** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Elteka...m-am prapadit de ras...
Fetelor, aseara am fost cu sotul meu si cu mama sa ne vedem nepotelul...e atat de scumpic si de mititel..insa totusi e mare pt un nou nascut..are 4 kg si 54 de cm! Si are un par mare si negru...!!! Zicea mamica lui ca a avut arsuri mai tot timpul...Si bineinteles ca am intrebat-o cum a decurs nasterea, cat a cotizat pe la doctori etc. Si am venit de la ei atat de bine dispusa dupa de am discutat cu ea...a nascut in 4 ore (e adevarat ca e la al doilea copil), nastere normala, doar ca a ajutat-o doctorul cu 2 injectii si o pastiluta sub limba, pt a se declansa nasterea mai usor...nu a taiat-o deloc, la 2 zile dupa nastere era deja fresh, putea sa stea jos ca lumea, de cotizat la medic e foarte putin fata de preturile care s-au vehiculat pe aici: cam 1 - 2 milioane la ginecolog pt nastere normala si 100 euro si peste pt cezariana! Plus "atentiile" de rigoare pt asistente, infirmiere etc.
Si mai zicea ca moasa a fost foarte de treaba si a ajutat-o foarte mult, si o sa ma puna si pe mine in legatura cu ea! Macar in privinta preturilor e bine ca sunt dintr-un oras mai mic!
Aici in Zalau nu exista ecograf 3D, dar mi-a spus cineva aseara ca ar fi achizitionat unul o policlinica privata mai nou infiintata. Sunt curioasa cat o fi costand.!
Azi ma duc la epilat, si cabinetul cosmeticienei e aproape de clinica respectiva, poate fug pana acolo sa vad preturile si va spun si voua!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Remediu pentru constipatie: m-am simtit foarte bine dupa ce am baut 2 pahare cu suc de rosii! Mie imi place oricum foarte mult si il beau cu placere in locul unui suc (Cola, Fanta etc.) si nii nu am auit sa faca rau cuiva precum alte remedii prezentate pe acest site. Am cumparat cutii di metro fara conservant, dar daca il aveti facut de voi in casa fara condimente e si mai sanatos!

Am si eu vreo 3 nopti de cand visez mai urat! Nu m-am trezit inca plangand dar am apoi o stare de stress toata ziua! Probabil e si di cauza pozitiei la somn caci si eu ma chinui sa dorm pe stanga, uneori si pe dreapta cand amortesc, dar pozitia mea favorita la somn era pe burta! O alta explicatiea viselor urate am citit ca ar fi grija de a avea un copil sanatos: suntem asa de preocupate de acest lucru incat si noaptea subconstientul functioneaza si nu ne lasa sa dormim cum trebuie - nu se sting toate lampitele - si astfel visam urat!

Elteka esti tare!
As sta si eu la plaja daca as avea la indemana!
Sanatate tuturor! Pupici!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Motannel, intram in 6 luni!!!!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

In ce saptamana se intra in luna a 6-a? Nu in sapt 25???

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica am citit recent ca sarcina are 10 luni a cate 4 saptamani. Nu e bine sa nasti intre 32-36 saptamani. Insa de la 38 incolo e ok.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticutze

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica bafta la eco...te asteptam sa ne povestesti ce mai face printesica.

iar in luna a sasea eu stiu ca se intra din sapt.23...mai un pic si intru si eu in luna a cincea...

dianalaura chiar ca e mare nepotelul tau.sa-ti traiasca .

va pup,

18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, eu stiu ca o data cu inceperea sapt. 23 incepe si luna a 6-a.

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

Vas (ca am vazut ca tu esti printre cele mai vechi de pe forum), ai cumva idee ce s-a intamplat cu Gina M? M-am apucat si eu azi-noapte (deoarece ca de obicei nu am avut somn) sa citesc odiseea si am inceput cu primul capitol. Am vazut ca incepand cu cap. 3 sau 4 a disparut Gina M. Ai cumva idee ce s-a intamplat? Si-o fi schimbat nick-ul sau are DPN-ul in aprilie??? Desi am cautat-o si acolo pe listutza si nu am gasit-o!

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce reviste de gravide cititi??? Eu am tot cautat pe google.. si nu gasesc... Am vazut ca unele fete scriau ca si-au citit revistele lor de gravide... LA ce reviste va referiti? Luminati-ma si pe mine, plsssss! Mersi mult!

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput