Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
oana_bucur spune:
Ana_Alx eu am capatat o incredere deosebita in medicul meu asa ca am urmat toate tratamentele lui si au fost destule...insa daca la un moment dat mi-ar fi aparut ceva indoieli as fi apelat cu siguranta la o a doua opinie la un doctor despre a carui reputatie sa fi auzit in anumite linii de decenta.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
oana_bucur spune:
Anis nu intra in stare de panica...incearca sa nu te mai gandesti caci se pare ca nu ai ce face in plus... concentreaza-te de acum strict asupra starii tale, respira , relaxeaza-ti spatele si gatul, pune-te sa faci un dus (te va mai calma si iti va face bine) si incearca sa stai si in 4 labe. Gata...din momentul asta e importanta starea ta si a bebelui...nu dispera ca nu te mai scoate nimeni din stare...celelalte se vor rezolva asa cum va da Dumnezeu...sunt convinsa ca cu cat te vei relaxa mai bine in privinta asta cu atat se va rezolva mai bine situatia. Dar incearca sa schimbi prioritatile...starea ta si a lui bebe acum...nu te mai gandi la rezerva.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
wannajo spune:
Anis, sunt un pic socata cu faptul ca nu au rezerva la spital...Despre ce spital e vorba? Elias? Si cand au urgente - cum e cazul tau ce se poate face? Mi se pare aberant sa iti spuna sa mai stai acasa ca nu au loc...Offf![]()
Nu vrei sa incerci totusi sa mergi la un alt spital, daca aici nu rezolvi?
pupici si multa bafta!!!
wanna & bebe din burtika_35w&4 days
monu spune:
Ola,
fetelor va multumesc mult pentru sprijin si informatii. Am fost la eco la Iosup. Si am revenit cu moralul mult mai ridicat. Ne-a linistit si a zis ca bb e bine, creste bine, are Cordonul in jurul gatului (la eco de marti nu il avea sau nu a fost vazut). IR-urile sunt f bine motiv pt care o placenta imbatranita nu pune probleme asa mari. Cu alte cuvinte ne-a speriat degeaba ca daca bb se alimeneteaza e ok iar cand placenta "va muri" se va declansa nasterea. Sunt mai linistita acum si ma rog sa mai stea bb cat se mai poate.
Ana eu iau clexane. Injectia nu se face in muschi.
Felicitari proaspetelor mamici.
Anis, iti tin pumnii stransi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
LEVI spune:
Felicitari Laura Ionescu!Te asteptam cu povestea nasterii.
Marti am fost si noi la eco morfo si la 33 sapt si 3 zile bebeii au 2060g si 2280g.Mi-au nenorocit spatele.Dr zice sa mai rezist pana la 1 feb,desi m-am rugat de el sa-mi faca ceza mai repede ca simt ca pleznesc iar spatele ma doare ingrozitor..A zis ca mai bine cu ei in burta ,decat cu ei in Spital.Si cu asta mi-a inchis gura.
Am pus la semnatura cateva poze cu burtica ,facute acum,la 33 sapt.Uitati-va la ele si nu va mai plangeti:se poate si mai rau.
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
adela2006 spune:
ma tot gandesc la filmul ala "in timp ce tu dormeai" ; m-am trezit azidimineata la 7.30 toata lumea era cuminte , m-am dus sa mai fac un nani mic si cand vin surpriza plin de stiri noi 
laura felicitari 

anis nu stiu ce sa-ti zic sincer cred ca cel mai bine a zis oana relaxeaza-te si prioritate esti tu si bebe nu rezerva
ivona te inteleg perfect eu mai trebuie sa astept pana luni si mi se pare o vesnicie dar mai tu ca astepti de atata timp 

am vazut si eu bebeii chiar avem cei mai frumosi bebelasi 

rog fetele de februarie sa stea linistite le facem noi galerie 

am vorbit cu doctorita azi si imi face anestezie peridurala luni la 9 sa ma prezint cu bagajul la spital ![]()

amr 4 zile +
alexia maria
LEVI spune:
Monu,ma bucur ca te-ai linistit.
Iosup e un om deosebit.
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
aventura spune:
Mai Levi, tu nu te-ai ingrasat deloc mai! In afara de burta cu gemenei, care e imensa intr-adevar, tu esti manechin mai!!!!! felicitari! Si eu zic ca e mai bine cu ei in burtika decat cu ei in spital...
Liuda, sa inteleg ca maine ai cezariana? Nasti??????
Aventura
35 sapt + 4 zile cu
Antonio
aventura spune:
Monu scuze ca te-am confundat cu Roandre..
Te rog explica-i tu lui Ana_Alx cum se face Clexane..Scuze daca am indus in eroare pe cineva.. 
Aventura
35 sapt + 4 zile cu
Antonio
jordash spune:
Dragelor, nu pierdeti vremea!
Laura_Ionescu felicitari mamico, sanatate maxime tie si fetitei!
Anis, iubita nu te gandi la rezerva, ci la bebe si la tine! Hai ,ca va fi bine! Tinem pumnii!
Si facem galerie pentru mamicile de azi: 

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)