Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

[quote]Originally posted by omustata

lucas-frumoasa povestea cu numele. Stiu si eu bisericuta aia.

Sf. Anton-si eu stiam ca este facator de minuni. Si cand m-am maritat preotul m-a intrebat ce sfant imi aleg sa fie ocrotitorul casniciei mele si nu stiu cum mie numai Sf Anton mi-a venit in cap. Proetul s-a si mirat, ca este mai ales sfant catolic. Dar uite ca pana acum mi-a salvat casnicia. Sa vedem ce o fi mai departe.

omustata stii care e ocrotitorul casniciei noastre???????????? ca si pe noi ne-a intrebat preotul la cununie: SF C_TIN si ELENA!!!!!!!!!!! noi uitasem complet, dar.. la botez inainte de botez ne-a intrebat pe noi care este ocrotitorul si in momemetul ala ne-am adus aminte!!!!!!!!!! pe nasa noastra o cheama elena si pe nas Nicolae. si pentru ca la cununie nu stiam ce sa alegem am zis C-tin si Elena. (de sf. nicolae nu putea sa fie vorba pentru ca tatal meu a murit de sf. nicolae.)

nimic nu e in viata intimplator!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

OlgaT, pe sora mea o cheama Manuela, mie-mi place tare mult. primul nume e Violeta, de Manuela nu prea stie nimeni ca-l tine secret, in copilarie ne lua la bataie daca-i ziceam asa!
pe mine ma mai cheama Paula.
Daniel imi place la nebunie, daca aveam baiat asa il chema (poate pe urmatoru), mai imi place Robert(o) si Christian.
Alyssa a fost initial Elisa dar mi-era ca i se urca prea tare maica-mii (Elisabeta) la cap, plus ca cu numele de familie ar fi mers bine unul cu A, deci Elisa a devenit Alisa, apoi tati a vazut cum se scrie si a vrut musai cu Y. aici e o ciudatenie sa ai 2 prenume, nici nu aveam inspiratie pentru al 2lea asa ca am renuntat, totusi imi pare rau ca nu i-am pus si Maria.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Danelutza, daca o vedeam pe fii-mea cocotata asa sus cred ca incermeneam pe loc, insa privelistea e minunata. Cat despre dezordinea din camera, nu pot acum sa-ti arat poza cu ceea ce face Iulia ZILNIZ in camera ei, de fapt a noastra, de fapt singura pe care o avem, insa ea mititica nu e vinovata ca nu are camera ei si de aceea nu are nicio restrictie in a-si imprastia jucariile prin camera. Scumpa foc cu painea... flamanda rau printesa ta!
Tdi, si eu ma gandisem la Elisa, tot de la Elisabeta, mama mea care luna asta, pe 30, face 21 de ani de cand nu mai e, insa am renuntat, ma intrista... n-am avut inspiratia cu Alyssa, frumos nume!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Danelutza am vazut pozele. Daca aia e dezordine hai la noi sa vezi haos. Seara aduc cam o jumate de ora, ziua cam de 3 ori strang la loc dezastrul. Concluzie: ai o copila superba, o imbraci chiar ca pe o printesa, te-ai rugat bina Sf. Anton, mor ce-mi plac canapelele tale....

Tdi cum zicea Gabitza mi-am simtit parul pe ceafa ridicandu-se. Lucas, Olga faine povesti. Dupa ce am citit vietile sfintilor Sf. Anton mi-a intrat in inima si nu mai are cum sa iasa de acolo. Tony ii poarta numele.
Am gasit o cugetare care mi-a placut foarte mult- "Nu sunt femeia care visez si vreau sa fiu dar multumesc lui D-zeu nu sunt nici femeia care obisnuiam sa fiu" (parca in engleza suna mai bine)

Iuliana eu insist sa aflu vesti despre voi....Si o sa te stresez pana apari

Elisor unde esti?

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Robotica ma bucur ca esti fericita. Abia astept sa ne vedem si sa ne betivim sambata. Acum am dublul motiv. Maine ma apuc de gatit si copt.

cat despre Tamar va spun ca-si tine ascunsa rau frunusica. Doamne de ati vedea ce copila superba are! Cred ca va fi bataie pe ea.

Luni incep serviciul, va fi greu dupa 6-7 ore de terapie cu copilasii autisti sa vin acasa si sa am putere sa ma joc cu Tony... Cred ca in 2 saptamani daca scap si nu-mi ard creierul va fi bine. Acum tot mai mult ma bat ganduri sa-mi iau certificatul de terapie ABA pt autism si sa-mi deschid propriul centru. Aici sau in Romania, o sa vad. Se pare ca in Romania e o nevoie cumplit de mare...

