Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Va asteptam la un nou cap. aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Haricleea ce ma bucur sa aud ca sunteti bine! cu toate gazutzele voastre! o sa treaca si asta! cat despre mutarea la scutece, se pare ca se va face la 1 martie, dupa ce se va fi nascut ultima stelutza. tre sa fim unite cu toate fetele. toate discutiile despre bebelusi se fac tot aici, asa mai invatam si noi de la mamicile "intrate deja in paine". despre cum pui poze:
1.intri in album, dai Sign In cu mamicile_ianfebr2007 si parola stiuta
2.Upload Photos (apare chiar deasupra la lista cu albume, in partea stanga)
Step 1. Add photos to ... si dai Neu album, bagi Haricleea, dai continue
Step 2 Select photos...si alegi pe rand pozele pe care vrei sa le pui in album. pe uurma Start Upload. si Continue si dupa ce termina de descarcat pozele dai un Save si gata!

hai, sper sa te descurci, daca nu, mai intrebi

Shine ne cuplam, da, sunt de acord

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristia statul in 4 labe la debutul travaliului si miscatul usor in fata -spate ne-a fost dat si noua ca sfat specializat la cursul de mamici...ni s-a spus ca decongestioneaza coloana vertebrala.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

buna burtici

FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT ADINUSH, RALU ,ALINUK SA FITI SANATOASE SI VOI SI BEBEII VOSTRII

fetelor da ce va grabiti asa ............ma i-a groaza cand mai aud cate nasteri au mai avut loc mai devreme de 40
eu am 38 azi sa ma astept cat mai curand ????????
liuda nu mai ai rabdare .........?

pupici

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Pe noi ne mai tine minte cineva? Luni sau marti iesim din spital, avem sa va povestim o gramada! OANA, am tot incercat sa dau de tine, vad ca tragi pe ultima suta de metri, fii curajoasa! Va imbratisam pe toate, si sper sa ne intalnim sanatosi cu totii saptamana viitoare!

cristiana David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor !!!

A trecut ceva vreme de cand nu am mai aparut si eu pe forum.... iar intre timp.... o multime de mamici fericite cu stelute superbe !!!

Felicitari si La Multi Ani tuturor!!! Sa aduca 2007 sanatate tuturor, bebei sanatosi si numai lucruri minunate!!

Sa va povestesc despre noi: suntem bine, desi parem un pic mai micuta la ecografie... tocmai am incheiat saptamana 33 si se pare ca bebita noastra are max. 2200 grame. Astept sa trec de punctul celor 37 saptamani implinite ca sa ma pot relaxa putin.

Asa ca, dragele mele tuchi, megbeng, carcarel, r_marce, mariana_1976 , precum si celelalte fete cu DPN la sfarsitul lui februarie, uffff, noi trebuie sa rezistam pana la predarea stafetei catre viitoarele mamici de martie-aprilie...

Zic eu ca nu o sa ramanem singurele pe aici... ba o sa si primim sfaturi de la mamicile care deja isi tin bebicii in brate... asta ca o mica compensare... pentru ca zau nu e usor sa vezi cum multe mamici nasc iar noi, tot avem o gramada de asteptat!!!

Intrebare: voi luati calciu? eu iau doar suplimentul Pregnacare pt gravidute, care nu are calciu... si parca nu as vrea sa ma trezesc cu probleme la dantura, dupa nastere.... ce v-au sfatuit doctoreii vostri?

Sper sa apar si eu mai des pe forum de-acum.

,
Cristina, 33 sapt + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

FELICITARI MAMICILOR CU BEBEI!!!
Si galerie pentru burticile ce se pregatesc zilele astea sa devina mamici!!!

Dragelor, eu experimentez zilnic chestii noi...Noutatile de ieri si azi sunt asa:
1. ma dor lateralele picioarelor-inghinal. Si ma simt cracanata...
2. cand stau pe partea stanga ma furnica ceva sub sanul stang (ca si cum as avea un furtunas de acvariu care face bule mici de tot - ma rog, asa imi imaginez eu senzatia ca e tare ciudata si enervanta)
Uff...oare o iau razna?

wanna & bebe din burtika_35 w & 4 days

Mergi la inceput