Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
devylla spune:
stati linistite fetelor cu cafeaua.
Cand am aflat ca sunt gravi,am dat fuga pe net si am cautat multe informaii despre sarcina si cafea.
Am aflat ca de de prin 1980 cand au fost facute experiente pe soareci carora li s-au administrat cafea si produse cu cafeina.Rezultatul a fost devastator,majoritatea sobolanilor au nascut pui morti sau cu malformatii sau pierdeau sarcina.
Raportat la un oameni,rezultatul nu este chiar asa de infricosator.
O persoana de 60 kg,ar trebui sa bea in jur de 50/60 casti de cafea,ca efectul sa fie la fel.
Un studiu mai vechi,facut pe circa 5000 de femei insarcinate,arata ca cele care beau intre 4-7 cani pe zi,erau predispuse pierderii sarcini sau nasterii unui copil cu malformatii.
Si in concluzie,am aflat,ca se poate consuma pana la 300 miligrame de cafeina zilnic fiind insarcinata.
Marunzika felicitari!!!
Sabina Y.4+
japonia prin ochii unui amator
diwana spune:
Fetelor, pe voi cum va dor sanii? Eu sunt in saptamana a-6-a si de 2 zile nu prea ma mai dor sanii, nu-i simt nici macar umflati, si abia daca ii ating simt ca ma dor, dar foarte putin. In rest nu am niciun alt simptom, atata doar ca mi-e foame mai mereu. Sper ca e bine totul cu BB.
inaioana spune:
Wow, Andreea!!! Felicitari pentru sarcina! Ce ai facut la dr. pe 8?
Sarcini usoare si bebei perfecti tuturor!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
Happiness_4_us spune:
Cristina, Maruntzica, bine ati venit! O sa va trec pe listutza imediat. Sarcina usoara.
Cristina, eu ma spal cu Nivea intim cu musetel, numai extern, dar chiar m-ar interesa si pe mine daca stie cineva mai bine, cum trebuie tinuta igiena intima pe perioada sarcinii. Poate imi spui si UM si DN sa te trec pe listutza.
Multumesc mult.
Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
myral spune:
Ce s-a marit listuta noastra! Bun venit noilor gravidute!Biby stai linistita ca sigur esti graviduta si bine ca au incetat sangerarile!Teodoran stai si tu linistita mai ales ca iei tratament ca sigur vor trece si petele!Cristina sper ca nu te referi la spalaturi cu irigatorul ca sunt total interzise!Mandarinuta am gasit un sirop de ghimbir dar nu prea are efect de fapt nimic nu are efect(nici lamaia) cum bag ceva in gura mi se face greata instantaneu. Mi-a zis cineva sa incerc un remediu homeopat ca e natural si e special pt sarcina,Ati auzit asa ceva? Eu as incerca ca sunt cam disperata ca oricum sunt cam slaba 47kg (eu speram sa ma ingras in timpul sarcinii)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by diwana
Fetelor, pe voi cum va dor sanii? Eu sunt in saptamana a-6-a si de 2 zile nu prea ma mai dor sanii, nu-i simt nici macar umflati, si abia daca ii ating simt ca ma dor, dar foarte putin. In rest nu am niciun alt simptom, atata doar ca mi-e foame mai mereu. Sper ca e bine totul cu BB.
Iubita, poate ne dai datele tale, sa te trec pe listutza si pe tine.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
P.S. Pe mine ma dor doar sanii, mai exact sfarcurile, ma doare cumplit capul cateodata, si am gretzuri doar dimineata, dar am abia 4 sapt.
Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Revin cu o rugaminte catre toate -dutzele. Cred ca ne-ar fi de mare ajutor daca toate am avea semnatura cu cate saptamani avem. In felul asta, descrierile despre ce simtim ar fi mai relevante. Ma gandesc ca e important de stiut. Voi ce parere aveti?
Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
toma_lly spune:
buna tuturor,
Marunzika, noi doua suntem nascute in aceeasi zi: 05.04 dar in ani diferiti
Apropos, ca eu nu am spus data nasterii: 05.04.1979
Biby mult noroc la doctor, cu toate ca eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji
eu sunt acasa acum, n-am reusit sa mai ajung la serviciu
sa va spun ce mi s-a intamplat:
am plecat eu azi dimineata spre serviciu si inainte sa ajung la metrou, am cazut pe strada
m-am trezit deodata pe jos, in patru labe
eram atat de obosita si de ametita ca nici nu stiam pe ce planeta sunt
asa ca m-am intors acasa, am plans putin dupa care am dormit vreo 2 ore jumate
acum ma simt mult mai bine si marti ma duc la doctor
in afara de acidul folic pe care il iau de 2 luni, de azi am inceput sa iau utrogestan si materna (vitamine)
sper sa fie totul bine
TOMITZA
Nunta-11 iunie 2005
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
Vine barza
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;120/st/20070915/dt/-17/k/9753/preg.png
alehiam spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Revin cu o rugaminte catre toate -dutzele. Cred ca ne-ar fi de mare ajutor daca toate am avea semnatura cu cate saptamani avem. In felul asta, descrierile despre ce simtim ar fi mai relevante. Ma gandesc ca e important de stiut. Voi ce parere aveti?
eu chiar la asta lucram
Mad, 5+
diwana spune:
Revin cu datele mele. Nu le-am dat pana acum de frica sa nu se intample ceva rau intre timp. Am mai pierdut o sarcina la 7 saptamani si recunosc ca mi-e cam frica acum sa-mi spun si mie ca sunt insarcinata. Asa sunt eu, mai pesimista, dar ma straduiesc sa nu mai fiu.
Deci: UM: 30.11.2006, DPN: 06.09.2007, Data nasterii: 06.02.1979
Pup toate burticutele si sper ca voi sa nu fiti asa stresate ca mine