Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Codruta, mi-s tare mandra de tine ca nu manifesti depresii aniversare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ina, sa-ti fie de bine....mama da ce de tari...si ce de mancare, imi inchipui....

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Intrebare pentru mamici/burtici reloaded: a doua sarcina a fost/este mai usoara decat prima? In sensul ca acum, ca stiti la ce sa va asteptati, ati trecut mai usor peste unele stari de disconfort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La mine a fost un pic mai aiurea fata de Vladut, cu greturi mult mai multe, in rest acum nu am mari batai de cap, doar ca zic hartiile ca sunt gravida dar cred ca eu sunt printre cele mai mici gravide!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Ina, eu n-am vazut nici o diferenta decat la final...In rest, n-am avut nici greturi nici pofte nici la prima sarcina nici la a doua...poate la a doua am mancat mai multa ciocolata, dar alte diferente nu-mi amintesc...

Jadi,bafta maine la cerclaj.

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Eu am teama ca voi compara sarcinile, copiii etc
Cu Ilinca am avut si am bafta din toate punctele de vedere iar emotional pana dupa nastere totul a fost foarte roz.
Nu stiu cum as reactiona la o a doua sarcina. Mai ales ca atunci am fost singura pana in luna a sasea, n-am avut nici barbat, nici copil ci mi-am vazut singura de greturi, oboseala, aderarea Romaniei etc ( a se intelege ca nu m-a frecat nimeni la ridiche)

Mergi la inceput

Ina, eu am comparat copiii....greseala....ca andrei lua altfel in greutate decat ia ana, dar e greu sa nu compari, mai ales ca exemplele pe care le cunosti deja sunt cel mai la indemana, pana apuci sa intrebi pe altcineva...
Iar de lecuit cu comparatiile, nu cred sa ma fi lecuit...cel putin nu inca.

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am frica ccc ca nu voi putea sa iubesc bb2 la fel ca Vladutz. Dar cum aveam aceasta frica si la prima sarcina ca nu voi sti cum sa il iubesc pe junior, probabil ca se vor rezolva de la sine... azi am umplut forumul numai noi... cine perdeleste acolo?

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

ok..raspunsuri la intrebari. Am plecat la 12 ani din Romania- de acolo si olguta12(!!), ceea ce inseamna ca acum am 37..dar vorba bunicii..femeile sint precum vinul..cu cat imbatranesc, cu atit devin mai delicioase.
Cat despre felul cum arat..eu sint aia cu pletele in vint, negre si lungi(neagra ca si in cerul gurii).
Iaca aici linkul: http://pic5.piczo.com/galushk/?g=20625970&cr=5
Am uitat sa va spun CA...la pizzeria unde am fost, toti copiii si parintii sint shtampilati pe mina la intrare..ca sa nu poata pleca oricine cu odrasla ta. Galushca ce-a facut, ce n-a facut..si-a sters shtampila de pe manutza. Si la plecare a durat cam 10 minute ca sa ne lase sa iesim impreuna de acolo. Noroc ca mai erau cateva persoane de la "intrunirea" noastra, care au jurat ca e fiica mea.
M-a intrebam tembelul ala de cel putin 5 ori.."VOI DOUA SINTETI IMPREUNA? VOI DOUA ATI VENIT IMPREUNA?" ...Nu, coane..ne-am cunoscut la bar
Galushca seamana leit cu matusa ei- sora mea- amandoua sint blonde, diafane. Dar cat am fost insarcinata m-am rugat sa semene cu matusa ei, si la propriu si la figurat. Si uite ca bunul Dumnezeu nu m-a uitat.
Iar locul de unde sint...nascuta si crescuta in Bucuresti, 100%. Dar n-are importantza pt mine. Din oricare parte a Romaniei as fi..tot ROMANCA mor

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Wow Olguta...25 de ani...o viata de om...noi suntem aici de 5 ani (media) ca sotul are vreo 7 de fapt...si ni se pare o vesnicie...

Pupici
Meme

Mergi la inceput