Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, a fost foarte mediatizat cazul acela de la Iasi, nu stiam ca e cineva din familia voastra. A fost cam morbid, ca au dat tot felul de detalii care au culminat cand au dat pe post inregistrarea lasata de el inainte de moarte, in care se auzea si cum incarca pusca Cumplite momente trebuie sa fi fost pentru familie si sotia lui.
Nu mai face atatea comparatii intre Isa si ceilalti copii. E clar ca la varsta asta diferentele sunt mari intre ei, dar la un moment dat se ajung toti din urma.

Laura, inca n-am luat Eucerin dar cand o sa mi se termine ce mai am prin casa pentru el o sa iau. Mai am cate un Flacon intreg de Trixera si Mustela. I-au trecut aproape de tot bubitele. L-am dat cu Advantan si Trixera. Nu l-am mai lasat deloc sa transpire, i-am facut baita mai des si l-am dat cu crema. Plus Ketof-ul. Se pare ca am scapat, ca doar la tine cu Delia ma gandeam, sa nu pateasca la fel.

Teddy, eu i-am dat de cateva luni incoace miere lui Andrei. Ii mai pun in cereale, sau ii dau paine cu un si miere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata! Of, e duminica, ma ia depresia ca iar se termina week-endul si nici macar nu am facut nimic interesant. Ieri am ramas in casa sechestrata cu Mogo toata ziua, abia pe la 5 am dat o fuga pe la apartament, insa am fost alungate repede pentru ca Mogo isi baga nasul prin toate alea si tati era nervos (cred si eu ca la cate geamuri a spalat mai avea un pic si batea pe cineva). Pe ell-a vlaguit munca, iar pe mine Ana - nu sta o clipa, eu puneam lucrurile la loc, iar ea le scotea in secunda urmatoare; norocul a fost ca a dormit bine la pranz. Cert e ca seara am vrut sa vedem un film, dar eu am adormit in timp ce o culcam pe maimuta, iar el a adormit asteptandu-ma pe mine.
Azi iar e la apartament ca nu a terminat si ma gandesc cu groaza ca vom avea aceeasi soarta. Eu trag speranta ca nu ca uite ce frumos e afara, e pacat sa nu facem ceva interesant.

ANdutzy - deci ai gasit solutia, pana trec greturile te hranesti exclusiv cu cartofi prajiti.

Cornelia - chiar asa, arata-ni-l pe micul tunsulica.

Crissu - e scumpa foc Iulia.

Va las ca face numai tampenii si cat de curand ii piere rabdarea sa ma lase la calculator ca si ea are boala sa nu ma lase sa scriu. In schimb sta si ea la calculator si bate la tastatura de zici ca e dactilografa. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Cine intreba de sasait? Asa vorbeste si Teodora, sper sa nu fie o problema, zici ca e peltica. Bunica mi-a spus ca si tati vorbea la fel si a facut exercitii cu el, mai e pana vedem daca e sasaita sau nu, inca nu vorbeste bine.

Am pus filmuletul cu www.dropshots.com/day.php?userid=201205&cdate=20070114&ctime=011818" target="_blank">ALFABETUL

E prima data cand o pun sa spun toate literele la rand, mi-e si mila de ea.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu stiu cum il pronunta Andrei pe S ca inca nu-l zice de fapt. Singurul cuvant cu S pe care il stie este "ceas", dar zice de fapt un fel ce "ceatz".
Cum ai reusit, Clara, sa o faci sa stie literele? I le-ati aratat mereu, le-ati repetat pentru ea? E clar ca Teodora are o abilitate deosebita in a memora ce vede. Cred ca o sa fie talentata in sensul asta, cred ca o sa invete cu usurinta limbi straine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hop si eu pe la jumatatea zilei...

L-am avut pe fratele meu in vizita o seara si m-am culcat tarziu, m-am trezit devreme si daca tot nu aveam ce face m-am apucat de mancare...asa ca acuma-s sleita fleasca de puteri,insa cu regretul in glanda ca se termina we prea repede...nu mai apuc deloc sa stau cu Delia sa ma joc cu ea sa ne giugiulim ca-mi este atata de draga de nu mai pot dupa ea...astept probabil concediul din anul care nici eu nu mai stiu ca deja am 21 de zile restanta pa 2006...plus 44 pe 2007...

