Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 8
crinuta spune:
Da Amaya, din acelasi motiv am renuntat eu la aparatori.
Ideea e ca patutul de panza e ok ca nu se poate lovi, insa mie nu mi se pare rezistent. Bine, in primele 8-9 luni poate e ok, dar dupa aceea, nu stiu.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Amaya spune:
Miha, offf, mititica de ea! a cazut de la distanta mare? daca aveti covor ma indoiesc sa o doara ceva maine insa de ce nu o lasi sa adoarma in patutul ei?
Din cauza asta i-am luat eu lui Andrei canapeaua aceea joasa de tot, de frica acestor cazaturi.
Crinuta, nici nu intentionez sa o las mai mult in acel patut. Atunci cand o mut in camera cu fratiorul o pun in patutul de lemn insa va fi destul de maricica si sper sa nu repetam episodul. Eh, o sa vad eu pe parcurs cum evolueaza lucrurile.
Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
MihaT spune:
Nu este asa inalt patul nostru,dar a cazut pe parchet,abia m-am mutat si nu am inca covorase in dormitor.Nu prea mai vrea sa adoarma in patutul ei,daia nu am pus-o.
Legat de patutul din panza,al meu a fost fff rezistent si a dormit si stat numai in el,mai ar merge sa cresti un copil in el.
Amaya spune:
Miha, oricum piticii sunt tare rezistenti la varsta asta asa ca nu cred ca e nevoie sa-ti faci griji.
Patutul de panza imi pare si mie destul de rezistent insa mi-e teama sa nu traga Andrei de el si sa-l darame (dupa ce ii pun pe amandoi in aceeasi camera).
Se pare ca si Crinuta ne-a abandonat! Oricum cred ca o intind si eu sa incerc sa dorm fiindca maine am o zi destul de plina dar parca vad ca iar ma chinui 2 ore sa adorm!
Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
coraly spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!! pentru Mihai (amo2004) si Mihai Cristian (Bdana)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
tomasa spune:
La Multi Ani cu drag sarbatoritilor zilei e astazi, Mihai (amo) si Mihai Cristian (Bdana)!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
tomasa spune:
Ma bucur ca v-a placut discutia mea cu Tudor. Si eu ma distrez copios in ultimul timp.
Liviana si eu am mancat orice cat am alaptat si am alaptat mult si bine . Eu nu-mi dau seama daca Tudor a avaut sau nu colici, spre rusinea mea eu nu i-am recunoscut neaparat ca atare, plangea dar nu sunt sigura ca de la colici s-a tras. Ideea e sa papi sanatos, fara alimente grele ca digestia sa nu fie ingreunata si sa lasi organismului energie pt. a fabrica laptic. Poti baga pe rand alimentele controversate, asa iti dai seama daca ceva ii face rau bb-lusului si opresti apoi doar alimentul cu pricina. In orice caz asta era politica in spitalul Universitar in care am nascut. Ei spun ca durerile de burtica se trag de la imaturitatea intestinului si nu de la ce mananca mama. Spre intarirea acestei conceptii vine si faptul ca si copiii alimentati artificial au colici.
Eu chiar cred ca daca e sa ai parte de unul colicos poti sa nici nu papi nimic ca tot il doare burtica... Sper insa sa nu fie cazul nici uneia dintre voi.
Cat despre det. lichid pt. masina de spalat exista unul cu sapun de Marsilia pe care eu il folosesc mai nou si este foarte bun si foarte "soft". Mie imi pare rau ca nu l-am descoperit inca de cand era Tudor mic. Spala bine iar sapunul de Marsilia e renumit pt. calitatile lui. Se gaseste in toate supermarcheturile cred, asta pe care il iau eu din Cora si Auchan merge attat pt. spalari automate cat si manuale.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
kris spune:
Celor doi sarbatoriti de astazi!
MIHAI(Amo) si MIHAI CRISTIAN (BDana)
sa fiti sanatosi, iubiti si intelepti!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
MihaT, imi pare rau pt cazatura Alexiei! Se mai intampla, bine ca nu e inalt patul vostru..si noi am cazut din pat zilele trecute, ne-am rostogolit mai mult decat trebuia si bufff pe jos..Era prima noapte de febra..la cat de speriata eram m-a bufnit un ras..de am facut si pe ea sa rada, desi avea febra ...Sanatate! Si nu uita, mai sunt si de-astea,
Ubi, Alexandra cum se simte? A mai facut temperatura? Scuze, de ieri am tot vrut sa te intreb?
Amaya si noi tot pat de genul acela avem si sunt multumita. E no name.., s-a mai desfacut pt ca mai topaia in el..dar e inca functionabil si inca mai dormim in el.. Imi plac culorile patutului tau! Sa aibe un somnic linistit in el si sa va bucurati in orice mom de minunile voastre!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00