Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai fetelor, mama imi spune ca Rayan ar face mici propozitii, dar mie nu prea imi vine sa cred.
Cica tocmai a spus " veau apu"...( adica vreau apa)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza fetelor,

Sunt contracronometru, v-am citit pe diagonala...
Zic si io 2-3 vorbe raspuns la ce m-a impresionat:

Amaya, exact asa gandesc si eu in privinta educatiei copiilor, astfel ca imi mai atrag critici din partea unora din generatia varstnica, dar astae, daca e sa-mi para rau de ceva in ceea ce priveste ed. copiilor, macar sa stiu ca mi-am facut-o cu mana mea... Ai mare grija cu curatatul urechiusei dupa perforat. Ruxandrei nu i-am pus cercei de la inceput, a avut ata chirurgicala, si au reusit sa se infecteze, astfel ca a trebuit sa i-o scoatem, gaurile s-au astupat, rezultatul: n-am ajuns nici azi sa-i facem alte gaurele. Sugestia mea: cercei de la inceput, bine dezinfectati, si apoi ai grija sa cureti zilnic. Nastere usoara, iti tin pumnii.

Kris, ...

Tomasa, am vazut si eu pozele acum cateva zile. Ce mare s-a facuuuut Tudor!!! Hehehe, ce m-ati distrat cu dialogurile voastre!
Este o varsta superba, pur si simplu ti-aduc zambetul pe buze de-o suta de ori pe zi, cu vorbitul lor.

La multi ani, Cosmin David!

Ubi, sanatate multa Adei!
Eu ma mir cum de-a scapat a mea pan-acum fara sa raceasca la cat a scos-o mama afara, si la ce viroze sunt!?

Va pup si va doresc o zi perfecta!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, mie mi-e tare teama la chestii delicate de genul asta, pe cuvant! Spre ex., daca va puteti imagina faptul ca baiatul meu face 2 ani luna viitoare si eu nu i-am taiat niciodata unghiile, numai tati face asta de cand s-a nascut! Cine ma aude rade si cu fundul dar, da, mi-e frica!

Ubi, ma bucur sa aud asta fiindca la fel voi proceda si eu.
Cu apa nu ai de ce sa te simti vinovata fiindca sunt convinsa ca nu din cauza asta a facut febra, eu ii dau frecvent lui Andrei iaururi de la frigi direct tocmai pentru a-i cali gatul si nu am avut nici un fel de probleme pana acum. Poate mai ies ceva dintisori sau maselute, cine stie!?!

Crinuta, pai de ce sa nu crezi??? carliontatul e baiet destept!

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, mai bine sa ne atragem critici si sa fim linistite cu constiinta noastra ca am facut tot ce am putut/stiut mai bine decat sa-mi creez singura mustrari.
Cu cerceii, daca ma gandesc logic, sunt mult mai multe sanse sa se infecteze cu ata fiindca ata ramane umeda in permanenta pana se vindeca rana pe cand metalul se usuca relativ rapid si nu mentine umezeala iar la aur nu exista riscul sa se oxideze.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Amaya - si apropo de cercei sa-i iei cat mai mici si nu rotunzi (daca sunt mari ii poate agata cu mana iar la cei rotunzi poate baga mana in inel si sa traga). Sunt unii mici cu pietricele albe - e un model pe care eu l-am vazut la multe fetite inclusiv a mea are dintr-astia. La 1 an jumate i-am pus cercei noi, un pic mai mari adusi din Egipt si intr-o luna a pierdut unul. Se tot tragea de ei, erau mai maricei si rotunzi. Acum am revenit la cel vechi...
Si Ada a mancat iaurt de la frigider toata vara iar acum daca vrea musai, il pun un pic in apa calda

Crinuta - ce te miri ca face propozitii? Iti jur ca Ada zice: hai la nani chapi (are un caine cu numele asta - din plus). Ieri a zis: pa mami plec la nani. Cu o zi inainte a zis: pa tati, plec la mami si a venit dupa mine la bucatarie. Sau zice: la bunica nu canta moshu (Mos Craciun), la noi canta.
sau: vino bunicu la noi (cand vb cu ai mei la telefon)
sau: vine bunicu, fac oc (adica ii face loc sa stea pe canapea)

Si toate acestea in vreo 2 saptamani caci inainte abia daca lega 2 vorbe.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Neata!

Ubi eu cred ca nu de la apa se trage. Cel mai probabil e viroza sigur a luat-o de la cineva, si nu ieri pentru ca are perioada de incubatie citeva zile. Multa sanatate!

Amaya, Patricia eu personal nu am avut gauri in urechi de la nastere, ci mare, de la 14 ani cred, si nu m-a durut deloc.

kris insanatosire grabnica Biei!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa mortal dialogul cu Tudor!! am ras copios! deja imi imaginam fata unui copilash asa uitandu-se ciudat -oare ce-o fi vrut sa zica mami?!? :)) abia astept sa vb si Codrin, insa el rareori mai zice ceva in afara de cele pe care le stim deja.. pare mai mutulica deocamdata, dar, deh nici eu nici tasu nu suntem chiar mari vorbaretzi, poate ca de aici.. :)

kris, sanatate multa! sa se faca bine puiul!

