Colectia de toamna-iarna 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
catutza spune:
Pisi, sa va traiasca pisica!
Nici noi nu cred ca vom scapa , eu sunt moarta dupaele iar fimea ma mosteneste.
Ela, mortala faza! Bine ca nu a cazut rau si ca nu a durut-o. Ce bine ca vin banutii zilele astea, poate maine ca azi nu au ajuns.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
madau spune:
La noi tocmai a fost postasul sa-mi aduca niste hartii...cica vineri vine CIC-ul

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
crissy77 spune:
Noki, aici ai filmuletul cu gimnastica pentru piciorus. Sper sa intelegi ceva.
Cristina & Elise-Stefania
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Eu nu sunt asa bine, ma doare un umar(cel drept) de nu am dormit azinoapte si am plans pe infundate de durere. Nu mai stiu ce sa ii fac. Face parte din problemele de articulatii pe care le am. Mi s-a recomandat acupunctura pe la un centru din sp. Colentina....dar nu am ajuns inca. Acum m-a mai lasat ca am bagat aspirina si...vad ca ma doare mai putin.Sper sa dorm la noapte ca...e taaare nasol sa nu poti dormi.
Acum inteleg si eu mamicile zombie.
Anda ma bucur enorm ca e spre bine Poetul...dar...nu te culca pe o ureche si...incet cu hrana ca eu asa m-am entuziasmat si i-am dat papa ca a vrut (un orez cu morcov si pui)...si am luat-o de la capat!
Gandacel....nu stiu ce sa iti zic si eu...decat ca sunt alaturi de tine...si daca ai nevoie sa vb cu cineva....suntem aici!!!
Pitic si noi avem o droaie de animalutze de plastic ...dar....nici un rezultat. Azi pe strada ziceai ca sunt de la nebuni. Se bucura fi'miu la porumbei si io repede: uite puiiii puiiii, piu,piu....si repetam. El...nik. Poate ca inregistreaza si o sa mi le arunce cand nu ma astept.
Eu indemnizatia o iau pe 20 cand vine si pensia bunicii....asa ca....mai astept!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mara95 spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Votez "colectia toamna -iarna"!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
roxisialexia spune:

anda, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, multa sanatate si insanatosire grabnica.Si eu stiam la fel ca nu trebuie sa pape nici un fel de lapte indiferent ca e fara lactoza.urmeaza tratamentul prescris si sigur va fi bine.Eu i-am mai dat cand a avut probleme cu diareea, enterol, intreaba medicul daca e bun.Si eu i-am dat lapte fara lactoza( gandeam la fel ca si tine ca se va usca de tot si nu l-am eliminat), insa trece cam greu sigur a durat o sapatamana.
tania, abia astept sa spui cum a fost intrevederea.E bine?
madutza, si alexia procedeaza la fel cu stiksurile si ei ii plac foarte mult( stie unde le tin si merge si deschide dulapul si cere sa ii dau).Insa nu ii dau mai mult de 5-6 bete pe zi.In afara ca ingrasa ca sunt fainoase ( si ai grija la sarea de pe ele) nu vad de ce ar face rau( sa nu uitam ca pot constipa).Insa doua pachete e cam multisor, explica-i ca nu mai sunt....![]()
madau, trimovaxul se face in manuta.Vaccinul ROR se face in mana indiferent de cine e produs( Pasteor sau GSk-priorix)
Lumineaza-ma si pe mine ce papa miru, ca nu pricepui? Ce cumperi tu de la mega.
meems
, draguta ca intodeauna.Camera e inca in testari, imi trebuie o placa fire wire( cred ca asa se scrie), ca sa pot descarca imaginile in PC si abia atunci pot spune cum merge![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Negara ce cuminte sta Elise la gym. Pai Ilinca imediat se intorcea pe brutica si pleca la plimbare. Deci exclus sa mearga programul in cazul nostru![]()
Dordia dar o crema cu Diclofenac sau altceva (ca asta ar fi cancerigen) nu ai? La socrul meu treaba a facut-o acupunctura, a scapat de durerile de gat.
Madau da, mai, Megaimage a fost preluat de olandezi, asa ca au bagat gaufre. Bine ca mi-ai zis ca sunt bune, sa hapaim si noi![]()
Melkule da, imi place Lost, dar parca seria 3 m-a cam dezamagit... Mi-a placut prima, cand era vorbea numai despre primul grup din avion. Cica si Prison Break e super-misto, o sa ma uit si la el.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
cami am vazut montajul, este emotionant,foarte frumos si printesa ta e asa de scumpa, i-am urmarit evolutia prin imaginile postate si nu pot sa iti spun decat ca ai o minune mica, sa iti traisca multi ani si numai bucurii sa va aduca.
diana, incearca sa te dai cu unguent cu echinaceea, poate te mai lasa.Ai grija de tine( eu vorbesc, uite ca maine maerg la spital ca s-a ingrosat gluma cu degetul meu- indiferent ce am pus pe el-sigur o sa ma taie)
nokiuta, scumpa mea cel mai bun ortoped se pare ca este Jianu.Insa exact cum ti-a spsus si maduta nu pune diagnostice pana la 2 ani, insa merita sa mergi sa o vada pe sarah.O alata renumita este si madam katona la care am fost eu la clinca Puls( unde te usuca la bani) insa de care am fost complet dezamagita( traiesc cu sentimentul ca fiecare pacient care ii calca pragul este diagnosticat cu ceva la picioare, am mai fost cineva acolos i la fel i-a spsu ca are platfus si picior valg sau valus ca nu mai stiu acum).
Si eu am primit acelasi sfat ca si negara, sa ii pun incaltamintea invers...se spune ca da rezultate.Euin locul tau as merge la clinca unde a spus madau.Tin pumnii sa fie bine
alina, mai scumpa e miss..iti vine sa o pupi nu alta.Ce nasuc carn are hi hi...artistice pozele
, modelul face totul .
doamna MIMI , nu va suparati pe mine puteti detalia cum se dezbraca Ana singura? ![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Camelia superb filmuletz!
Melkule sanatate multa, sa terceti repde peste viroza
Pisi tocmai tu sa vb asa de suratele tale
Hai, mai, ca o sa vezi ca tocmai tu o sate atasezi cel mai mult de ea. Macar nu tb sa o scoti afara la 5 dimineata
Insa trebuia sa o iei pe cea amarata, saraca, ca stia ea de ce trage la voi... Ei, sa fie cu noroc noua achizitie
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Ati incercat sa le dati copiilor gutuie coapta? Elise a mancat aproape una intreaga
. Uitasem cat este de aromata. Imi cocea bunica in rola cand mergeam in vacante.
Felicia, Elise statea cumincioara caci ii facea altcineva masajul. Ce, crezi ca la mine sta
?
Cristina & Elise-Stefania

Mami si