Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi la capitolul hainute si noi avem cateva costumase sau rochite pe care nici nu le-a imbracat sau poate o data si gata sunt mici. Am tot zis ca nu ii mai iau decat asa doua trei vorba ta dar nu reusesc plus ca a si primit multe; acum soacra-mea ne-a trimis iar un pachet cu hainute pt ea si sper sa ii vina cat de cat ca Sofia e maricica pentru varsta ei.. daca i le-a luat dupa nr de luni.. Imi pare rau ca multe sunt simpatice foc.oricum ce i-am luat eu i-am luat un nr mai mare decat ce poarta acum, nu de alta dar mai "intra" si la uscator.. am patit asta cu niste body-uri, pareau ok poate un pic largute si dupa ce le-am spalat si uscat au ramas... mititele de abia o incap.

Diana79 felicitari Evelynei pt dintisori si restul progreselor!!Cum e in vacanta? Cum vi se pare Romania?

Steluta ce dragalasa Andrada rontaila!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Roxi eu trebuie sa o inglobez in compozitie ca sa stea diplomatu in picioare si nu stiu cum se face. Nu as vrea sa mai stric iar bunatate de crema.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Amiss pentru tortul diplomat eu pun gelatina dizolvata in lapte caldut in "fiertura" din lapte+oua+zahar cand e inca asa calda si dupa ce se raceste chestia asta pun frisca.Nu mai fi suparata si mie mi s-a taiat crema prima data cand am incercat dupa care mi-a iesit bine.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Adi multumim pt. "buna dimineata" ! Ti-am zis eu ca ne obisnuim cu pozicile zilnice.Asa de curioasa intreb: ce facea Raluca in poza de azi? Mie tare imi seamana ca dadea o reprezentatie de opera!Sa va traiasca cantareata!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata ciresici!!

Oh! da Adib, imi place, sa incepem ziua cu un salut de la Raluca.

CamiM - fa si tu cum am facut eu. Lasat sot acasa, pe motiv ca el n-a suportat sa-si vada odorul suferind pe motiv de frumusete. Te duci singura si-ti garantez ca la intoarcere e ca noua si cu cercei medicinali in urechiuse. Asa cum am zis..copilul simte o usoara usturime, plange putin, dar eu cred ca se sperie putin de la zgomotul produs de pistol. Mai bine ii faci gauri acum, cand va constientiza cred eu ca va fi mai greu. Cu alte cuvinte daca ar trebui sa-mi dau mie gauri acum, as renunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g

Just for fun:

*Stii sigur ca esti roman daca:*

* tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi

* incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu

* stai linga cele mai mari doua valize din aeroport

* ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare normal

* dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti

* parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi.

* ai perdele de dantela

* ai fata de masa din macrame

* ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta

* ai sau ai avut covoare pe pereti

* mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg

* ai draperii macar la o usa din casa

* mama ta recicleaza pahare de plastic, farfurii din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le

* ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie

* folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi

* raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla

* mama ta spala rufe la 40 C la masina

* cind gatesti nu folosesti ustensile de cintarit

* nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport

* suni interurban numai dupa ora 11 PM

* parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii

* paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon

* ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria

* nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta... pentru ca parintii i-au invitat

* copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in Septembrie desi sint 25 de grade afara

* porti palton din septembrie pina in mai

* daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara

* cind vin in vizita rudele din provincie stai cu ochii pe televizor

(butelie)

* te gindesti ca daca bei lapte si maninci fructe (in special prune) te ajuta sa gasesti toaleta mai repede

* crezi ca "urda", "mamaliga" "parizer" "telemea" "zacusca" sint feluri internationale de mincare

* cind vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa ... si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni...

• cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Citit cu atentie si am bifat la toate raspunsul "NU". Asta inseamna ca eu nu mai sunt roman????

Nici macar mama nu ma mai suna sa ma intrebe daca-m mancat

Si apropo de reciclabile ca asta-i mare mea durere aici. Cu sticlele, cutiile de bere si cartoanele, m-am prins repede si m-am obisnut cum sa le arunc fara reclamatii, insa mai nou au aparut in casa mea cum era si normal cutiile de lapte praf ( cutie metal, capac plastic , lingurita plastic). Cand arunc eu reciclabilele si anume numai martea pana-n 12..ca asa-i regula, exista un domn cu manusi albe care sta acolo si verifica tot, sa nu cumva sa pui ceva de plastic la metal.etc . Cobor cu 2 sacose mari pline cu cutii si ce crezi ca-mi face ala..ma da deoparte si ma pune sa scot capacele si linguritele (ca erau din plastic) de la fiecare cutie. Mai mult m-a boscorodit ca, cutiile nu erau curate, mai toate avand ceva lapte lipit pe fundul cutiei. Ei, m-am suparat asa de tare...ca am renuntat sa le mai arunc...Nu-ti spun cate am pe balcon..si tot astept sa vina ziua cu chef..sa ma apuc sa le spal sa ma descotorosesc de ele..poate la primvara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by angelica_g

Just for fun:

*Stii sigur ca esti roman daca:*

* tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi

* incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu

* stai linga cele mai mari doua valize din aeroport

* ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare normal

* dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti

* parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi.

* ai perdele de dantela

* ai fata de masa din macrame

* ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta

* ai sau ai avut covoare pe pereti

* mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg

* ai draperii macar la o usa din casa

* mama ta recicleaza pahare de plastic, farfurii din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le

* ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie

* folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi

* raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla

* mama ta spala rufe la 40 C la masina

* cind gatesti nu folosesti ustensile de cintarit

* nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport

* suni interurban numai dupa ora 11 PM

* parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii

* paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon

* ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria

* nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta... pentru ca parintii i-au invitat

* copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in Septembrie desi sint 25 de grade afara

* porti palton din septembrie pina in mai

* daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara

* cind vin in vizita rudele din provincie stai cu ochii pe televizor

(butelie)

* te gindesti ca daca bei lapte si maninci fructe (in special prune) te ajuta sa gasesti toaleta mai repede

* crezi ca "urda", "mamaliga" "parizer" "telemea" "zacusca" sint feluri internationale de mincare

* cind vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa ... si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni...

• cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Ziceam eu ca suntem de la o mama.Si se mai zice ca Romanii si Moldovenii is diferiti.Eu nu vad diferenta, doar in vorbire.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Claudia - imi pare rau de tine. Sper sa-si regleze Catalin somnul sa te lase sa dormi. Eu am stat treaza 4 nopti cat a fost micuta mea bolnava si mi-am revenit tare greu, nu vreau sa-mi imaginez cum rezisti asa.
poate la noapte doarme bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by adib

v-ati trezit?
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804170816735/0

o zi buna.

Doroti pe unde esti?

Aici, da citesc, ca voi in we scrieti ca am nevoie de doua zile sa recuperez.
P.S. Stai ca miam dat seama, nu voi ci fetele, tu acolo nu intri ca si tu ca si mine in we nai net, imi cer scuze.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

PuiuDana ce mai faceti? Cum au iesit analizele lui Andreiutzu?
Carmina voi cum sunteti? Nu ne spui daca e sau nu e bb? Mihnea cum e?
Inaioana ne-ai ramas datoare cu niste poze mai recente! Le asteptam!
Ama ce mai face Sebi?
Doroti nu mai zici ce face guguta?

.......as mai continua lista da' ma cheama datoria.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Pfiu!
A iesit pana la urma: www.flickr.com/photos/89518425@N00/360359010/" target="_blank">aici

adib ne-am trezit gata . Foarte frumos!
CamiM cum ai zis tu am facut si eu cu mici modificari- am citit pe net- si a iesit bine!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput