Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Anasol, am vazut mamici pe net care se plangeau ca copii lor nu mananca numai mancare facuta cu blenderul pt ca tot asha iau dat pana la varsta de 1 an si dupa...
Poate nu e cazul vostru dar e bine sa stii.
Incearca prin razatoarea mica la inceput, i le razi si le pui in supa asha ca fierb mai repede. O sa se invetze pana la urma daca insisti. Poate o sa ii si placa...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Bee spune:
Buna dimineata.
In primul si in primul rand sanatate bolnaviorilor Tazvan si Jasmine. Sa se faca bine repede si fara nici un fel de urmari.
Florini, voua va dorim dintisori. Si tu sa intri mai des sa ne zici de David.
Anasol si eu fac mamaliga ca pentru noi. SI o amestec cu unt si branzica fagaras si eventual si iaurt. Iese buna de tot. In general Anei ii place (mai putin ieri cand nu a vrut nimic). Cu blenderul.......eu zic ca poti sa blenduiesti linistita piureuri, dar sa te asiguri ca mananca si "bucatit" anumite chestii: carnita, fructe, painica. Eu una asa fac (in teorie, ca in practica nu mananca aproape nimic). Nu e bine sa-i dai multa vreme pasat, ca sa nu-ti refuze mai tarziu mancarea normala (se invata prost) si ca sa-i si stimulezi masticatia.
Eu sunt necajita foc. Dupa ce ca ieri zana zorilor nu a bagat absolut nimic la ghiozdan,chiar daca am si infometat-o si nu i-am dat laptic, pe seara nici lapte nu a vrut. Iar ma ingrijorez. ZIceti si voi: ieri a baut vreo 120 lapte pe la 8.30, apoi pana pe la 5 nimic nimic. Nici nu mai stiu.....la 5 am incercat lapte si abia pe la 7 am reusit cu vreo 150. . NU mai spun ca la culcare evident a refuzat sa haleasca laptele ei iubit. I-am dat mai tarziu in somn, dar nu mult. SI noaptea surpriza: racnete de 2 ori cate 30 de minute. O durea ceva, clar, dar nu-mi pot da seama ce. In halul asta nu mi-a urlat de cand era bebe mic si avea colici. Mi se rupea sufletul. Chiauna de somn, cu ochii inchisi racnea si suspina. Iara sa zic "dintii"? E drept ca e putin infundata, dar febra, nimic. Si la raceala te mai dor alea alea, dar nu atat de tare cat sa urlii. Si ea a mai fost si mai racita inainte, febra mare,a gitatite, maraituri, dar nu urlete. UFffff. Sa vedem cum va mai fi azi, cav stau vigilenta cu ochii pe ea. Si nu mai zic ca ma doare si piciorul cu entorsa.........Poate trebuia sa merg la doctor, ca abia merg, dar sper sa ma fac bine acasa.
la toti.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
szaboali spune:
Buna fetelor,
Multa sanatate puiutilo bolnaviori Razvanel si Jasmine sa va faceti bine repejor,sanatate multa si mamicilor Bombo si Denisa sa treaca si la voi repede.
Anasol cum a dormit David? Nu s-a trezit deloc azi-noapte?
Aseara bebelina mea s-a culcat pe la 22 ca era rupta de somn si pe la 23 [surpriza] s-a trezit fresh (cred ca s-a luat dupa David) si a stat treaza pana pe la 1 jumate timp in care ea facea vocalize .
Fetelor bebeii vostrii cum umbla mai bine? cu papucei sau desculti? Ca Iarina desculta umbla mai bine...cum ar trebui sa umble? cu sau fara papucei.
pe toata lumea.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
anasol spune:
dav mananca din manautza mar banana biscuiti banana,dar de exemplu carnea cu legume nu,sau orez,sau alte chestii de astea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
nEATZA!!!
Maraki cum ati trecut de noaptea asta?Sper ca e ok Angelos.
Ingrid am uitat ieri, tortul l-am facut la cofetaria Codrina. Sunt tot felul de modele si figurini.
Bianca mersi, a fost super tortul, eu l-am facut cu frisca si fructe, credeam ca papa si piciul, dar m-am inselat.
Anasol eu ii mai dau cateodata totul pasat, acum incerc cu bucati mici de tot, asa ca prin razatoare. Lui ii plac ori pasat, ori bucati mari sa muste din ele. Dar daca e ca si orezul sau cubulete mici, vad ca le accepta.
Florinini ma bucur ca ai aparut, am vazut pozele. e bestial David in costumas de Mos, si ce mare si frumpos este.Lasa ca apar si dintisorii.
Ralu acum ma uit si la Anastasia.
M-a disperat de dimineata. S-a urcat de n ori pe mobila din living, odata si-a bagat piciorul si nu l-a mai putut scoate, acum a picat, numai tampenii face. Daca ii dau un cablu nu am treaba cu el, il plimba prin toata casa.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an
Biancas spune:
Ali, descult e mai indicat sa umble un copil ca astfel isi intareste glezna. Sunt copii care incaltati stiu sa umble dar desculti nu, pt ca gheata le sustine glezna si au mobilitate mai buna (asta la inceput cand incep sa mearga) Si Dani e doar cu sosete si umbla bine, dar incaltzat umbla si mai bine. deocamdata nu il incaltz, poiate mai incolo.
Bee, nici Dani nu a mancat ieri mai nimic. A baut de dimineata 160 lapte, la ora 13 a mancat cartof copt cu smantana, lapte si unt (aia pe care i-am tinut pt Silvi dar nu a venit sa ii manance), la ora 17 nu a mancat nimic ca nu a vrut si la ora 20 a mancat niste cereale cu lapte... Asta e..nu am ce sa ii fac. la Ana
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Cine stie decand se introduce varza la copii???
Albumul nostru
bumbita spune:
bee, sa nu fie vreo masea buclucasa care vrea sa iasa! am auzit ca durerea de la astea e crunta...si la fel ca nu mananca nimic copilu'. ia caut-o tu prin gurita...vezi se simte vreun coltisor? multa sanatate tie cu piciorul si ai grija ca nu e de neglijat!pupici multi de la noi.
anasol, pai daca mananca mar, banana, paine, biscuite e ok. isi exerseaza destul masticatia. totusi trebuie sa incerci progresiv sa-i mai strecori si un morcov ras si nu blenduit si tot asa.
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
anasol spune:
lasa ca o sa invete el sa manance si mancare mai maricica ca doar nu am vazut nici unul la 20 ani sa manance pasat(vorba cuiva)
anasol spune:
ali-dav a dormit mai binisor ca noaptea cealalta,dar tot cu 100 de treziri,dar a papat o singura data pe la 4 si ce m-a bucurat cel mai tare ca nu a mai adormit aseara la 1 si la 10 juma,dupa ce l-am plimbat 3 ore prin mall in picioare,cred ca era obosit