Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am fost mi-am scos firele de cerclaj , ma durut f tare, chiar f rau, ca se cam incarnase firul in col..cred ca a fost strans mai tare cand a fost pus.Am ceva scurge , cateva picaturi, dar e normal dupa ce se scoate cerclajul.
Contractii Braxon Hicks am, deci de pregatire..acum cine stie cand am sa nasc..cand o vrea domnisoara.
La Ingrid dupa ce am scos cerclajul la 2zile am nascut..dar nu e o regula.
Eu una as mai sta pana saptamana viitoare




AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor azi la dr. am vb. cu o fata - in hol cat asteptam, ca na, dr. a si plecat la un moment dat pentru o juma de ora ca nastea o pacienta. Deci aia avea o burta cam cum o aveam eu inca inainte de a fi insarcinata cand mancam ceva mai mult in nesimtire... adica abia vedeai o burta si cu greu iti dai seama ca e gravida... a venit saraca ca i se terminase si dufastonul si fierul si elevitul si vroia sa intrebe daca mai continua sau nu.... si imi zice "ei lasa ce e mai greu a trecum acum santem aproape de sfarsit" eu am zis ca ea vorbeste despre mine la plural ca na santem si doua - adica eu si aia mica din burta.... insa ea vorbea despre mine si ea - ca avea si ea 36 saptamani... slaba si cu un inceput de burta... parca asi invidia-o ca eu am ditamai .... in fata, dar nu pot ca saraca a avut numai probleme in toata sarcina, asa ca tac, dar zau ca i-as da de la mine niste kile.
anis tu cred ca te pui pe nascut, mama! dar ce faci cu bona? ca a mea ma tot suna si intreaba de ce nu o chem! pai la ce ? sa se uite la mine?
felicitari tuturor mamicutelor!

am plecat la nani ca maine ne trezim devreme (adica la 9) ca pe la 9 vine un nene sa ne schimbe un furtun la baie... asa ce ar trebui sa fim macar treze daca nu gata de plecare, si chiar am de gand sa ajung mai devreme la munca... azi am ajuns la 12 si toata ziua atat am facut - curat in 1 sartar!!! mama ce obosita sant - cata munca pe capul meu!!!
a si tre sa ma duc mai devreme ca poate prinde un baiat de-al meu sa faca constatarea la masina ca azi am vazut ca eu merg cu masina cu fata sparta!!! cine stie de cand merg eu asa! Bine ca macar azi am vazut ca deja imi cadea numarul de la masina ... si eu, ce mai, smechera cu masina!!!Sambata dimineata era ca noua, azi e cu grila in fata rupta, din parcare nu am scos-o, in parcare nu sant cioburi, nu e plastic pe jos... s-o ia masa daca stiu eu cand a avut si asta de suferit!!!
faza ies de la dr. ajung la masina si o vad in ce hal arata.... sun sotiunea - auzi da pasatu e cu fata sparta!!! amj vorbit inchid telefonul - asta peste 1 minut ma suna "auzi da la doctor ce ti-a zis?" Deci aveam eu stres... cu masina, ca am uitat sa zic si de copil...
gata am plecat nani, fetelor somn usor si nu nasteti fara preaviz!!!


Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

RAMONAA, URA!!!! AI NASCUUUUUUT!! SI INCA ASA USOR!!! CU CE DR???
FELICITAAAAAARI!!! MA BUCUR ASA MULT!!!




TE PUP SI FUG SA ANUNT SI FETELE DE LA GRUPUL DE SUCEAVA!!!!



vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eli, acum am citit mai cu rabdare din urma..mai, la mine nu e inghinala durerea, ci e chiar in zona vulvara!!..inghinal ma mai "taie" cateodata la miscari bruste, da asta e normal si in general am grija sa ma ridic incet din pat..doar ca daca se pune juniorul pe dantzuit in burtica, daca nu fug la baie rapiiiiiid, risc sa las dara prin casa

anis, ca a fost naspa la scos firul! ooooof!

RALU, MAJORETELE SUNT LA DATORIEEEEEEEEEEEEE!

cat de super cu reducerileeeeeee!! or fi si in mall vitan si in plaza? vreau si eu sa-i iau lu bebe body de ala de la Z cu mesaje haioase



vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Raluca...toate cele bune...iti tin pumnii sa fie totul bine...

Mai sunt huhureze calare pe calculator? Eu de abia ce am venit de la consultatie....ca de obicei doctorelul m-a incantat...imi tot promite ca putza o sa aiba ochii mei..i-am zis ca merita un premiu daca este asa. In rest am trecut de pragul de 3 kg, avem 3300 gr si suntem bine. Atele cerclajului nu mi le va scoate decat cand vor debuta durerile. Doctorelul imi zicea ca si daca se naste in seara asta este bine...cu toate astea speram sa ajungem la termenul termenului.
Asadar stam cumintei si vedem cum va fi.

Alinuk multam fain...dar probabil ca reactualizeaza ceva pe site caci nu imi deschide decat partea de meniuri lipsind produsele in sine cu descriere...mai incerc ...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Din ciclul numai mie mi se putea intampla....MI S-A RUPT APA
Nu pot sa cred ca nu mai are si fata asta rabdare pana dimineata...faza e ca nu am contractii..am avut una acum jumatate de ora si de atunci nik....doar niste dureri de spate sau poate sunt eu mai nesimtita...si n-am chef sa-l sun pe dr si nici n-am chef sa ma duc sa nasc ca e noapte si tare mi-e ca nu gasesc anestezist pt epidurala.
Mai stau un pic sa vedem cum evolueaza lucrurile..oricum sigur ajung la spital mai devreme de 8 cand eram programata

Adinush 40+ 4 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adinush scumpa...nu mai astepta...du-te acum la spital...chiar poti chema ambulanta daca ti s-a rupt apa. Noua ne-a zis doctorul ginecolog ca unul din cele 3 semne la care o pornim imediat catre spital e ruperea apei. Asadar te rog sa nu mai stai ci sa dai fugutza la spital acum. De la ruperea apei bebelul trebuie scos destul de repede ca sa nu apara eventuale complicatii care-l vizeaza. Daca iei un taxiu sa iti iei un prosop ca sa ti-l pui sub fund si sa nu comenteze taximetristul.
Dar nu mai sta, scumpa!

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adinush

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Gata,am plecat..am vb si cu dr,normal ca m-a trimis direct la spital.
Sper sa se termine pana dimineata desi eu am avut 2 sau 3 contractii la interval de jumatate de ora,cam asa
Daca continua in ritmul asta ma apuca seara
Tineti-mi pumnii

Adinush 40+ 4 cu - Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Chiar o sa-ti tin pumnii Adinush...si o sa fie bine...ai sa vezi, iubita.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput