Mamici de septembrie-octombrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina noi incercam de cateva luni sa facem un bebe asa incat cand am vazut ca mi-a intarziat CM am mers fuguta sa iau test si cum am iesit din baie sotul ma astepta sa-i dau raspunsul.
Nu mai stiu unde citisem ca o fata vroia sa-i faca surpriza sotului si a mers la o cofetarie si a comandat un tort pe care scria "vei fi tatic!".A organizat o cina romantica si l-a sfarsit a venitt cu tortul.Bineinteles ca sotul nu se astepta,a fost intr-adevar o surpriza!
Nana am intrebat de durerile de cap si a zis ca ideal ar fi sa se evite pe cat posibil administrarea de medicamente,si sa se foloseasa cat mai mult remedii naturiste.Doar in cazul in care durerile de cap sunt foarte puternice si persista timp indelungat trebuie sa ne prezentam de urgenta la medic.
Am gasit un remediu naturist care,se pare ca da rezultate pentru durere de cap: ceai antistres cu lamiie si miere, felii de lamiie pe timple, coaja castravete, masaj pornind de la timple pina in crestetul capului, un somn bun,felii de cartof crud invelite intr-o carpa de bumbac.

Am intrebat si daca se ia alte vitamine in afara de acid folic in primul trimestru si a zis ca NU.Mie mi-a dat acid folic de 1mg cate 2/zi
Astazi am facut eco si avem 5 saptamani,desi dupa UM ar fi 6,dar este totul bine.Merg peste 2-3 sapt. sa imi dea si analizele,acum este prea devreme.
Tomitza dureri de burta am avut si cu o saptamana inainte sa fac testul si in prima saptamana de intarziere.Aveam senzatia ca imi vine CM dar acum m-au lasat.
De petele maronii nu stiu ce sa zic,mai bine mergi la medic sa-ti dea un tratament.
Va pe toate!



Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

Felicitari burticilor!
Eu nu stiu inca daca sunt sau nu.Sper ca da,cand simt ca sunt cand nu.E nasoala asteptarea asta.Ar trebui sa-mi vina ciclul candva dupa 13-14,dar eu nu am mai avut rabdare si am facut azi un test.A iesit negativ si am fost trista toata ziua.Prima data am ramas din prima si tare as vrea sa fie si acum din prima.Am greturi din cand in cand(dar mi-e teama sa nu mi le declansez incostient) si mi-e somn de nu mai pot.Dorm noaptea,mai dorm si ziua o data cu piciu meu si dupa o ora deja mi se inchid ochii de somn.Dar nu ma dor sanii deloc.Asa as vrea sa stiu daca sunt sau nu insarcinata...
oanabomboana si bb Tudor(25.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Oana iti tin pumnii sa iti iasa II liniute! Mai ai putin si faci testul,astazi cred ca a fost prea devreme.Mai asteapta cateva zile si fa un SureCheck,este destul de bun.
Bafta!Te asteptam sa te trecem pe listuta!



Mirela6+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna,fetelor!Eu am fost ocupata azi,intai cu serviciul,pe urma am facut mancare,curatenie in toata casa,spalat rufe,etc..Abia m-am asezat si eu(tare bune sunt laptopurile astea,stai in pat ca boieru').In general ma simt bine,dar greturile astea ma omoara.Am observat ca ma iau cam de pe la 10 pana spre pranz,cand trec brusc si mi se face foarte foame,si revin intre 15 si 20/21.Problema nu e doar ca mi-e greata,ci mai si icnesc,de parca imi vine sa vars,si nu ma pot abtine,ceea ce e foarte neplacut cand mai e si lume in jur.In sfarsit,sper sa nu mai dureze mult.Bine macar ca nu mi-e somn,deocamdata sunt destul de vioaie.
Va pup,si va doresc sa aveti maine o zi frumoasa,in care sa va simtiti excelent!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Se pare ca iar am insomnie ! Oare cand ma paleste si pe mine oboseala aia mare sapot si eu dormi si la amiaza?! Vreau si eu la nani!
Cristina85ss eu i-am cumparat sotului un tricou si l-am dus la imprimat. Textul este ceva de genul "tatic in devenire, faceti-mi loc!" iar pt un mine am facut tricou cu "baby inside" in dreptul la burtik, iar in spate o barza cu un bb in cioc. Nici la noi nu a fost 100% surpriza, caci sotul stia banuielile si stia ca am samerg la dr, dar cel de la imprimeuri a fost excesiv de scarbos si nu a vrut sub nici o forma sa-mi faca tricourile pt ieri, asa ca le-am imbracat cu o zi intarziere, insa tot frumos este.
Sa auzim numai de bine!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. eu nu am mai scris pentru ca acasa mi se blocheaza pagina si nu pot intra deloc pe forum. nu stiu de ce, pentru ca pe alte pagini merge . ieri am fost si am facut o eco dar nu s-a vazut nimic. dr a zis ca deabia la 5 saptamani poate vedea, ieri se vedea doar endometru. asa ca a zis sa ma reintorc peste 2 saptamani. am mai facut azi un barza care a iesit pozitiv dar a doua liniuta tot nu se vede la fel de clar ca cealalta. se vede dar nu cu aceeasi intesitate. eu sper sa fie ok. in rest ovarele nu ma mai dor ca inainte si mai simt doar cate o umbra de greata in rest nimic. oare o fi totul ok? cred ca maine mai iau un test dar nu stiu de care prima data am facut sure check. daca gasesc clear blue iau din asta. oare de ce nu se vad si la mine ambele liniute la aceeasi intensitate? pot fi 2 teste fals pozitive?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineatza fetelor

In sfarsit am reusit sa dorm si eu o noapte ca tot omul. Am dormit ca un prunc! Ei, acu' vad lumea cu alti ochi...

Cristina, eu i-am aratat testul pur si simplu. Oricum era de asteptat si era o chestiune de timp pana sa se intample. Asta e. Nu prea le am eu cu finetzurile si romantismul. Cateodata imi pare rau ca nu sunt si eu mai romantica, sau macar mai inspirata.

Myraleu iau vitamine pentru ca, la capitolul asta, am toate lipsurile posibile. Asa am fost toata viata. Nu asimilez. Am mai spus pe aici pe undeva ca doctorita mea, in disperare de cauza, imi daduse la un moment dat doua tratamente de fier in paralel, ca altfel ma dezintegram. Si lipsurile astea au fost un handicap mare pentru mine la prima sarcina.

Irinatu ce test ai facut? Si mie mi-a iesit la fel: una din liniutze mai stearsa. Dar nu imi fac probleme. La greata care o am in mine n-am nici un dubiu. Azi dimineata a trebuit sotzul meu sa opreasca masina sa ies la aer, ca eram verde!


Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am facut sure check si barza.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Irina, Shure check am facut si eu.

Ana 4+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Wow fetelor cat ati scris.
Eu acum am aterizat de la munca.Am intrat putin de la munca sa va citesc,dar nu am avut prea mult timp.

Cristina noi am facut testul impreuna,doar ca m-a asteptat in afara toaletei,si am constatat impreuna cand au icneput sa apara liniutele.
Surpriza i-am facut-o lui sor'mea.Am chemat-o la mine,la o cafea.Cand i-am servit cafeaua,in loc de lingurita i-am pus testul.Ehee...a iesit cu ciuit si lacrimica astepta momentul de ceva vreme.
Eu am dureri de burta,din cand in cand,usoare,ca la inceput de ciclu.De obicei,dimineata si seara.
Aseara in afara de balonare,am observat ca mai jos,probabil unde este uterul,este foarte putin umflata zona,cand ating este ceva de genul pufos.Nu ma doare,nu nimic.Este oare normal?
Deja incep sa-mi fac griji,ca devin prea galagioasa,ba ca asta nu e in regula,ba ca aialalta nu e ok,ba ca ma doare aia,ultimul tic verbal din ultimile zile:'este in regula?'Serios,voi cum sunteti?Sa fie euforia?

Sabina Y.4+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput