Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Oana chiar m-am uitat la pampersi, nu au elastic sau altceva care sa ii faca neutilizabili daca tai o bucatica la burtica. Si oricum bebelusii se culca pe spate, nu cred ca ii punem noi pe burtica mai ales daca au inca buricutul;nu are cum sa se scurga ceva pipi prin fata.

Marina sper sa am si eu noroc, eu am 1m56 si o burta pe care nu pot sa o mai duc fizic, nu pot sta mai mult de 10 min in picioare.

Ivona 40+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Alinatxa scumpa de ea, stai linistita dragutza de tine ...uite eu una promit ca am sa te sun, numai anunta-ne ca tre sa nasti

te pup Mary Erik (17 zile)
poze
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

felicitari adinush abia astept sa ne spui ce s-a intamplat pup fata curajoasa refacere rapida si bebe sanatos si mancacios

ce faina faza cu ralu ( baietel in loc de fetita ce fericit ar mai fi sotu meu )ce repede vi acasa a doua zi ( asa am inteles de la ioana ) abia astept sa ne pove si tu cum a fost surpriza

eu ma simt foarte rau nu stiu ce am imi vine inapoi toata mancarea ma doare capul de mor si nu am nimic in casa nici un medicament
dar plec in oras ( poate nasc la noapte asa ca merg sa ma mai "distrez" putin ) merg cu prietenii la o pizza sper sa pot gusta macar cu starea pe care o am
bagajul tot nu e gata bine ca mi-a facut sotu "freza" aseara sa nu ajung pe mana asistentelor daca se intamla ceva

amr 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alintxa - tocmai de aceea pastram aceeasi formula pana terminati toate de nascut! Sa va facem galerie si sa fim unite pana la ultima! Haide, nu fi trista, promit sa nu te las la greu si eu promit foarte rar cate ceva!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

citesc din urma..
multumesc,fetelor,de primire si de urari !

ylilimicnu am primit sms de la nimeni

am primit doar de la Liuda, pt ca ei i-am scris de pe telefonul sotului si ea mi-a raspuns acolo.

concluzia:telefonul e nou si cred ca e nevoie sa activez cumva mesageria .

haha LIUDO,cu parul tau dupa urechi cu tot!
eu m-am distrat ,ca stiu ca ii cade.am poreclit-o in fel si chip.si am ras de ne-am spart.asta m-a tinut pe picioare,intre toate durerile si grijile.
noroc ca fac haz de necaz in orice situatie.
hahaaaaaaaaaaa cum sa-l traga asa de cap pe copil!!
cat despre tinutul in spital,eu as fi plecat din prima zi,ca v-am spus ca nu suport spitalele.si am zis merci ca ma tin doar 24 de ore,si m-am rugat sa nu fie complicatii sa ma tina mai mult.daca totule in regula,ACASA. voiau sa ma tina pana la ora 14,ca sa imi aduca si pranzul,cand le-am zis NU MANAC!!! PLEC!! si mi-au dat drumul,am mancat un burger pe drum
la restaurant nu puteam sa stau in cur pe scaun .
FLAVIA
,bine ai venit acasa,draga mea! sa-ti traiaca micutele!
daconst,travaliul meu a inceput in somn .am deschis pt mamicile din noiembrie decembrie primul capitol de la bebelusi " fulguleti de nov-dec",si m-am culcat bine merci.m-am trezit la 5.30 in contractii si dureri din 4 in 4 minute.adica eu deja nasteam din somn.
nu mi s-a rupt apa.
eli
,nedfomita si nemancata am cam stat,nu aveam timp si nici chef cu durerile pe care le aveam.curatenie nu am putut face oricat as fi vrut,ca nu ma tineam in picoare,dar am noroc de prieteni sa-mi traiasca.a venit prietena mea si mi-a facut luna in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adinush,sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa te iubeasca!
Uite de asta mi-e frica mie ...ca nu mi-a spus cate kg are bebeul....sper sa nu fie asa mare.

Romaria,am vazut printesa...pupici la ea...sa fie sanatoasa si sa fie inconjurata numai de oameni buni!

Mihaela, daca vrei sa ne vezi pune tu adresa in fereastra cu internet explorer

Oana,Ivona are dreptate...mai bine faci tu cu forfecutza un locusor pentru buricut...desi cred ca n-or sa fie probleme de la scutec.

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

[redmegbeng][/red]- experienta mea spune ca nu am facut echo la internare. Asadar merg pe mana doctorului! Maine am marea intalnire, merg sa scoata cerclajul (sper din tot sufletul sa nu doara ca la anis) si poate... cu ocazia asta sa fac si o ultima echografie! Si apoi: bb poa' sa strige "Partieee!"

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 6 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Marybell acelasi lucru l-am inteles si eu vis-a-vis de calitatea lor. In brasov inca nu am gasit dar am inteles de la fete ca sunt la cora in bucuresti...asa ca-mi pot trimite mandrul.
Ivona...mi-era doar sa nu il deranjez cu pampersul pe la buricutz pana cade si se vindeca zona.Caci de pipi pe langa nu-mi mai fac probleme...m-am inarmat cu cearceaf impermeabil si paturici absorbante de la seni. Cat despre dormitul bebeilor...exista multe pareri si multe argumentari...pe noi ne-au pigmentat destul de bine ca nu se culca bebelul pe burta nicidecum pana la 6 luni si nici pe spate nu ne recomanda ci intr-o rana......ne-au sugerat sa rulam o paturica si sa i-o punem sub jumate de spate...asta ca in cazul in care regurgiteaza in timpul somnului (desi isi misca mult capul) sa nu se intample sa fie cu fata in sus si sa se inece. Asa ca acum am gasit si dispozitivul de culcat intr-o parte pe care-l cautam de ceva vreme. Om vedea in timp.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anca daca nu ma apuca in seara asta sau maine nimic, pt joi am stabilit cu T sa merg la spital. stau putin mai linistita pt ca ieri am fost la eco si mi-a zis ca are in jur de 3500 g si chiar am insistat asupra acestui aspect pt ca si mie imi era teama sa nu fie prea mare si sa nu o pot scoate. oricum dupa ce s-a intamplat cu adina sigur o sa-l intreb de n ori daca este cat de cat sigur de greutatea si pozitia bebelinei si daca o pot scoate natural sau nu.

mai fetelor, haideti sa nu ne panicam. mama mea are tot 1, 50 m si pe mine m-a scos natural. e adevarat ca nu am fost ff mare, pana in 3 kg dar am fost pelvian. ce sa zic, sunt cazuri si cazuri, la adina asa a fost sa fie...haideti sa gandim pozitiv.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adinush A FACUT CEZARIANA IN FINAL ? saracuta,si s-a mai chinuit si cu dilatarrea ...of...Avea dilatare 9 ...cum s-a ajuns la cezariana pana la urma?Recuperare rapida si sa isi poata tine repede puiul in brate!
aaaa !! acum citesc mai departe si vad ca fetita are 4400,pai nu avea cum saiasa,biata de ea.si acum e taiata si jos si pe burta?? vaaaai,dar nu au stiut de la inceput ca e mare fetita sa nu o mai chinuie??? abia abia a iesit a mea la 3200 ,dar la 4400!!!
eu abia m-am recuperat cu epiziotomia,dar sa mai ai si taietura pe burta!! sper sa ai mult ajutor din partea familiei !!!
ralu,FELICITARI pt baiat !! sa-ti traiasca,sa creasca mare ,sanatos!sa veniti repede acasa!
!Ioana,deci ralu a facutr baiat si avea hainute de fata ????????
dacosnt si mie de tine!
criss
,m-am dus la spitalul celalalt,la care voiam eu.
am riscat,tinand cont ca daca era aglomerat rau pe autostrada nasteam in drum.
spitalul ala e mult mai departe.
ylilimic
nu stiu daca mergea si colacul,ca nici in picoare nu puteam(acum ce si ce..mai pot),ca nu erau doar firele,era TOT, am si niste vanatai nu stiu cum si in ce fel...
au fost lupte grele sa iasa.
vaaaaaai ,adinush are obucalata blondaaaaaa!
megbeng eco nu stiu in ce spitale se face inainte de nastere.la mine nu se face,decat monitorizarea,iti pune centurile,si gata,defapt asa si ansti,pe mine ma linistea ca ii auzeam inima batand continuu,la aparatele alea,si stiam ca e bine,ca nu i se intampla nimic.

Mergi la inceput