Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce mai faceti cu copiii vostri? Eu cu Paul ...facem doar boacane, mici prostioare si spargem zilnic cate o farfurie....ceva sa fie ca sa nu treaca ziua fara cioburi. Se urca peste tot, darama, muta muntii....doamne cate poate sa faca un pitic doar de un an si cate stie sa faca. Intelege tot si se fac epe bosumflatul daca il cert, si se fac eca plange, pune capul in pamant....

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anda eu va astept....
Anymony ne-au napadit amintirile ce sa-i faci. Eu cand s-a taiat la barba am plans toata ziua, si din cauza loviturii, dar si pt. ca a2-a zi imi facea pustiul 1 anisor.
Paula i-au scos firele lui paul? cum e?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Paula, si Ioana a facut prima transa de cioburi-a deschis dulapul unde aveam serviciul de masa de 12 persoane, si s-a apucat de tras-si-a spart sosiera...da bine ca a spart-o ca si asa nu-mi placea. Numai ca daca o sa vada mama lipsa o sa faca scandal.ei si ce..ioana a spart-o.. de acum leg usile la dulapuri-una ca le deschide dar mai rau e ca se loveste in ele.sta in picioare si le deschide

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, eu ma pregatesc sa plec acasa.
Pupici si sa aveti un week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor ,
La multi ani pentru Ioana Catalina .Any sa-ti traisca fata sa fie sanatoasa.
Daniela Ma bucur ca e bine bebe din burtica , asteptam sa ne zici ce e.
Bumbita faza cu Dansul bebelusului in caul doritorilor de bb fetita a fost tare de tot.Sincera sa fiu nu am auzit de dandul asta dar sunt direct interesata.
Sunt mai in forma azi ca fimiu se simte mai bine.
Va pupicesc pe toate.
MAi voiam sa zic cuiva ceva dar m-a lasat memoria, deh batranetea.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anca, am citit si eu puvestea nasterii lui angrei....foooaarte frumos ai sctis. m-am emotionat, mi-au dat lacrimile, am ras....iar buburuzu e un scump. sa fiti sanatosi si fericiti tu, pupi si buburuzu

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bumbi esti o scumpa.
Am bagat poze de somn cu Andrei.
somnic Andrei

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anca, le-am vazut....ciudat mod de a dormi ...cu vacuta? numai cu ea doarme sau...e pe-acolo intamplator. mai dar asa de cald e la voi in casa...de tricou?
am ramas socata de asemanarea dintre andrei si sebi dintr- o poza...la andrei 10 luni in care e imbracta intr-un body portocaliu...uita-te si la sebi pe 02 ianurie si spune-mi ce parere ai?

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare fetelor!!!
Vad ca pe aici ati pus poze cu bebelasii, mie toti mi s-au parut draguti, Alain mi se parea tareeeeeeee frumusel, desi saracutul nu ear chiar asa, statea si il priveam cu orele, nu-mi puteam lua ochii de el, nu-mi venea sa vred ca exista.
De chiloteii aia eu v-am zid mai demult ca luam, de la Libero, sunt mult mai buni decat cei de la Pampers dar cum zicea si Ana de France sunt cam scumpi si nu stiu daca merita diferenta.Eu m-am obisnuit cu ei dar cum ultima ora n-am gasit am luat pampers obisnuiti si ne-am descurcat si cu aia.
Cat despre schimbatul bb=ului cred ca si Jean poate sa numere pe degete de cate ori l-a schimbat dar o data eram plecata si l-a schimbat si de kk ce sa faca, m-a sunat si mi-a zis ca stau amadoi( Alain sie el) si rad ca prostii.
Eu n-am rezolvat azi mare lucru, trebuie sa-l trec pe Jean coasigurat pe asigurarea mea si tipele de la mine de la servicu m-ampus pe mine sa gasesc temuiul legal, sa le arat eu unde scrie, nu stiau cum sa faca daca nici pt mine nu plateste institutia...etc faze de doi lei.Pana la urma nu stiu ce vor face ca ziceau ca daca e e in afara si cu toate ca venitul lui e asimilat unei burse...nu stiu cum sa-l incadreze...mi-au facut capul calendar.
Scuze ca m-am latit asa of topic.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Urez si eu LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor de astazi Stef si Ioana!!!
Giova e de revista Marcolino ce face face.
Daniela, ma bucur ca sunteti bine si ca a fost bine la eco.
Anasebe, spor la gatit...ma si gandesc ce de bunatati o sa fie pe masa.
O sa caut si eu care e pria poza cu bb al meu sa o pun.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput