Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Olguta, esti frumoasa, si de galusca ce sa mai spun, e super, dupa poze mi-am adus aminte si de povestea nasterii.

Ina, la mine sarcinile au fost la fel, fara greturi, disconforturi, o singura diferenta este- oboseala de acum, dar care nu cred ca e cauzata de sarcina, ci de Dinu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu perdelesc.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Si eu, si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Olguta, uite c-a trebuit sa apari in sfarsit ca sa ma luminezi ce-i cu stampila de la Chuck E. Cheese's. Am fost o singura data martea la 3pm si erau mai multi chelneri decat copii, era o linisteee... Ne-au stampilat la intrare si am ramas uitandu-ma la stampila... Ultima oara m-au stampilat in discoteca din Tudor (Iasi) ca sa poti iesi de cate ori vrei in seara aia la o tigara, o pupaceala
Cand s-a plictisit Petrut am plecat de-a dreptul pe usa, nimeni nu m-a intrebat nimic si am ramas cu nedumerirea.
Si noi suntem bruneti cu copil blond , s-a luat dupa mama mea.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Acum m-am lamurit, blonda de o credeam eu mama era matusa... chiar ca seamana galushca cu ea.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Am revenit. Intre timp i-am dat copilului sa pape.
Olgutza, bine ai venit! Si eu tot blonda am crezut ca e mama galushtei, ca seamana leit.
Tonnia, soon, soon...
De Natydeea ce stiti? a nascut? sau tot soon?
Ina, sa-ti fie de bine minipetrecerea!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mersicut de urari! La toata lumea!

Ma intrreba cineva( nu, nu mai stiu cine inca un semn de batranete) catia ani implinesc. Pai eu sunt cea mai tinerica de pe aici si parca incep sa ma simt mai bine

hihi

hai ca fug la masa ca ma striga lumea

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Cristina, Codruta, Innaa La Multi Ani fericiti !!!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

si-am uitat sa spun cati ani am si anume 23...de maine 24

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna seara!
Multumim pentru urarile de sf.ioan, am avut petrecere cu copii si parintii aferenti, a fost ok numai ca am gatit ca disperata si am acum frigi [plin de mancare, pe care trebuie sa o arunc evident ca nu are cine sa o pape.

revin dupa o lunga pauza, motivata zau, am reusit sa citesc pe ici pe colo si sa admir copii frumosi in poze.

Norina sa iti fie de bine plimbarea , ce face normea?

Inna vai ce tinerica esti La multi ani iti zic de azi ca maine nu stiu cum ma simt, daca sunt in stare sa tastez ceva!
Codruta si tie la multi ani , sa fii sanatoasa si iubita.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput