Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 26
sirimie spune:
La Multi Ani Irina Ioana
Si muulte cadouri azi si petrecere frumoasa duminica!!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
tomasa spune:
LA MULTI ANI, IRINUCA! Sa fii fericita, sanatoasa si foarte norocoasa!!!
Anda, sa va traiasca!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
Shobo spune:
fetele eu sunt la un curs si avem o mica pauza momentan, insa scap sper la 16 si iau rpd metroul spre Romana si ne vedem. eu cred ca ajung maxim 17:00, deci poate face cineva rezerv la ora 17, pls?? multumim. eu nu apuc ca acum rpd reintru in curs..
ne vedem acolo, va pup
Liviana, nu pot crede, deci marele Iosup s-a mai inselat inca o data? auzisem si eu tot ca a zis fata la 14 sapt si la 20 i-a crescut putza :)).. nu stiu dc s-a inselat si invers insa??? :))
acum ,asta e, Doamne ajuta sa fie sanatos, ce mai conteaza. uite noi ne-am dorit f mult baiat la primul, insa dc am mai face unul nu ne-ar mai pasa ce e, sanatos sa fie, chiar l-am intrebat pe tati dc tot baiat si-ar dori si mi-a zis ca ii e indiferent.. asa ca ce o fi o fi si gata... ai nostri sunt!
cat despre praji sigur ne vedem, stai sa vad cand facem mai exact :) si te anunt..
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Deci fetelor, e sau nu intilnire azi??
cine vine??
eu pot ajunge pina la urma.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
tomasa spune:
Liviana, am citit ce ai patit cu ecografia. In prima faza nu mi-a venit sa cred, fiind vorba de Iosup la care am fost si eu si despre care aveam o parere buna. Mie la Tudor mi-a spus sexul corect de la 13 sapt. si inca catorva prietene bune de-ale mele, chit ca era fetitza, chit ca era baiat. In fine...se pare deci ca oricine se poate insela.
Ce voiam eu sa-ti spun este ca, dupa cum stii probabil eu la prima sarcina mi-am dorit fetita. Ei bine, crede-ma, ti-o spun cu toata sinceritatea ca acum mi-ar fi absolut indiferent si nu-mi doresc pt. copiii mei decat sanatate! Pe cuvant, o spun cu mana pe inima, n-as avea cea mai mica umbra de regret nici daca as avea trei baieti.
Contrar credintei populare ca fata e mai apropiata de parinti ("baiatul il ai pana se insoara, fata toata viata..." si alte bla-bla-uri de gen) am cunoscut cazuri de familii care, avand si baiat si fata, abia daca-si vorbesc cu fata, pe cand baiatul le este apropiat si ii viziteaza, ajuta, etc. Si nu vorbesc despre un caz izolat. Sunt convinsa ca asta nu depinde de sexul copilului ci de firea lui.
Si de altfel mai cred ca doi frati de acelasi sex sunt mai compatibili, au mai multe preocupari comune. Asa ca, indiferent de sexul celui de al doilea copil al meu, eu sunt convinsa sa ma bucur si sa vad partea buna, plina a paharului.
Edit: Am auzit ca un ecografist foarte bun este Herghelegiu. Daca vrei sa te programezi la el, da-mi un mesaj privat. E de inteles ca acum nu mai poti avea incredere in Iosup... Chiar nu ti-a dat nici o explicatie cum de a gresit prima data??? Ca eu l-as fi intrebat de ce a facut o afirmatie de care nu era sigur.
Iti tin pumnii sa-ti iei cat mai repede piatra de pe inima cu lichidul amniotic. Sanatate multa!
ana maria spune:
Fetelor eu nu vin astazi ca inca mai sunt racitica si sunt si egoista nu as veni sa imprastii virusii si la voi. Nu trebuie sa va spun ca mi-as dori mult sa ne vedem si ca fiecare intalnire mi-a crescut optimismul. Distractie placuta si sa postati poze!
tomasa spune:
FETELOOOOOOOOOOOOOOOR!!!
A NASCUT ADITZA!!!! Tocmai am primit mesaj:
"Gata. Am nascut un slabanog de 3.900. Suntem bine amandoi. Mami fericita si puiul"
lbelciug spune:
Va multumesc tuturor pt vorbele frumoase si incurajari.
Am gasit un articol pe net care zicea ca BBii incep sa inchita lichid din sapt 21. Eu am abia 20, deci m-am linistit, ar putea fi o alarma falsa.
Tomasa, multumesc. As vrea sa merg la un alt ecografist tot din CMU (inca nu stiu la care) pt ca ma intereseaza sa mentin legatura cu medicii din acest centru. Colaboreaza/comunica intre ei mai bine daca sunt in aceeasi clinica. Astept cu interes prima intalnire cu Badiu, sa vad ce-mi spune/recomanda.
Ca sa-ti raspund la intrebare, nu l-am interogat mai mult pe Iosup pt ca nu avea sens. I-am spus ce aveam de spus in gand si am urmarit masuratorile pe care le facea, caci ma interesa sa stiu cum se dezvolta puiul. In principiu e bine, are 330g si 14,5 cm.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
tomasa spune:
Liviana, . Va fi bine, o sa vezi. Vorbim la vara in parc si o sa-mi spui.
lbelciug spune:
Am sunat-o acum pe Adita si tocmai isi revenise din anestezie. A nascut la 38 de sapt. Ea se astepta sa fie mare baietelul caci ceilalti au avut la 38s peste 4kg. Bravo ei, mamica curajoasa si puternica! Tot respectul Adriana si FELICITARI! Sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi amandoi!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)