Colectia de toamna-iarna 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai e o ORA pana vine BONUL! Nu va spun ce emotii am!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

sa nu rideti daca nu iese(am 1 an de cind ma chinuie talentul)!!
Tudor31-x-2005

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Tudor31-x-2005

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai sa-mi mai dau cu parerea... daca la "colectie" se schimba toamna iarna cu nov dec, dupa mine nu mai are nici un haz. iese ceva fara sens. si da, duce denumirea la <moda>, dar intr-o colectie sunt cele mai frumoase "piese". unicate deosebite.

imi place si ultima stire...pisi si-a luat !! nici ca se putea animal mai potrivit .

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:

am uitat sa va zic acum 3 nopti ,pe la 3 ,se tot foia si maraia gaza in patut,am pus-o pe picioare la leganat si in 2 min am adormit si eu si ea ,ma trezesc dupa ceva timp ca era perna prea usoara si i-a fata de unde nu-i,cazuse jos din pat si dormea pe covor

Ela si Oana-Daria

Ela , am murit de ras!Dar ce inaltime are patul??

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,am o intrebare: are ceva daca bebicu' meu maninca 2 pachete de stiksuri pe zi??Nu ma inteleg cu el deloc ,daca nu-i dau ,urla si ma trage la sertarul in care le tin :(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pitic, shareaza pozele ca nu se vad.
Madutza, eu nu i-as da asa multe sticksuri intr-o zi. Schimba-le locul sau nu-i mai cumpara.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by Madutza10

Fetele ,am o intrebare: are ceva daca bebicu' meu maninca 2 pachete de stiksuri pe zi??Nu ma inteleg cu el deloc ,daca nu-i dau ,urla si ma trage la sertarul in care le tin :(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Daca maninca si mincare , care ar fi problema!?
Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am facut spanac a la Maria_alexia..succes total, a papat Miruna vreo 300-350 gr

Am fost afara, am dat o tura si la posta ca vroiam sa iau niste timbre sa pun niste plicuri la Yves Rocher, dar era o ditai coada, numai babe tembele...Miruna tipa, pana la urma am plecat fara.

Cuscra vino si la noi..ca si Miruna e tot in febra sticks-urilor. Nu chiar 2 pachete, dar jumate cred ca baga. Dar ea se duce singura si isi ia din sertar...aaa si era sa uit..mai nou de fan "gaufret de liege"...am gasit la Mega super bune, mananca cate 1 pe zi.

Anda sunteti pe drumul cel bun, tineti-o tot asa!!!

Piticnu se vad pozele!!!

Ela
, auzi dar ma mir cum nu s-a trezit cand a cazut????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Da Buluci ,maninca si mincare dar intre mese rupe stickurile ,daca nu-i mai cumpar maraie si trage la sertar
Cuscra,deci si aici se potrivesc copii nostri :))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

CRACIUN 2006

Mergi la inceput