Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Gio suntem la egalitate de kg...numai ca ultimele 4 kg le-am pus dintr-un foc in mai putin de 3 sapt...sper sa o las moale pana la sfarsitul sarcinii. N-ar strica sa nu depasesc 15 kg.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Adinush, Ralu
Bravo proaspetelor mamici!
Of, nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut Adinush.Sa te recuperezi repede, k sa te bucuri din plin de minunea mica de langa tine.

Pe mine ma doare burta de ras! am citit bancuri, v-am dat si voua doua ca sa va mai destindeti si apoi am citit ce s-a mai intamplat:
Alinuk este la spital.... Alinuk a nascut! Alinuk zice ca nu e mare branza! Bravo, uite ca se poate si asa.
.
Helenutza, Alinatxa, ne grupam la o nastere la Cf2? Ce, noi ne lasam mai prejos? Ia sa vedem care mai sunteti pe la CF2?
Cand trecem la scutece , tre'sa ne "clasificam" pe cartiere; eu votez cu parcul din Moghioros

Shine 35

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bravo Alinuk, felicitari! Sa-ti treiasca bebe!

Multumesc Tzuchi pentru grija, ti-am trimis un PM. Stai linistita, si mie mi se pareau foarte frustrante vizitele la moasa, parca imi lua din oxigen cand ma dadea afara fara sa imi spuna nimic concret.

Saraca Adinush, e de inteles atunci de ce a avut nevoie de cezariana. Nu te joci cu bebe daca e cu spatele la spatele tau, nu se baga nimeni sa te lase sa nasti asa. De asta tre sa stam si in 4 labe ca el se intoarce cum ar trebui in pozitia asta. Cand va apuca durerile stati aplecate cat mai mult fetele, si in 4 labe!

Maine merg la spital. Tineti-mi pumnii.

Va pup

Ivona 40+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Gio, , gata, mi-am facut tura pe acolo, ai dreptate, au putine pt baieti, salopeta nu mai era, i-am luat niste bluzite dragute .Poate mai aduc.Si ai dreptate ca sunt mai putine haine de baieti, ieri am fost la Z ca au reduceri si mamicile de fetite ieseau cu bratele pline, erau asa multe lucruri de fetite...am cautat si i-am luat si eu lui putza al meu, dar a trebuit sa rascolesc tot magazinul.Si eu maine am 37s fix, ca tine.Si nu cumva nasti la polizu?
Alinatxa, am iesit un pic acum din casa, am trecut pe langa parc, sa vezi puzderie de mamici si carucioare.Abia astept!!!
Bravooo Alinuk!!!sa creasca mare si voinic Theodor Ioan!!

Eli si burtica de 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Va pupam dragi mamici si felicitari tuturor celor ce au nascut!!!noi suntem mai bine...ne chinuim tare sa ragaim dupa fiecare papa,ne chinuim si cu basinutele...adica stam tare prost la capitolul gaze!!!!
Avem colici si oftam tare in somn,ne vaitam...ce mai!e grea viata de bebelus!!!!
Luam debridat si ceaiuri dar se pare ca nu ne ajuta prea mult!!!
Voi ce mai faceti?unde sunt proaspetele mamici?
A!!!Va rog mult sa imi explicati si mie pas cu pas cum sa trimit poze ca habar nu am!!!
Cica sotzul mai vrea unul(bb)i-am spus:peste 10 ani dragule!!!Pai nu mai pot ca mie mi-a fost atre rau!!!Oricum daca ar fi sa o iau de la capat totusi nu as renunta pt ca ...MERITA!asa ca curaj viitoarelor mamaici!Inca ceva nu mai trebuie sa scriu aici?Mamicile s-au mutat la scutece?!
Pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eli, ma bucur totusi ca ai gasit ceva, si nu m-ai injurat ca te-ai dus pana acolo. da, tot la Polizu nasc; tu la ce dr esti?

37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Ma apuc sa fac un cap. nou. O sa dureze un pic, dar am anuntat sa nu se mai apuce si altcineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am venit acasa! Sunt bine, ma intorc sa citesc de zor si ne vedem in cap urmator!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Felicitari ALinuk, Adinush si celorlalte mamici care au mai nascut in IAnuarie!
Mamaaa Adinush 4,400!!Nu te-ai incurcat!
Ivona tin pumnii ptr maine! Chestia cu 4 labe e recomandata de medic si verificata? SA stam asa cand ne apuca durerile sau mai devreme?Gio si Eli si eu tot la POlizu; cu Lemnete.Poate ne tinem de mana.Planuiesc sa am muzica la mine - asta ca sa va atrag.
Aventura: De ce si-a cerut Tutunaru scuze pentru epiziotomie? El incearca de regula sa o evite?

Haricleea: mamicile cred ca inca se minuneaza de proaspetele comori.Ca de mutat ne mutam cand se naste si ultimu' bebel din grup.Pararea mea e ca Debridat e cam frectie... Eu una nu l-as mai da.La primu' bebe l-am dat fix degeaba.Ce am observat eu ca ajuta in caz de colici sunt clasicele caldura pe burtica (caprita incalzita sau feon), bebe lipit de burta mamei (sau a tatalui), Bonnisan si Gripe Water - asta din urma mi se pare super tare.Ambele sunt 100% naturale si lipsite de reactii adverse.
Eu inca sunt la servici.Ma retrag in plina glorie saptamana asta.Colegii glumesc ca daca ma apuca pe aici ma duc ei in brate pana la Maternitate (lucrez in apropiere de P-ta Victoriei, deci relativ aproape de Polizu).Eu ma rog la Dumnezeu sa ajung in apropiere de 40 de sapt.Doammne ce emotii am! De aia nici nu am vrut sa stau acasa mai devreme ca sa nu am timp sa ma gandesc la nastere...

Pup tare,

Cristiana, mama lui Andrei 2+ si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ylilimic cum a fost scoaterea cerclajului...ai fost mai norocoasa decat Anis? Se pare ca raman singura cu cerclajul pana la nastere...asta este...doctorul hotaraste...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput