Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Sabina multumesc mult pentru incurajari! deci eu chiar n-am avut nici o durere.. nimic!!! Sanii ma deranjau putin dar abia de aseara au inceput sa ma doara! Doamne ajuta sa fie bine!

Slippers bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos! Esti sigura ca DPN e 12.11.2007? eu zic ca e 12.09.2007...

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Biby, ma bucur ca spui ca nu ai avut dureri fiindca in manualul pe care il am eu scrie ca primul semn clinic sunt dureri pelviene, contractii uterine dureroase de tip "colica" si sangerari abundente. Deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Multa sanatate si tie si bebicului.

Lia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Multumesc pentru corectie Bibyrox, ca doar nu sunt elefant. Cred ca dorm pe mine. Adevarul e ca mi-e cam somn si nu prea mai stiu de mine de greata de vreo trei zile. Asta e. Deci,corectie:

DPN: 12.09.2007.

Iti doresc sanatate si bafta la control. Tinem pumnii.

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ana, si eu stau prost cu somnul, sunt cu el gramada pe mine . Pupici pe burtik si bine ai venit! Am actualizat listutza si am constatat cu mare placere ca suntem nascute in aceeasi zi, la 1 an diferenta. Deci ar trebui sa cam avem aceleasi simptome. Sarcina usoara.
Tomitza, irinabobe, ma bucur din suflet ca ati venit fugutza la noi la odisee. O sa avem cea mai frumoasa si mai informata odisee.
Alehiam, bine ai venit si tu si sarcina usoara iti doresc!

De cand am vazut ca au mai aparut 4 -dutze, sunt tare fericita. Se ingroasa randurile nu gluma.
Eu ieri am zacut de cand am ajuns acasa, m-a durut capul cumplit, de fapt asa am si adormit. Acum sunt ceva mai bine. Citeam aseara in cartulia mea Pregnancy week by week, ca nu este indicata cafeaua. Eu nu beam decat o cescutza dimineata ca s ama trezesc. Ce ma fac eu acum? O sa imi caut fara cofeina, dar pana atunci? Acum recunosc ca am furat o jumatate de cescutza, nu ma spunetzi, da? ca se supara Mihai pe mine, lucram amandoi la birouri numai ca el e in cealalta aripa.

Biby, iti tin pumnii iubita mea, sa fie totul bine Nu iti mai face atatea ganduri negre, vei vedea ca va fi totul bine. burtika.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nana cafea si eu beau dar cu lapte. nu pot renunta si macar jumatate de canita beau. asta e. oricum am micsorat doza si stiu ca laptele mi taie din efectele cofeinei. incet incet poate reusesc sa renunt de tot. problema mea e ca sotu e racit a facut febra 38,5 si aseara facusem si eu 37,5 si nu stiu ce medicamente pot lua daca imi creste febra. deocamdata am baut mult ceai si cu lamaie dar nu stiu daca am noroc sa cedeze asa.
fetele care sunteti la primul bebe voi nu sunteti speriate? pe mine ma cam apucat asa un pic de frica cand ma gandesc la ce responsabilitate mare vom avea de acum incolo. zi de zi (pentru aproape toata viata)va depinde de noi un sufletel. ma gandesc la asta si ma cam apuca frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irina, si eu beau cafeaua cu coffeta, nu pot sa o beau simpla, asa ca poate e mai bine.
Referitor la raceala, eu acum 2 sapt am facut gripa, cu 4 zile consecutive febra 38,5-39 si am facut polidin, am luat paracetamol si am baut mult ceai de lamaie. Habar nu aveam ca sunt
Eu fac ceai direct din lamai: tai 2 felii mai groase de lamaie, le tai in jumatati, adaug 2 lingui de miere si le zdrobesc pana isi lasa zeama. Peste ele adaug apa fierbinte si amestec pana se dizolva mierea. Scot din lamai ca sa nu se amareasca ceaiul si mai las decat o jumatate de feliutza de control. Este delicios si are multa vitamina C. Poti incerca si tu.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

nana, si eu beau cafea cu multttt laptic... pentru ca tot asa inca nu pot renunta la ea. pe deasupra incerc sa o fac si superslaba... de nu as functiona daca nu as bea macar 1 guritza de cafea.

irina si eu sunt la prima sarcina si sunt speriata de tot ce insemna asta... ce sa mai zic de dragul meu sotior.
bb-ul a venit neanuntat, neprogramat. Cand am vazut ca mi-a intarziat ciclul si aveam niste simptome ca si cum ar veni ciclul (sani ma dureau, dureri usoare de burtica), dar parca nu erau alea pe care le cunosteam eu... asa ca mi-am facut test de sarcina. si s-a pozitivat aproape imediat.
oricum, noi ne tot gandeam ca poate anul asta sa ne apucam sa incercam pentru bb. Acum ca a venit ne bucuram, incercam sa trecem peste frica si speram ca o sa fie sanatos.

Multumesc fetelor de primire si sa avem cu toate o sarcina usoara si fara probleme.

biby sa stii ca iti tin si eu pumni sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Acum m-am intors de la dr. VICTORIOASA! Sunt si eu graviduta, asa i-a aratat testul de urina si la eco nu s-a vazut inca nimic in uter ca sunt in ziua 29, dar a vazut endometrul frumos ingrosat. Mi-a dat sa iau vitamine si mai merg in 2 saptamani la eco si atunci primesc probabil si carnetul de gravidutza.
Datele mele UM 13.12.2006; DPN 19.09.2007, data nasterii 05.04.1975
Felicitari tuturor burticilor si sarcini usoare si bebei sanatosi.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Of, eu sunt moarta fara cafea. Totusi, acum ca mi-e greata de nu mai pot, nu m-am mai atins de ea de trei zile. Poate de asta sunt si asa de adormita. La fel am patit si la prima sarcina. Imi era atat de rau incat nu mai suportam nici mirosul de cafea. Dar cum mi-au trecut greturile, mi-am reluat obiceiul cu cafeaua (cam 10% din cat beam de obicei). Oricum, din cate stiu, primele trei luni sunt cele mai problematice. Dupa aia, nu-i catastrofa daca mai pui in gura o cafelutza mica. Citisem undeva ca, dupa luna a treia, cofeina are efecte nocive de la 4 cafele pe zi in sus. Asa ca eu ramasesem consecventa la una pe zi, pana am nascut. Si eu o beau neagra. Fara lapte, fara zahar. Ei, poate de data asta ma dezvatz de tot, desi n-as crede.

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ciao fetelor sunt o mamica de septembrie (DPN 19 septembrie 2007) si as avea si eu o intrebare:
-Spalarea in zona inghinala ( vaginala) se poate face folosind si detergentul intim? Stiu ca nu avem voie cu apa prea fierbinete,dar cu sapun cu ph neutru facut special pentru spalaturiile intime,nu se poate folosi?Multumesc fetelor

Mergi la inceput