Amaya, nastere usoara si te inteleg perfect cu treaba cu cresterea, si eu tot cam asa ma gandesc deseori.

uite ca aseara am primit recomandari proaste despre femeia pe care o sunasem sa vina sa o vedem. am obtinut nr-ul mamicii de la care plecase si nu ne-a recomandat-o deloc :(
dupa ce a concediat-o, ac mamica mi-a spus ca a lipit anunturi pe garduri / copaci in toata zona noastra (suntem vecine) si zice ca au sunat-o si venit ff multe femei. deja a avut interviuri si inca mai are azi si dupa ce isi opreste ea una, imi da si mie nr-ele la restul care i-au mai placut ei :), sa vedem ce-o iesi... Doamne ajuta! oricum nu ma am intrat in panica fiindca pana in martie mai e si cautam de acum... ori bona ori cresa.
n-am apucat ieri sa ajung la cresa de stat si nici azi nu cred fiindca am fost invitati la casa unui prieten la munte in weekend si cu tot bagajul pt Codrin de facut azi... nu mai am timp. plecam din seara asta.

Codrin are putin asa muci - nu multi, dar in schimb de aseara a inceput sa cam tuseasca sec asa, i-am dat Eurespal aseara si dim dar s-a terminat. as vrea sa iau sirop cu noi la munte insa va intreb pe voi nu exista vreunul FARA ZAHAR??? care sa aiba acelasi efect. n-as mai suna dr-a pt atata lucru... iar pe asta cu zahar l-am gustat si ma intriga de ce il fac cu zahar??? si nu cu altceva...

dc stie cineva ce alt sirop cu acelasi efect ca si Eurespal ii mai pot da pt tuse seaca astept pareri pls.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, draga mea, nu cred ca ai o fixatie apropo de rufele murdare. Desigur nici una din noi nu-si lasa copilul murdar. Eu nu prea scot hainele la frig tocmai ca sa se usuce repede. Exceptie face doar lenjeria de pat. Sanatate Biei!
Fetele, pana acum vad ca ne descurcam f bine cu olita. Aseara M a facut de 2 ori la olita, chiar daca nu a cerut el explicit. A simtit ca face ceva, s-a aplecat tinand mana la chilotel si zicand "Nu, nu face kk". Imediat l-am pus pe olita si incurajat de tati si mine si-a facut nevoile. Chiar ne amuzam ca la fiecare Bravo in cor, el zambea si se mai scremea o data. Cand nu-i iesea nimic zicea "nu iese" si iar se scremea. Scuze pt detalii, dar pe noi ne-a amuzat tare mult. M-am bucurat ca si dimineata a facut la olita, deci clar suntem pe drumul cel bun. Afara cand iese cu bona la copii, are acelasi reflex, deci simte cand ii vine sa faca ceva si se teme sa nu-i dea drumul pe el.
Amaya, detergentul lichid se foloseste si la masina de spalat? De care folosesti? Hainele lui M nu le calc nici eu pt ca efectiv nu am timp. Cand M era bebe mic, i le calcam, acum nu consider ca e nevoie. Apropo, vroiam sa dezbat cu tine un subiect, pt ca te apropii de mom alaptarii. Am fost de curand la fata nasei mele care a nascut acum 5 sapt la Polizu. E sotie de medic gineco, fam cu bani, deci a avut parte de super-ingrijire. Am ramas muta cand mi-a zis ca ei i s-a recomandat din spital ca nu cumva sa schimbe regimul de alimentatie dupa ce naste, pt ca asta ar fi o cauza pt copil sa aiba colici. Cica trebuie sa manance de toate, inclusiv citrice, varza etc, dar fara usturoi sau ceapa. E drept ca fetita ei are la 5 sapt colici, insa numai intrele orele 5-10 seara. Tu ce crezi de treaba asta? Mie mi se pare ca s-a sucit lumea... Apropo de cercei si eu voi cere sa i se puna direct cercelul de aur, fara atza in prealabil.
Crinuta, si eu zic ca trebuie sa crezi ce zice mama ta. E normal ca la 2 ani sa faca propozitii scurte. Mie mi se pare ca M zice chestii chiar complicate. De ex ieri, dupa ce am plecat la servici, M a zis: "mami pleaca, tati pleaca, Matei ramane cu mamaie". Ce mai, te doare mintea! Totusi iau in considerare si faptul ca tati e f vorbaret, deci e normal ca M sa-i semene.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mie mi-au recomandat in spital atza chirurgicala pentru ca era sterila, nu se uda, si in cazul in care facea crusta putea fi plimbata prin gaura, pe cind cercelul se roteste mai greu.
Ma rog, asta a fost parerea in spitalul meu.

Crinuta, cred ca e timpul!! asa ca bucura-te!
cea mai nou prop a noatra este "mami, apata bec" adica sa aprin becul.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai eu stiu ca e baiat destept, dar stiu ca desi spune sute de cuvinte, inca nu facea propozitii, iar eu sunt Toma, pana nu vad/aud eu, nu cred, si am senzatia ca ceilalti se inseala.

Ieri mi-a spus la telefon " mama vino";)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput