Atentie la coaja de portocale e toxica!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Daaaaaaaaaaa...sunt periculoase rau substantele astea.Oricum.noi manacam numai produse biologice.Fructele ,trebuie nusai sa fie,finca am copilu.Eu multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sanasa sta,sa pot cumparara produse biologice.

http://www.totsites.com/tot/elodie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Olim!!!

M-am dus repede sa vad ce scrie pe punga ardeilor si ghici de unde sunt?
Din Spania! Sa le fac vant?
Sa inteleg ca sunt probleme cu legumele din De importate din Spania? Spune-mi, te rog, ce mai stii despre asta, ca nu m-am uitat la TV zilele astea daca or fi anuntat ceva!

Sincer, nici nu m-a interesat ce provenienta au cand i-am luat...

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai a fost scandal acum 2 saptamani.Parca la Edeka, si Lidl, ardeii proveniti din acelasi lot, nr care apare pe punga de ardei, rosii, etc, au fost testati biochimic, si au avut toate nivelel depasite plus substante nedeclarate.Nu trebuie sa arunci ardeii, dar incearca sa consumi cat mai putinlegume si fructe , mai ales daca sunt din zona El Ejido, Almeria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pai saptamana trecuta am pus intr-o tocanita un ardei spaniol luat chiar de la Edeka. Mai am 2 in punga si deja ma uit urat la ei.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Foarte util subiectul!!!!
Era mai bine sa fie la generale, e si parerea mea .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

orice produs organic sau care nu e organic - daca e transportat dintr-o tara in alta sau de pe un continent pe altul este tratat chimic.

Aici origanic inseamna produse care cresc natural - fara ingrasamant - animale care cresc la ferma fara antibiotice - fara hormoni.
Dar daca trebuie transportate dintr-un stat in altul va dati seama ca sunt tratate chimic dupa ce sunt culese - si tot organice se numeste acele fructe si vegetale.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

M-ati bagat in sperieti.
De ani de zile mama face dulceata din portocale intregi, inclusiv coaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

foarte trist ca suntem expusi la atatea chimicale fara sa stim si ne miram de unde atatea alergii,dureri de cap,cancere etc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Organic doar de la "tara" de la bunica!!!

Nici coaja merelor, perelor etc nu i chiar buna de papat!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Eu ma gandesc cu teama la ceaiurile in care pun 2 felii de lamaie. Si asta fac zilnic de ani de zile.

rolo

Mergi la inceput