Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Mamici de bebe 2...stiu ca s-a mai discutat probabil asta si imi cer scuze ptr eventuala repetare...dar...
Ce e bine sa avem in dulapiorul de medicamente si substante ptr cand venim cu bebele acasa?
De la scoala de mamici ne-au spus ca ar fi bine sa vorbim cu doctoritza de familie ptr o reteta de fenobarbital DE 15 MG (foarte importanta cantitatea) in caz de febra foarte mare a copilului pana vine salvarea sa ii administram o pastilutza pisata in lichid...asta ca sa nu ajunga bebele la convulsii care inteleg ca sunt un pericol serios ptr el (bine ...asta vizeaza temp de 39 spre 40 grade). In rest am inteles...ser fiziologic, comprese sterile, saab simplex, ceaiuri ptr colici, spirt de preferinta achizitionat din farmacii, eventual baneocin praf ptr buricutz, Bephanten sau o crema cu neopreol (cum ne-au zis la scoala de mamici ptr eriteme ciupercutza), bicarbonat de bucatarie (tot de la scoala de mamici- ptr eritemele care sapa in profunzime)...altceva!?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Ah...Levi...ai o burta pe cinste...de fapt e cam singura parte vizibila realmente din tine...
Te cred evident cu durerile de spate...cu cat stai mai mult in pat cu atat scutesti mai mult de tensiune coloana vertebrala...si incearca din cand in cand cate un pic statul in 4 labe...asta daca nu ai senzatia ca ti se rupe pielea burtii...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

toata lumea imi spune ca dupa ce vine bebe nu mai am timp de nimic si banuiesc ca e adevarat ca nu prea mai intra nici o mamica pe forum catalina , flavia-ioana , katy nimeni nici un semn ?
pai noi de unde invatam ce si cum e cu bebe ?

criss ai fost o draguta multumesc de oferta

levi ce burtica mare si frumoasa ai mai ales ca doar burtica e de tine ; ma gandesc ca ti-e foarte greu si cu daria pe langa

ma duc sa fac putina curatenie sper sa nu nasc ca trebuie sa merg la chef deseara

amr 4 zile +alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am primit mesaj de la grabiela_s. I s-a montat epidurala si dr a zis ca naste astazi. Uraaaa, galeria sa-si faca datoria!!!!

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai gabriela curaj mami mai e putin

fetele eu ma simpt handicapata nu mai suport am strans cateva haine m-am aplecat de 2 ori si gata m-a apucat durerea de burta si de spate tot burtoiu e ca un pietroi asa ca-mi bag picioarele in curatenie si in tot ma duc sa iau un no-spa si ma bag in pat sa mai rezist macar pana sambata

amr 4 zile +alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Un pic lipsesc si eu si deja nasteti de numa...bravo voua!

Laura,felicitari!

Gabriela,galerie,iubito

Anis in lista de contact de pe mail-ul comun ai toat numerele care le vrei.Si Marinar,si Alinuk si Adinush si-au lasat numerele.

Liudo,nasti maine,fato?pai si nu zici nimic?Numai eu raman cu buza umflata.
Tocmai am spalat scarile ca nu stiu ce sa mai fac prin casa.Si acum ca m-am oprit misca asta micu ca nebunu.Cred ca-l invat leganat deja daca ma agit atat.

Dana 40+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Gabriela

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Gabi, in sfarsit,

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Criss, pai ce semne sa fie...doar ecografii care spuneau ca are o fetita!
apoi in travaliu la ultimul eco, bebe si-a aratat putzica...ce sa zic pe mine m-a surprins total...:))) si sa stii ca Ralu a aratat de la inceput ca o gravidut aca baiat...sunt niste semne, nu sunt babisme :)

te pup, sa vedem acum ce surpriza ne rezervi si tu...nu degeaba sotul meu imi zice ousor kinder...asa ca toat epana la urma suntem cate un ousor kinder

ioana
36 cu

Mergi la inceput

Bravo, Gabriela...tinem pumnii.

Adela la durerea intregii burti clar un no-spa si asezat la pat...sper sa fie un debut de travaliu fals.

Loremunteanu am tot uitat...tamponelele facute din vata cu fasa sterila le-am pus pana la urma in chiar pachetele in care a fost vata (le-am sters un pic cu spirt pe interior desi nu cred ca era nevoie caci se presupune ca vata este sterila) si imi par ok caci se inchid la gura cu sforicica aia care se trage si imi par foarte practice.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput