Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 28
Daconst spune:
Mihacarm,nu stiu nici eu prea bine regulamentul,dar te-as sfatui sa cumperi direct scaunul ala fotoliu si nu scoica pentru ca il poti folosi mai mult timp.
In scoica,daca e bb marisor ii cam ies piciorusele afara dupa 4-5luni.Asa ca daca dai un ban macar sa il folosesti mai mult.
Dana 40+6 
ylilimic spune:
Mda, am trait s-o vad si pe asta! De la 3 jumate sunt cu ochii pe tavan!
De stiam ca va conversati la orele astea intram si eu mai repede...
mihacarm - da, mami, ai dreptate! Pe tine te uitasem la numaratoarea inversa!
Si eu am auzit de scaunul auto, ca trebuie sa-l ai la iesirea din maternitate! Totusi regula asta era si inainte si nu a bagat-o nimeni in seama!Crezi ca s-a schimbat ceva acum?
Produsele Happy le folosesc eu acum la Matei (de cca 1 an), sunt foarte multumita si am luat si pt bb la spital tot servetele Happy. IN schimb tot mai multe cunostinte la Mangalia le-am auzit ca au avut iritatii de la produsele Pampers. Nu stiu ce sa iti zic, te vei hotara in timp!
aelita - bine ca mi-ai amintit: tre sa schimb semnatura-am implinit 39s!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
39s fix cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Haideti la portocale, mere si placinta cu mere!
Am pentru toata lumea!
megbeng - cand am plecat la culcare chiar imi parea rau ca nu ti-am urat "servici usor"! 
Dana cum stai cu calculelele? 40s de la UM? Ca ne-ai lasat in ceata... 
Liliana
39s fix cu
Daconst spune:
Ylilimic,la semnatura am calculul cu UM care a fost 04.04.Si eu sunt in ceata ca data conceptiei a fost 14.04.Asa ca am tot incercat ambele variante si nu imi ies calculele.![]()
Dana 40+6 
Daconst spune:
Tot am vrut sa va intreb ce stiti despre inducerea nasterii?Ce ati auzit?E ok?
Am tot cautat pe forum si parerile sunt impartite.Unele spun ca nu ebine pt bb,altele ca au avut nastere normala fara complicatii.
Am mai citit ca cica durerile sunt mai mari daca nasterea e indusa.Ati auzit de asa ceva?
Ca eu deja ma gindesc si la varianta asta pe miercuri daca bb tot nu vrea sa vina.
Dana 40+6 
Daconst spune:
Ma duc sa-mi trezesc sotul cu cafeaua si poate am noroc sa deschid eu capitol nou.Asa ca fetele lasati-mi mie placerea asta,va rooog.
Dana 40+6 
ylilimic spune:
Dana - Doctorul meu cand mi-a propus inducerea nu era foarte convingator! O fi stiind el ceva... Dar cred ca si la tine ar fi timpul sa se petreaca ceva...saptamana asta e decisiva, oricum! Si daca te pricepi, presteaza cu capitolul, ai vazut ca eu nu sunt buna de nimic!
Cand a dat sotul cu ochii de mine la PC, cica "cotoharla mica, azi vei fi zombi-de ce nu dormi?"
Si eu care dau de zor cu niste bile, ca doar a plect Adela la spital si cineva trebuia sa-i tina locul...
Liliana
39s fix cu
ylilimic spune:
Ma duc la culcare ca nu-i de mine pe aici!
Acusi se trezeste mandrul cel mic si sa vezi activitate...
Buna dimineata celor care acum fac ochi!
Liliana
39s fix cu
ylilimic spune:
Ba s-o credeti voi! 

imi vine sorocul! Hai Lili! 

Am inceput sa pierd ceva lichid rosiatic, nu cred ca mai e mult!
Sotul va pleca la birou pentru 1 ora, ca are azi audit si lasa ordina precise. Am chemat sora sa stea cu Matei, evident ca nu i-am spus pentru ce! Cica sa vina la cafeaua de dimineata!
Liliana
39s fix cu
laura-popy spune:
Lili, fugi la spital ca ai de trecut podul de la Agigea!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Iti tinem pumnii!!

laura