Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bumbi-da isi exerseaza destul masticatia si prin faptul ca ma musca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rali am vazut filmuletele. Doamne ce m-am distrat!!! m,arco dansa si se uita la Anastasia.Trebuia sa-l filmez.
Bee se poate sa fie maselele de vina. Cica ies inaintea caninilor.Si eu il suspectez pe Marco, dar nu se vede nimic in gurita.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

si io am simtit ceva mai tare la dav la maselutza,nus dak e insa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol, acum am terminat supa lui Dani si iti arat cum arata supa lui pregatita sa i-o dau.
Felul doi are spanac cu carnitza.
Asta daca mananca tot. Acolo e cam maxim 150 supa si mai are cam 100 spanac. Dimineata la 8 a papat 200 lapte si acum mananca asta. La ora 16 deobicei papa fructe...asta daca mai vrea ca nu intotdeuna mananca.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC02074.jpg

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

salutare tuturor, acum am ajuns si eu la pc ca l-am pus pe Alain la culcare.
Cosmi, Alain mananca laptele de dimineata pe la ora 10-10,30 ca se trezeste tarziu, la ora 14 are masa de pranz( la care el nu mananca intotdeauna f bine si completam cu ceva iaurt)la ora 16,30-17 bea un laptic si se culca din nou, la ora 19 papa branzica topita, iaurt si daca nu vrae asta ii mai dau ceva laptic si la ora 22 lapte din nou.Normal ar fi sa pape lapte numai dimineata si seara dar eu ii mai dau ca nu mananca cateodata mancare si doar n-o sa-l las flamand.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

fetelor oua de prepelitza pot sa-i dau?cica e mai bun ca oul normal,voi c ziceti ca am pus acum la fiert ,sa-i dau cand se trezeste ca doarme
bianca-f bine ca mananc dani asa ,dav nu cred ca ar manca acum cel putin un pic mai maruntite,mersi de poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am vazut ca discutati despre cum trebuie data mancarica, mie mi-a zis dr ca progresiv sa-i dau bucatele tot mai mare de la 8 luni incepand dar depinde de la copilla copil zic eu.Alain cand i-am dat sa manance mar s-a innecat una de am crezut ca fac infarct nu alta, abia i-am scos bucatica din gat cu doua scatoalce dupa cap, cu toate ca si atunci avea 8 dinti.Sunt copii care mesteca fara dinti si altii care stau cu dintii degeaba, ca al meu.Parerea mea e ca trebuie incercat progresiv, Anasol poti sa treci de la blender la zdobit cu furculita, in bucatele mai mici, eu asa fac acum. la muscat singurel mai stau ca mi-e frica sa nu se innece dar nu-i mai dau chiar pasirat, ii dau bucatele mici.
Sa nu uit sa va spun ca Alain a dormit f bine asta noapte, s-a trezit la 12 noaptea si nu s-a mai trezit pana dimineata deci traiasca camomilla.Am aflat si dilutie, eu i-am dat Camomilla 10M doza unica cam 10 bilute in lingurita si le-a rontait el.
Dimineata s-a treit la 7 nervos ca i-a auzit pe ai mei in bucatarie si dupa ce au plecat ei a dormit pana la 10.va pup pe toayte, meniul lui de azi e ostropel de pui cu mamaliguta si iaurt in completare, al meu e lapte
Bee cum stai cu cura?

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca, e bine ca manca dani doua feluri...e super1 asa si trebuie, dar la noi...

arata suuuper ciorbita!!! pofta mare la dani!

deci sebi se trezeste in jur de ora 9 - tzatzica, la 11, 30-12 cand se tresete iar dupa un somn scurt mananaca fructe9 acum tocmai a mancat doua mere rase pe razatoarea mica si o sfecla rosie tot asa rasa), pe la 15-15, 30, daca nu 16 mananca legume - supa, pireuri - dupa aceea pe la 19 - 19, 30 - iaurt sau carnita sau cartofi copti sau spaghete cu branzica de casa sau ou moale fiert cu paine sau crenvust sau chiar fructe, altele decat dimineata...dupa care mai mananca pe la 22 lapte cand se culca si , bineinteles, din pacate, mai baga de vreo trei ori noaptea lapte

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi ma bucur ca sdi-a facut efectul chamomilla.
Am gasit si eu reteta, scrie sa-i dau 3 bilute la nevoie. Inseamna ca e doza mai mare decat a voastra.
Dr. homeopatya din Alba, mi-a zis ca dupa 1 an laptele este un moft. si daca copilul mananca branzica sau iaurt nu mai trebuie laptele ca-si ia calciul din celelalte.
Eu ii mai dau oricum, cat bea, ii tot dau.
Bianca frumos arata ciorbita.
Eu azi ii dau ciorbita de pui "a la grec". are smantanica, orez, legume multe, si cu siguranta o va manca. Eu nu ii fac 2 feluri. el mananca cam 200- 250 gr de ciorbita sau felul 2 si gata. Noi avem 4 mese pe zi, din care 2 lapte, una papica normala, iar cea de la 6 iaurt, branzica sau cereale.Rar cand papa fructe.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

creca is bune ouale de prepelitza cica sunt indicate:
recalcificant in rahitism anemia feripriva hipovitaminoza B, adjuvant in tratamentul astmului bronsic.
voi cu ce faceti ciorbita,cu bors de casa sau cumparat,io nu i-am dat ciorbitza

Mergi la inceput