Bagi mana in foc ca partenerul nu te inseala?
Raspunsuri - Pagina 5
iuliana spune:
Bag pina in foc cc ca nu a facut-o pina acum, dar nu si pentru ce va fi incepind de miine:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
marius spune:
La ce mi-ar folosi un astfel de raspuns? Sincer la absolut nimic.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
marius spune:
Eu zic ca as tine 4 degete indoite si unul (in)drept(at) in sus.
Orice asemanare este pur intamplatoare.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
doinabita spune:
De ce sa bag mana in foc?daca ma ard o data?nu e vorba ca nu am incredere...dar nu bag mana in foc, caci atunci cand nu te astepti , poti sa te arzi!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
monalac spune:
acum,sigur nu ma inseala.si nici nu cred ca a facut o.insa pt mai tarziu nu garantez....
denisabia spune:
Am mare incredere in el si nu cred ca pentru asta e nevoie cum se zice sa bagi mana in foc.El nu concepe sa aiba relatii cu o femeie daca n-o iubeste si sunt sigura daca ar fi mi-ar spune ca nu se poate.Poate ar trebui sa ne intrebam si daca partenerii nostri au incredere totala in noi?Sunt curioasa de raspunsuri.
ileanna spune:
Nu se poate baga mana in foc pentru asha ceva
magnolia, angelapriboi, mi-a placut ce ati spus.
Ba chiar sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu se va culca cu alta pt ca eu cred ca e o kestie cu gena asta masculina ... Un proverb spunea ca "tendinta barbatilor este de a avea cat mai multe femei, iar a femeilor de a avea un singur barbat". Merge de minune, nu?
Acum depinde ce inseamna inselat, nu imi este clar. Sex sportiv cu alta sau ... si feelinguri pana la capat, dorinta de a fi cu ea si trupeste si sufleteste, chiar pentru cateva momente. Sincer, sper din tot sufletul sa nu ma confrunt cu a 2-a.
Sincer, nu-mi dau seama daca barbatii inseala in primul rand din dorinta de diversitate si de a simti un corp nou, de a-si dovedi ca sunt inca valabili ca barbati sau ... doar cand au o insatisfactie profunda legata de cuplu. Daca ar fi doar cazul al 2-lea ... cred ca mi-ar fi mai simplu sa ma descurc.
Never say NEVER.