Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 17
ixxi spune:
crinuta nu mai lucreaza la coaforul ala.....si nu stiu unde e acum....imi e asa de ciuda.....cand gasisem si eu una buna ....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Crinuta, face treaba buna Camelia
Daca faci fingers, please let me know
ixxi, iti dam noi o coafeza buna daca vrei
Da, nu ar strica o intilnire. eu sint pro.
Kris, ce mai face Bia?
ana-maria, sanatate!!daca te incalzeste cu ceva, pe mine m-a tinut 12 zile raceala, timp in care mi-a curs nasul o tona de infectie. si eu cred ca am o sinuzita mai veche si de acolo a venit toata mizeria. eu tot timpul simteam ca nu pot respira 100%, si imi simteam narile blocate, desi nu eram infundata. am fost inainte de sarbatori la Medicover Plevnei la ORL-dr la intimplare- si mi-a dat niste picaturi care vad ca m-au reparat.
Intai mi-a dat unele mai slabe + claritine, mi-a zis ca daca dupa 5 zile nu simt nici o diferenta sa iau altele cu cortizon, si dca nici asa, sa ma duc sa imi bage camera sa vada ce obtureaza, ca deviatie de sept nu am. din fericire deocamdata, vad ca si-au facut treaba picaturile astea.
Lavinia, va simtiti mai bine??
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Si eu vreau intalnire. Propuneti ceva...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ixxi
crinuta nu mai lucreaza la coaforul ala.....si nu stiu unde e acum....imi e asa de ciuda.....cand gasisem si eu una buna ....
Beatrice si piersicuta
Pai nu i-ai luat si tu nr. de telefon? Nu ti-a dat carte de vizita ceva? Cei de la salon nu stiu unde s-a dus?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Shobo spune:
Liviana, un ursuletz din acela cu sticla de cauciuc are si Codrin luat inca dinainte de a se naste, ni-l recomandasera cei de la babycomfort pt colici (era 10RON atunci) si chiar ne-a ajutat de cateva ori in ac sens. se incalzeste apa la o temp mai mare si se toarna in sticla si se baga sticla in burta ursului de plush, apoi se pune pe sau langa burtica lui bb cumva, nu prea sta ea asa lipita dar pe acolo, mai transmite ceva caldura inspre burtica. acum chestiunea e pe post de joaca...
Amaya, am prins ideea dar tb sa recunosc ca pt noi nu e usoara deloc.. Bafta! suntem cam impatimiti de patul nostru si camera noastra bla bla bla :)..
cu somnul mie imi e clar, adormitul de unul singur in patul lui si in camera lui (coroborat cu lasatul sa mai si planga noaptea dc mai scanceste uneori) garanteaza in timp dormitul toata noaptea. de aceea sunt eu cu stress despre faptul ca n-am inca o camera pt bb2... si cochetez cu ideea de ce anume as face sa fac cat de cat la fel ca la Codrin (mai mult ca sa-mi fac curaj). mersi oricum de idei, am la ce ma gandi! :).
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
coraly spune:
Bubu, unde mi-ai scris? Pe yahoo sau pe ala de la job? Ca ala nu mi-a mers vreo saptamana buna, ca nu aveam parole.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
ixxi spune:
INTALNIRE ca sa mearga mai usor
Miercuri
joi
vineri
ora 17-18
loc:
Pizza Hut romana
La mama Eva
City Grill Lipscani
BIFATI VARIANTA PREFERATA
Beatrice si piersicuta
ana maria spune:
Patricia am fost si eu la una la medsana si la unul la medicover (stanciulescu) dar mare lucru n-am realizat. Eu am o sinuzita cronica si se activeaza iarna la greu. Ce picaturi folosesti? EU am folosit biorinil si pinosol.
PatriciaArdeleanu spune:
Ana-Maria, uite ca m-0am uitat pe reteta si tot la Stanciulescu am fost si eu. am inteles ca e de gasit si la spital la elias parca.
La tine cum se manifesta sinuzita?
Picaturile au fost: primele Biorinil, pe urma Rhinocort aqua. acum cind respir simt ca mi se duce si mie aerul in creier..
PatriciaArdeleanu spune:
Mie mi-e cel mai la indemina Pizza Hut Romana. dar nu conteaza, unde vor si fetele.
au scos si niste meniuri noi