Daniela am auzit si eu de cazul acelui subprefect...impresionant,insa a dat dovada de o lasitate cu care nu stiu daca familiea se va putea impaca...stiu ca spun acuma lucruri in necunostiinta de cauza,dar eu am spus ca daca vreodata se va pune problema sa ajung sa am parte de o boala grava, prefer sa scoata tot din mine sa lase numai oaselele ca sa aiba pe ce sta carnea numai sa traiesc sa-mi vad copii aranjati ...apoi Dumnezeu cu mila...stiu ce-nseamna sinuciderea si stiu cum esti judecat...
Iar la faza cu calitatile tale de mama zau ca exagerezi mai mult decat am exagerat eu vreodata...eu cred ca nu exista mama nestiutoare sau fara instincte printre noi...avem toate tot ceea ce presupune definitia de mama,copii sunt diferiti,insa sunt dezvoltati asa cum trebuie sunt frumosi,sunt sanatosi,sunt ai nostrii si datorita lor suntem si noi o sezatoare de fete de gasca care ne sustinem atat cat trebuie si cand este cazul...

Nelia pentru sufletul tau indurerat si pentru linistea prietenei tale...

Gabitza in faza in care ajunsese Delia nici trixera nici advantanul nu mai aveau efect...Mustela a iritat-o dintotdeauna... de-aceea sustin sus si tare acuma Eucerinul...dar duch oil-ul ala poti sa-l folosesti mereu pe post de sapun de baie nu neaparat in cazuri de criza...ii lasa pielea perfect curata si hidratata...

Clara esti poseseoarea unui mic geniu...nu mai stiu unde naiba am citit cum se poate determina genialitatea unui copil mai mic...parca in revista Mami ...insa bucura-te si cultiva-i toate aptitudinile pe care le are ,ca de urcat scari si coborat se va tot plictisi...

Cornelia m-ai facut curioasa cat de tare l-ai putut tunde pe Stefanu'...nu ne arati?!

Beatrice ce papa acolo Pifosu?!ca haios era pana la Dumnezeu...

Elisor eu nu am gasit pozele voastre de la Craciun ...unde le-ai ascuns?!Si tu unde ai fugit?!

Ioana cat de scump putea sa fie sa angajati o firma de curatenie?!Pentru ce atata chin?!Noi anul anul trecut am dat 2 milioane la 4 camere ...

Florentina

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cloreta super tare cu alfabetul....trebuie sa ne spui si noua cum ai invatat-o si de unde ai luat carticica.
Ioana stim si noi senzatia cu, ia-o si dute in alta parte, ca nu sta nici doua minute intr-un loc si mai si distruge prin jur si nu toata lumea intelege.
Cornelia pai poate am si eu noroc de un baietel de data asta ca si mie mi-a fost acum mai rau decat la IUlia Doamne mult mai este pana marti.
Patricia si Iulia pupa Pifosul

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut

Eu am inceput sa trimit Cv-uri... Nu am chef de nimic. Ce bine era casnicutza!!!!!!!!!!!!!

Cloreta e scumpa foc Teodora! Sa -ti traiasca micutza invatata. Puteti merge linistit la concursuri pt copii superdotati.

Crissu ti-am vazut si tie minunea. Doamne superbe sunt pozele alea in oglinda si superb e modelul.

Danelutza ma termini. O inveti pe Isa ce e mai important pe lumea asta. Cum e sa ai o mama calda, buna, daruita, i-ai dat echilibru sufletesc si multe cunostinte. vei vedea ce explozie cva avea... Si apoi cum mai vorbeam noi si Tony si Isa sunt doar copii absolut normali iar noi suntem mame. Nu suntem nici bune nici rele si ar trebui sa incetam sa ne facem tot felul de invinuiri aiuristice. Te pup si nu ma face sa incep si eu cu lista de tristeti la adresa lui fiu-meu. Ca avem la "bube" de lle-am pierdut sirul si pe care le stii si tu.

Laura te pup. Cum mai esti?

