Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Virgi - intr-adevar e belea si sper sa nu se mai intample...eu cred ca e de la eruptia dentara desi nu se vede nimic la suprafata. Ce chestie buna la voi cu reciclabilele! Insa si mie mi-ar fi greu sa selectez metalele de plastice...daramite sa ma mai si controleze cineva

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amiss - tortul arata belea! Pana la urma ti-a iesit asa cum voiai?

CamiM - merci de complimente...Insa eu nu incerc sa raman insarcinata acum si nici nu verific luna de luna. De altfel chiar mi-am pus sterilet!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Angelica ce adevarata e descrierea aia a ta!!! Si acuma vad mileurile de pe mobilele parintilor si ale prietenilor lor. Si bineinteles ca am primit si eu la nunta cateva exemplare ca sa nu uit de unde ma trag. Si tot bineinteles stau ascunse intr-o cutie deasupra unui dulap.....poate peste ceva vreme va aparea si ceva muzeu cu lucruri specifice natiei noastre.....atunci fac eu bani pe ele!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Amiss pofta buna la tortulet! Daca nu as sta la capatul lumii, ti-as fi facut o vizita!
Ai un link pt reteta de la tortul cu branza? L-am vazut in poza si as face si eu, ca iau de 2 ori pe saptamana branza de la un nenea de la tara si cateodata mi se aduna mai multa (ca de, piti este inca cu branzica din lapte de magazin).Arata ff bine si ala, asa ca daca ai vreme, da-mi si mie reteta (scuze daca ai mai pus-o si eu n-am observat).Multumesc anticipat!

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor eu sunt pe aici dar nu am mai avut timp sa scriu din motive de copil mariit de la dinti!
Am fost sambata la control,analizele au iesit bune,l-a intors pediatra pe toate partile si rezultatul e:"ai un copil perfect!Nu il mai cauta atat ca nu ai de ce!"Piciorusele nu au nici o problema chiar daca sunt cutele inegale,viermisori nu are,calciu bine asimilat,fontanela mai inchisa putin decat normal si luam 1 pic vigantol,bine dezvoltat,doar mama nebuna!Durerile de burtica se datoreaza faptului ca el nu are scaun regulat,trece si o zi si nu face asa ca ne-a dat LassBaby si Colic Baby si s-a mai linistit noaptea,dar ziua e tare mariicios ca si acum de altfel!
a zis "mamaie","tataie","tata","dei" si de cateva zile face cativa pasi singur-singurel.Ieri chiar a mers putin mai mult si cand a vazut el ca e singur s-a lasat jos.Nu mi-a venit sa cred ca deja incepe sa plece singur!
Acum felicitam si noi dintosii,pe Petra pt mersul de-a busilea,pe Alex pt ca o ajuta pe mami la spalat,pe toti care au facut progrese zilele astea ca nu mai imi aduc aminte.
Carminutza multa sanatate tie si lui Mihnea si va asteptam cu vesti bune!
Lacra lasa cupilu in pace.Fiwecare e unic si are ritmul lui de crestere si dezvoltate! sa nu mai fi suparata!
Arabela,felicitari si sarcina usoara!
Pup pe toti care nu am mentionat dar nu mai stiu,ati scris atat de mult si nu ma mai ajuta memoria sa imi amintesc tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Si multumim lui Ildi si Cameliei ca si-au facut griji pt noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Salutare!!!
Uite ca am 3 minute libere ca doarme Mihnea, ca atat doarme , si intru sa scriu si eu noutati. Imi pare rau ca nu am facut-o mai devreme dar chiar nu am avut cand.
Am mers la dr.
Sa incep cu mine: m-au consultat 2 medici sa fie siguri ca nu-i pneumonie, eu nu voiam sa fac radiografie ca era posibil sa fiu insarcinata asa ca i-am pus si in mare dificultate cu tratamentul. Pana la uirma mi-au dat eritromicina, eurespal, nurofen si codeina. Fug repede la pediatrie unde deja erau Mihnea cu sotul, si aflu ce are baiatul meu de nu-i mai trece raceala. Conform analizelor (exudat nazal) are Heamophilus Influenza. Nu prea inteleg de ce ca doar e vaccinat. Si din explicatiile date de medic, am inteles ca nu el e grav ci eu si oricat de gravida cred ca sunt este musai sa fac tratamentul ca altfel e grav.
Lui Mihnea i-a dat sa prednison 2 pastile pe zi si eurespal. Daca nici dupa asta nu-i trece va trebui sa ia Augmentin si gata, dar dr. voia sa-l scuteasca de inca un antibiotic.
Buuuuun, am mers la farmacie, am luat tot ce era pe hartie + un test de sarcina care a iesit negativ, asta pe 15 cand trebuia sa-mi vina ciclual. M-am linistit, asteptam sa imi vina in noaptea aia. Nu a venit, nici ieri, nici azinoapte si nici acum nu da semne ca voi avea ciclu. Sunt convinsa 90% ca sunt gravida. Azi imi mai aiu untest.
VA dati seama cum ma simt? Gravida si eu de 2 zile ma indop cu antibiotice, antitusive si antiinflamatoare. Mi se pare o gluma sinistra ...imi trebuie acum o pastila sa ma opreasca din plans atata tot.
In rest ne simtim bine. Mai tusim un pic, ne mai curg mucii, dar cred ca suntem pe calea cea buna cat priveste viroza asta nenorocita care ea in sine este un pericol pentru sarcina, mai mult decat insasi tratamentul.
Imi pare rau ca nu intru pe forum sa spun lucruri frumoase dar pur si simplu nu am ce. De aceea ne mai "vedem" cand o sa iasa soarele si pe strada mea, altfel nu ma incadrez in peisaj si pace. Nici nu stiu ce decizie sa iau. Mie frica si sa fac copilul dar imi este frica si de avort. Pentru mine asta acum e o mare dilema si o mare durere. Pana la urma poate pleaca el singur de acolo...nu stiu ce sa zic, scuzati-ma ca bat campii dar sunt incredibil de furioasa pe situatia asta.
VA pup si sa ne auzim cu bine.

P.S.- o sa refac destul maine dimineata si am sa intru sa va spun daca m-am agitat degeaba....

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

carminabulina
ar fi cazul sa te linistesti putin. pacat ca Mihnea are probleme, dar sint rezolvabile. problemele tale sint si ele rezolvabile. deocamdata nu ai nici o certitudine in privinta sarcinii, deci... stai linistita.
iar despre "incadrarea in peisaj", scuze dar ar trebui sa-ti fie rusinica. cum adica ne vedem cind vei fi tu in stare sa fi vesela?!?! ia vezi!!!
sanatate maxima iti dorim. si tie si lui Mihnea.
PS> http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804171673376/0
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804171549401/0

Mergi la inceput

Dana bine ca este ok puiutu.Felicitari pt primii pasi!Poate de la ceva dintisori e asa marait.Cred ca este o etapa si asta....numai sa avem noi nervi pt maraiala lor.Lasa, numa sanatosi sa fie, ca restul trece, mai devreme sau mai tarziu. Va pupacim.

Carmina bine ca v-ati dat de capat.Inca un pic de rabdare si scapati de belele.Asteptam vesti despre bb. Si mie trebuia sa-mi vina ciclul de Craciun,dar.....pauza. Mi-a venit prin 7 ianuarie, doar asa putin putin, tot asa zilnic pana ieri cand a venit calumea (dupa 11 zile de sangerari superficiale).Sarcina nu avea cum sa fie ca mi-am legat trompele la cezariana, asa ca astept sa treaca si poate ma duc la un control.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Eu deschid capitol nou.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput