Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 25
PatriciaArdeleanu spune:
eu vreau neaparat sa slabesc macar vreo 3-4 kg.
incerc regimul asta 3-3-3.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Adica cel disociat????????? Mie mi-e cam frica de astea disociate, nu stiu de ce...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Fetelor, multumesc pt incurajari, dar inca sunt trista.
Imi doream asa mult o fetita, cu fundita, pampoane, cercei. Ele sunt mai delicate, afectuoase, mai mamoase etc. La prima sarcina mi-am dorit f mult baiat, insa acum tare as fi vrut o fetita. Normal ca imp e sa fie sanatos, dar nu mi-am putut ascunde dezamagirea. Culmea e ca cel la care am facut eco si la 12 sapt si acum la 20s este faimosul dr Iosup. Mi-a mai bagat un ghimpe aseara spunandu-mi ca in stomac BB nu are deloc lichid amniotic si ca sa-l consult pe Badiu in aceasta privinta. Va dati seama ca m-a lasat cu ochii in soare si o sa fierb o sapt pana aflu de la Badiu ce inseamna chestia asta....
Ma consolez cu ideea ca poate totusi e fetita si n-a vazut dr bine. Chiar medical adviserul de la firma noastra mi-a relatat un caz cand unei prietene de-a ei Iosup i-a zis toata sarcina ca are baiat si pana la urma a nascut fetita.
LA multi ani IRINA!
Va urez distractie placuta diseara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Liviana, sa stii ca si baietii sunt afectuosi.
Daca l-ai vedea pe Rayan ce-mi face acasa, cum mi se suie in brate, se lipeste de mine, ne iubim, nu ma lasa nicaieri, e adorabil, putin spus de fapt.
Sunt sigura ca si Matei al tau e la fel de afectuos.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, nu mi-e frica, eventual se pot lua niste vitamine. Dar in primele zile te vitaminizezi mult de la legume, fructe, care pot fi si salate, fasole verde, varza 9salata sau gatita), dovlecei, etc. Beau si mult ceai indulcit cu fructoza si rontai la mere...
Liviana, adevarul e ca la 12 saptamini a fost cam devreme sa iti spuna cu exactitate. sper sa fie totul in regula cu lichidul.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Crinta, merci, esti dragutza. Matei cred ca il iubeste mai mult pe tati, caci el se joaca mai mult cu M. Eu avand pe maini si gospodaria recunosc ca petrec mai putin timp cu puiul si de aici a rezultat aceasta consecinta.... Desigur nimeni nu-mi garanteaza ca daca M ar fi fost fetita, nu s-ar fi ajuns la aceeasi situatie.
Patricia, si eu am zis la fel la vremea respectiva, dar auzisem ca faimosul Iosup vede sexul corect chiar si la 12 sapt.. Ce sa mai zic acum? Asa-i cu pomul laudat. Oricum la urmatorul eco vreau sa ma duc la 4D la un alt dr, sa vad ce apare acolo.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
coraly spune:
Liviana,felicitari pt. bb si nu fii dezamagita, mai bine doreste-ti sa ai un copil sanatos. Eu cel putin dupa ce am citit cateva cazuri de astea nasoale de copii bolnavi, am fost foarte impresionata. Sa stii ca si eu la prima sarcina imi doaream tare fetita si credeam ca asa va fi. Dar acuma nu stiu de ce am senzatia ca daca voi mai face un copil tot baiat va fi, desi mi-as dori sa fie fetita. Si m-am consolat cu ideea ca nu eu hotarasc asta :) De multe ori in tinerete, cand intalneam tot felul de baieti aiurea, adica needucati sau nehotarati, ma gandeam ca eu daca o sa am baieti o sa fac niste barbati adevarati din ei Se pare ca am sanse sa pun in aplicare... Si sa stii ca si baietii pot fi afectuosi, al meu ma mangaie si ma pupa de multe ori, deci nu-mi lipseste deloc chestia asta.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
crinuta spune:
Patricia, eu am vazut la un show american cum o tipa manca fasole verde cruda, si ma intrebam daca se poate, daca e ok pentru stomac, etc....
Crinuta si Rayan
Witchie spune:
Va multumim pentru urari. Noi abia ne-am trezit si e un vant groaznic aici. Planuiam sa mergem la plimbare azi dar nu prea cred ca ne permite agentul meteo! Petrecerea e duminica, azi doar cadourile.
Cat despre diete, aveti grija la ce torturi va supuneti! Unele diete sunt in stare sa ne scufunde in depresii adanci!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
ana maria spune:
Liviana mie marele doctor Albu mi-a zis ca am fetita cand aveam 33 de saptamani. Asa ca eu zic ca se mai si inseala dofotorii astia, ca de baiat e sigur baiat nazdravanu meu. Dar si daca e sa fie baietel eu zic ca e tare frumos, vezi partea pozitiva, se vor juca tare frumos impreuna fratiorii... daca era fetita sigur nu o lua prea tare in seama.
La Multi ani Anda!!! Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri mereu de ea!
Cand a ramas intalnirea?