Olga

- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OlgaT, felicitari pentru noul job! Sunt sigura ca Tony te-a antrenat suficient cu nervii si o sa faci fata provocarilor ce o sa ti le puna in fata copiii cu probleme. Stiu ca o sa fie greu pentru amandoi la inceput, dar timpul trece, o sa va adaptati amandoi la situatie.

Terapia pentru autisti in Romania cred ca este pionierat inca, nu am auzit mai nimic despre asta, sincera sa fiu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Raluca nu spune asha, ca acushica o vezi si pe Iulia ca se cocoatza cit de curind. Acum eu stau cu frica-n sin, ca sigur cind m-o vedea in primavara cocotzata in ciresh, o sa vrea si ea
Olga cu canapelele, nu risc sa-i dau carioci, ca ajung ca la Teddy. De fapt eu o cautam, nu stiam unde disparuse, nici nu-mi trecuse prin minte sa ma uit sa vad ca sta in bratzele ursului, de aia am facut pozele cu ordinea/dezordinea de la ea din camera. Hai curaj, mai ai un pic si incepi munca, dar sper ca mai dai cite un semn, sa ne spui ce faci tu si ce face Tony.
Teddy asha-i cu sf.Anton, eu eram suparata cind am facut afacerea in tzara cu rudele, am vrut sa fac si eu ca tine, dar... mi-a fost frica, deh... singele apa nu se face, asta e valabil pentru mine, ca pe ele le-au durut fix in pix.
Vad ca si tzie si Olgai va place numele Daniel, dar daca o sa vina urmatorul si o sa fie Daniela ?
Laura ce mai faci, nu mai spui nimic ?!
Florentina ce mai face minutza Mayei ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Da tu Danelutza curaj am dar sincer nu m-am asteptat sa-mi gasesc job intr-o saptamana. Deja vedeam cum astept luni de zile si cum apucam sa mergem in Cuba inainte de a face Tony 2 ani. Cum a fost bolnavior speram sa poata beneficia bietul de aerosoli si sa-mi incalzesc si eu oasele un pic. Adevarul ca tare am nevoie ca de 1 an si 7 luni nu am avut o pauza mai lunga de 2 ore si alea chinuite vorba lui Teddy. De 2 ani nu am avut o noapte intreaga si ma gandesc cat mai pot duce oboseala asta in contextul in care incep si lucrul.Asta e! o sa supravietuiesc cumva.

Gabitza nervii sunt antrenati de mult. 8 ani doar cu copii cu nevoi speciale am lucrat. Doar ca va fi nasoala combinatia terapia si acasa Tony.

Olga

- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am citit si eu pe net despre viata Sfintului Anton... Sint impresionata si m-am hotarit ca, de la departarea mea de cele sfinte, sa ma rog la acest sfint, tinind cele 9 zile de post negru. Eu cred in minuni, cred in orice e frumos, de ce nu as crede si in minuni sfinte... Multumesc pentru povestirile voastrea, altfel nu as fi aflat despre viata acestui sfint, desi stiam ca exista si stiam ceva de Padova si ca moastele au trectu si prin Romania... dar habar nu aveam de rest.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Daca am inteles bine sunt doi Sf. Anton, unul de Padova - catolic si un altul ortodox, nascut in Egipt, cel care a aruncat banii pe geam cum a zis Androix.
In bisericile catolice gasesti negresit statuia Sf. Anton de Padova si peretii din jur tapetati de placute de multumire adresate lui de catre numerosii oameni pe care acesta i-a ajutat.
Eu nu sunt una care merge la biserica regulat, mai ales la slujbe mergeam la Paste si la Craciun, vorba aia. Cand m-am mutat in Timisoara acum 11 ani am descoperit Catedrala Ortodoxa din centru si intram sa ma rog si sa aprind lumanari de cate ori treceam prin zona, apoi am dat de bisericuta catolica din apropiere si de Sf. Anton...locul acela atrage ca un magnet, desi e in plin centrul orasului si trec masini si tramvaie prin fatza, inauntru e o liniste si o pace ireala...iesi un om nou, cu sufletul usurat de poveri si cu senzatia ca insusi D-zeu iti intinde mana si te ajuta sa te ridici de jos si sa mergi inainte cu speranta.

Album Alyssa

Mergi la inceput