Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 7
kris spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt consolari! Si eu ma pt ei!
Amaya, sunt superbi cercei pe care i-ai ales fetitei tale! Si noi i-am pus cerceii din maternitate, la externare..si nu a patit nimic..Fiind prea mici nu simt durerea. In Filantropia, unde am nascut, au un ap special de facut gauri..Si am procedat ca si fetele..i-am miscat dupa fiecare baita si am curatat-o cu ser fiziologic..si parca ii dadeam si cu o cremuta,dar nu-mi mai amintesc de care, spre mea
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Ubi spune:
Adita - sa stii ca de cate ori sunt coplesita de probleme (copil, casa, copil, casa..etc) ma gandesc la tine cum te descurci cu 3. Ca sa nu mai zic ca in curand sunt 4.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
kris spune:
Se vede ca a inceput week-endul..!
Va doresc un week-end placut, odihnitor si suficient!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
crinuta spune:
Fetelor, eu sunt pe aici, chiar daca a inceput weekend-ul.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Amaya spune:
Eu am lipsit putin dar motivat: am fost sa ma intalnesc cu secretara de la facultate fiindca pe 27 ian. incep sesiunea insa sunt tare amarata deoarece o sa pierd un examen in week-end-ul in care nasc.
Fetele, va multumesc, ma bucur ca v-au placut cerceii, cum v-am spus, pe mine m-au topit, oricum pozele nu ii pun in valoare fiindca sunt greu de fotografiat fiind atat de mici.
Ubi, eu nu ma pricep deloc la pietre.
Kris, si eu tot la Filantropia voi naste, iar.
Aaaa, am uitat sa va intreb daca va place patutul pe care i l-am luat printesei mele, era in acelasi album cu cercelusii!?! Abia astept sa fie "locuit". Pe zi ce trece sunt si mai nerabdatoare....offf, mai este putin!
Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
Da Amaya, e dragut patutul. Abia astept poze cu bebelina ta in el.
te pup
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
MihaT spune:
Amaya,foarte dragut si patutul.Eu tot din asta am la Alexia,din panza,este foarte bun,nu se poate lovi in el deloc.
Amaya spune:
Crinuta, si eu abia astept sa fac acele poze.
Intrebare pentru mamicile care au avut patut cu vibratii: puiutilor vostrii le-au placut aceste vibratii? Va intreb fiindca mie mi se par cam puternice cele de la acest patut, mai degraba par a fi masaj energic decat vibratii linistitoare dar poate bebe nu le simte cum simt eu cand pun mana.
Comorile mele
Amaya spune:
Miha, eu am luat patutul acesta din lipsa de spatiu la noi in camera, unde va sta bebelina in primele luni, fiindca nu putem monta patul de lemn deoarece ne blocheaza toata camera insa pe zi ce trece imi place din ce in ce mai mult si parca imi pare rau ca nu a avut si Andrei unul. Oricum ma bucur ca am scapat de stresul aparatorilor fiindca Andrei tragea de ele (la patul de lemn) si le rupea legaturile si eu stateam cu teama sa nu cumva sa si le traga pe fata si sa se sufoce .
Comorile mele
MihaT spune:
Offf... sa va spun ce a patit Alexia.Seara isi bea laptele la mine in pat,unde si adoarme,apoi eu o pun in patut.Asta seara,nu am pus-o imediat in patut ce a adormit,m-am dus sa spal biberonul,si apoi repede la calculator,si am uitat sa o pun in patut. Cand tocmai vroiam sa ma duc la ea,aud POCCCCCCC....si a inceput sa planga,a cazut din pat. Sper sa nu o doara ceva maine...