Gabi imi imaginez cum arata Andrei. Si al meu scoate chilotei si sutiene prin toata casa. Hai ca stiu ce e frumos, au gusturi bune.

Nelia, cred ca ti-am mai zis. regret ce se intampla cu prietena ta... Doar ca am pierdut toata familia si acum am senzatia ca m-am durificat putin. E bine ca soarta nu a vrut sa fie cineva din familia ta in situatia asta. Cred ca suferi dar trebuie sa intelegi ca asta e si sa-ti concentrezi energia asupra familiei tale, a invatatului. Din pacate stiai de mult ca asa va fi. La fiecare se termina la un moment dat. Si apoi poate e mai bine sa nu se mai chinuie saraca. Cat despre miracole.... Poate ca exista dar nu pentru cei ca noi.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia.
Monu cum itzi mai este ?
Gabitza in strainatate nici n-ar fi dat mesajul audio pe un post de tv, ar fi spus doar ce si cum.
Cit despre ce gindesc eu ca mama, ... cred ca asta imi lipseste.
Laura si eu m-am gindit ca ori a fost egoism din partea lui (Dumnezeu sa-l ierte), ori si-a pierdut mintile, ca n-a mai fost in stare sa judece normal. Nepoatei i-am spus sa nu-l condamne, sa incerce sa intzeleaga si cel mai important, sa poata explica intr-o zi fetitzei, de ce ... de ce... s-a intimplat ce s-a intimplat.
... pentru ca ai spus ca am exagerat mai mult decit tine, dar simtzeam nevoia sa va scriu si voua ce-mi trece prin bibilica asta timpita
Olga sa nu crezi ca nu m-am apucat si eu sa-i fac puzzle, dar se joaca cu cartile si atit, nici macar n-are rabdare sa-i arat ce si cum. Ma bucur totushi ca-i foarte prietenoasa, incearca sa ma ajute, pina sa aseze si covorasele mici din baie cum vede ca fac eu si... mai sint multzumita ca atunci cind o cert si o trimit in camera ei, vine unde sint eu dupa vreo jumate de minut si bate intii la usha sa vada daca o las sa intre.
Cloreta felicitari pentru alfabet si pentru invatzacica cea mica

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna! Maine mergem la munca. Ce bine e sa stai acasa...

Azi a fost mai bine chipurile, am iesit si noi jumate de ora afara - din pacate soarele trecuse deja - am fost sa cumparam de-ale gurii, ce mai, am simtit ca e week-end.

Laura - cand am inceput curatenia barbatul a zis ca nici nu concepe sa facem noi curat la sfarsit si nici nu punem femeia, ci luam firma. Numai ca intre timp atata am devenit de vlaguiti financiar ca nici nu s-a mai pus problema de om la curatenie. Mai e si faptul ca de fapt nu e perfect terminat totul, facut curat acuma ca sa observe micile defecte si saptamana asta vine iar zugravul sa remedieze. Oricum azi se bucura ca a facut el ca sa fie asa cum trebuie (mai ales la geamuri pe care daca nu le cureti cum trebuie acum vor ramane cu pete de lavabila mereu). Una peste alta, tot nu a terminat pentru ca nu putea sa bage aspiratorul in priza ca sareau sigurantele asa ca jumate de zi a stat dupa electrician sa vada ce e in neregula; cu alte cuvinte maine o ia de la capat, dar de data asta seara dupa munca.

Cloreta - chiar ca ai un mic geniu acolo; eu nu cred ca Mogo va sti alfabetul mai devreme de clasa I. Adevarul e ca nici eu nu cred ca as avea atata rabdare sa i le arat, dar ea sa le invete. Un lucru e clar pentru mine: la 3 ani Teodora va sti sa citeasca. Bravo!

OlgaT - bafta multa ca cautari! Ca bine zici: ce bine e sa stai acasa!

Gata, am semnat condica, ma retrag la nani desi mai este friptura in cuptor, sa aiba tati grija de ea! Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nelia, !

Cloreta pt. Teodora! E foarte desteapta!

Aici sunt cateva poze cu Stefan tuns. Dar sa stiti ca in poze pare mai blond decat e.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput