e si la mancat si la wc ...
mygirl, superbe toate pozele! am lasat un comentariu la una, cea cu papusa, mi-a placut in mod deosebit... expresiva. Iar papusa ta cere sa fie muscata de pulpite, de falcute, de peste tot.
gabitza, ne putem lauda cu copiii nostri ca sunt cumintei sau nu stim ce ne asteapta?

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

loreen, ce face degetelul Deliei?
tina, manuta Mayei e ok?
monu, ati ajuns acasa, sunteti bine?

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput