FIV in Ungaria 7

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu stau cu sufletul la gura ptr Liana. Daca stie cineva ceva, rog mult sa ne spuna si noua.
Pupici.


Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Andicule,
stiu si eu de o colega care a nascut in apa,era din SIBIU.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

buna fetelor. de aceea v-am scris ,poate va pot fi de ajutor.pe langa servici,an timpul liber sant traducatoare la Kaali klinika de care vorbiti asa de mult. De 2 ani lucrez cu d-nul si d-na dr. deci dacava pot ajuta cu ceva s-au aveti nelamuriri cautatima.Ce pot sa va spun despre amandoi dr. este ca sint niste oameni extraordinari care pun suflet an tot ceea ce fac desi antrun mesaj de al vostru am citit contrariul despre d-na dr.krisan si sant sigura ca nu v-i s-a tradus corekt.ea nn ar spune asa ceva unei paciente -cine o cunoaste e de acord cu mine?de mult va urmaresc mesajele dar n-am avut curaj sa va scriu ,dar daca veniti la szeged eu sint fata cu parul lung si roz care vorbeste romaneste.
pusi nmirela71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

irlandeza prima consultatie este de fapt o discutie intre voi si dr. costa 12000ft apoi urmeaza la "jumatatea" perioadei -mai exact antre 2 CM un eco 7500ft si de obicei atunci fac si spermiograma care ei obligatoriu o fac acolo din nou .12000ft daca nu ai analizele facute de acasa bine anteles si alea ti le vor face dar sint foarte scumpe.
tratamentul al pornesti an a 2 a zi de ciclu si te vor chema din 2 an 2 zile la eco dar nu trebuie platit doar an ziua punctiei 210000ft.si la transfer peste 72 ore 115000 .daca e nevoie de hatching +110000ft
mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

saluti..

Lianava pupa pe toate, ii e dor de voi. ieri a avut primul eco in Z5 si ... are un folicul de 16 si restul foarte mici, am incercat sa-i ridic moralul, azi ii face estradiolul si vrea sa se intalneasca cu ioana 78Nanamotoci-am zis ca esti

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Revin putin la ce a scris nmirela71...si ca sa nu dam informatii gresite la preturi hatching-ul este 50,000 ft, ICSI este 110,000 ft ...acestea erau preturi in luna decembrie cand am facut FIV-ul. Si nici spermograma nu este obligatorie, noi nu am facut-o la ei, am facut-o in tara si dr.Z. nu a avut nimic de obiectat.

Pussilina cand ai programare la Szeged ?...Daca mai vorbesti cu Liana te rog sa o pupi din partea mea si sa-i spui ca ma gandesc la ea...

Eu am slabit 1kg....

la toate fetele,

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna Mirela. Multumim de ajutor.
Sa stii ca dr Zadori nu cere la toata lumea spermograma repetata acolo! noua nu ne-a cerut-o si nici altor fete; poate celor care ar trebui sa faca si ICSI! am fost si eu o data la dna dr Kriszan si a fost f draguta. Nu mi-a dat multe amanunte, dar s-a purtat f frumos si n-am simtit ca nu eram pacienta ei. Eu cred ca majoritatea fetelor s-au orientat catre dr Zadori pt ca vorbeste f bine lb engleza si sunt f putine fete care stiu lb maghiara ca s-o aleaga pe dna dr; apoi , un traducator costa in plus, si la cati bani cheltuim conteaza si asta.
Poate poti sa ne tii la curent cu reusitele de acolo! tu sigur afli mai multe si pe fete sigur le ajuta la moral sa stie cate reusesc acolo!



Andicu 13+

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Nmirela d-na dr. Krisan mi-a facut si mie ET (pentru ca dr. Z. nu lucra in ziua aceea, era sambata). Intradevar nu am simtit ca nu eram pacienta ei. Dupa ET chiar am povestit putin si despre alte lucruri, nu numai despre FIV. Doar ca ne-am inteles putin mai greu, insa ne-am inteles pana la urma (noi stim doar engleza nu si maghiara). Mai mult de atat eu nu am avut de a face cu d-na. dr., deci nu stiu mai multe despre ea. Hatching-ul costa 50.000 de ft. Nici noua nu ne-a cerut dr. Z. sa repetam spermograma neaparat la ei, desi sotul meu nu statea tocmai bine la acest capitol, dar nici extrem de rau, insa nu era suficient pentru FIV si trebuia sa facem ICSI - ne-a spus de la inceput asta. Si despre dr. Zadori nu am decat cuvinte de lauda, a fost un om deosebit si fata de noi, ne-a inteles si ne-a ajutat cat a fost posibil (de aceea am si curaj sa mai incerc din nou un FIV).

Pussi sa-i spui la Liana ca si eu o pup si ii tin pumnii. I-am trimis un mesaj pe vodafone, dar nu mi-a raspuns.

Pis bravo Ai inceput scoala de soferi?

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pussi, iubita iti multumesc din suflet.
Te rog mult transmite-i Lianei ca ma gandesc la ea, sunt alaturi de ea si ma rog ca totul sa fie bine.
Pupici multi.


Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pis ma bucur ca ai reusit sa slabesti..eu sambata ma urc pe cantar...oricum marti pe 16 merg la Zadori si in functie de asta stabilesc daca mai continui cu cura sau nu

Andicu Bafta azi la eco, sa fie Punctulet sanatos si tu la fel. Cu caruciorul ??? te astept cu vesti

ioana 78iti tin pumnii si te astept cu vesti bune...

Crinutao sa-i zic Lianei sa te astepte si pe tine in 17..la ce ora??? Auburn, zorine vedem in 16 seara ca e si Crinuta aici???

Nanamotoc

Tanyutatu cand mergi la Szeged??? Ce face burticu

Nmirelane poti spune daca e adevarat ca se scumpesc medicamentele la unguri si cu cat in %..si de cand

pup toate unguroaicele

PUSSI

Mergi la inceput