Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ancooooooooo Mi-au dat lacrimile. Bine ca ai nascut frumos si elegant, cum zicea doctorul meu. cat despre Dan, numai cuvinte de lauda, cum a stat el langa tine. Pupici lui Bubu!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Silvi Nu gatesc!!!!!!!!! Cumpar!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

daca i vb de prostii al meu are tb cu prizele si cu ochelarii sorasii ca sa nu ami zic ac azi era sa inghita un nasture

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

silvi.......nu prea inteleg eu ce spui tu acolo, dar intre Franta si Rom exista un acord privind evitarea dublei impozitari. in trad, daca ai platit intr-o tzara, nu mai platesti in alta. plata se face in aceea in care ai lucrat mai mult de o jum de an, dar in decl de imp pe venitul globat tr sa treci si ce ai castigat in cealalta in anul resp . nu stiu cum se impoziteaza bursele aici, dar pentru stagii stiu ca tot ce depaseste 300 si ceva de euro se impoziteaza. tu vorbesti despre ce tip de asigurare? banuiesc ca e ceva pe anul asta de asigurat? atunci tr sa vezi cum e privit statutul lui din mom asta de catre statul roman si cum se incadreaza acest statut de catre acordurile dintre fr si rom- parerea mea

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe bravo!!!! Asa o sa fac si eu cu cea mai mare parte a paeritivelor.
Am vb cu Ioana, au fost la medici si sunt bine, o las pe ea sa va povesteasca mai multe.
Am pus si eu niste poze cu Alain nou-nascut aici http://www.dropshots.com/new.php?userid=162977&cdate=20070112&cimg=0&photopage=1

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi tare frumusel Alain, dar tu erai superba. Se vede ca ai fost relaxata!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana de Frace eu vroiam sa il trec pe Jean coasigurat pe asig mea pt acum de cand cu Ue el ar avea asig in caz de accidente si in Franta.In Ro poti sa faci asta, sa treci sotul, sau parintii daca sunt in intretinerea ta pe asig ta daca nu realizeaza venituri impozabile ( in Romania am interpretat eu).Tocmai pt ca el plateste acolo impozit am considerat ca nu va fi impozitat in Ro, de la Casa de Asig de aiic mi-au zis sa il trec pe asig mea sa nu paltesc eu pt el dar astia de la mine de la job nu stiau cum sa faca...ce sa faca....ce scrie in lege....a trebuit sa stau eu o oar pe PC-ul lor sa le gasesc legea. Nu stiu nici acum ce solutie vor da pana la urma, cert e ca a trebuit sa completz 3 cereri una sa imi dea mie adeverinta ca sunt asiguara sa o depun la medicul de familie, una sa ii dea lui Jean adeverinta ca e coasigutat si una sa il treaca coasigurat.
Anasebe, multumesc nici nu-mi vine sa cred privind pozele ca eu eram aas acum mi se pare ca aratam atat de diferita!

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit de la spital. gata nu mai avem firul. s-a smiorcait putin, dar cred ca din cauza ca l-a facut cu spirt si l-a piscat.

Anca am vazut si eu toata pozele cu Andrei. Este un scump frumos, si doamne ce bine seamana cu tine. Tu ai ramas aceeasi, dar mult mai slaba. eu te stiu din poze de la intalnirea gravidoaselor. si doamne ce drag imi era de tine ca erai cu gura pana la urechi, emanai ca si acum, atata veselie.
Ce pozitii haioase are Andrei.
Silvi imi pare rau ca nu ai rezolvat nimic, sper sa rezolvi cat mai repede si usor.
Am vazut pozicile din prima zi, Alain a fost un frumos , iar tu aratai foarte bine si putin schimbata, bine zici.Nu zici ca ai nascut.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

daca mai faceti un bebe sa va ganditi la mine ca era sa l pierd pe stef ... asa repede am nascut fara dureri aproape deloc

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi nu am inteles ce-ia vrut sa zici, ca era sa-l pierzi pe stefan.
Si marco are treaba cu prizele, chiar vrea sa-si bage cablurile in ele, iar cu ochelarii...nu mai zic... e mancat pa aiai lui tat-su'.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput