Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
asiza spune:
Kokorinoooo, ai dat lovitura cu pozele facute frumosilor tai la fotograf...Doamne, cat sunt de frumosi...
Donia si Cristi, si Roxana sunt niste scumpi...manca-l-ar mama de grasunici...mi se pare ca seamana cu al meu...
Fatima, felicitari pentru botez...sa fie intr-un ceas bun...tare dulcica fetita ta!
Aelita, sa-ti traiasca printesa Sofia...e dulce, dulce...
Ma duc sa ma mai uit la poze ca ma topesc incet incet cand va vad puisorii!!!
Dar urla al meu...pleeecccc...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Salutare
Azi am fost ocupate cu tati si ne-am plimbarit
Am vazut noile poze cu bebei din ce in ce mai frumosi
Alexandra25-stie el Mark de ce a facut pipi pe doctorita tu ai vrut sa-i dai foc si el a udat-o
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
a_deju spune:
fetelor, pupici!!!
noroc ca am luat azi cantar, sa avem cu ce da in cap la pediatra data viitoare cand ne-om vedea (oricum o sa-l iau cu mine cand mergem la cabinet, sa se convinga si eminenta cenusie...): ne laudam cu respectabila greutate de 4kg900 (imbracat in hainutele de casa, ce-i drept, dar tot e ceva...)
m-am mai linistit si eu cu ocazia asta, am cantarit motanu' si inainte si dupa supt, iar dupa supt e cu 200 gr mai greu. eu zic ca e foarte bine, si acestea fiind spuse, am terminat acest subiect, ca de ieri pana azi mi-au iesit peri albi :))
referitor la citrice, ca tot se discuta: eu stiu tot ca dupa 1 an, pt ca sunt ffff acide pt stomacelul micutilor....
va pupam inca o data!!!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
Elise spune:
imi trimiteti si mie linkul ala cu pozici?
Sa-mi inscriu si eu www.babycontest.com/photos/324_553.jpg" target="_blank">grasunika?
Multumesc.
Elise
saftoiu_gina spune:
Catalina aceiasi problema am avut-o si eu si o mai am atat timp cat mai mananca san ,daca mai e mult pentru ca a inceput sa refuze suptul la san.O dau la san prima data si apoi la biberon cat vrea ea .Uite cum fac eu.
Ii fac cate 90 ml si din ei poate mananca 30 ,70 ml sau tot ,asta inseamna cat vrea ea ca atunci cand se satura impinge cu limba tetina afara.La inceput ii dadeam cu lingurita dar am renuntat pentru ca asa nu o mai saturam eu pe ea ,probabil din cauza asta a luat putin in greutate .Noi pana am facut un program al mesei a mai durat pentru ca ea plangea si eu nu stiam ca ea nu se satura cu sanul ,ca nu am suficient lapte .Si cand ii dai cu lingurita nu stii cand se satura.
Fug ca s-a trezit.
GINA printesei ANA-BEATRICE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lory32/lory32.jpg)
lory32 spune:
Salutare, fetele! ieri am facut si noi doua lunisoare de viata, suntem din ce in ce mai curioasa si ne plictisim repede, trebuie sa inventez pozitii noi de tinut in brate, cantece noi, deja nu mai pot...plus ca nici nu prea mai dormim asa ca inainte, mai avem inca crampute la burtica, partzuri, dar macar nu suntem constipata, facem kk de doua ori pe zi, dimineata si seara( eu zic ca a preluat obiceiul de la cainii nostri( avem trei bucati, un baiat si doua fete)), suntem o mare mancacioasa-abia reusesc sa o pacalesc la 3 ore ca ea vrea mai devreme.Noaptea ce mai dormim si noi, cel putin prima parte ca este dupa baita, a doua parte mai greu, ne mai si trezim ca vrem papa, fomista rau!Saptamana viitoare facem vaccinul- am emotii de pe acum, sper sa fie ok, sa vedem ce mai ne spune si pediatra . Apropo de calciu, vad ca majoritatea le-ati dat calciu gluconic, mie mi-a recomandat pediatra sa ii dau un sirop- Osteocare- cate 2,5 ml de 2 ori/zi, deci tot 5 ml/zi. Cica ar contine si alte vitamine si are si un gust mai bun decat fiolele de calciu gluconic(iau si eu cate una pe zi ca nu ma simt prea bine si are un gust naspa rau, mie imi vine sa vomit).Ati auzit de siropul asta, oare o fi bun?va pup!
lory32 spune:
sa va mai intreb ceva: fetele care nu le-ati facut gauri la bebeline din spital cum ati procedat?unde le-ati facut? ca se apropie si la noi botezul si vrem si noi sa fim frumoasa cu cercelusi...
lory32 spune:
Draga Fatima,
Scumpa fetita ai, am vazut pozele de la botez...dulcica tare si cumintica foc... te rog sa imi spui si mie ceva: m-a intrebat nasa Deliutei daca scutecelul ala in care se scoate dupa ce a bagat-o in cazan la botez( parca ii spune crasma din cate stiu eu)trebuie sa fie neaparat de culoare alba, ca nu stie ce sa imi cumpere si ca a vazut ceva dar alte culori decat alba. Si inca ceva: scaldatoarea cand ati facut-o? in aceeasi zi sau a doua zi? ca nasica noastra vine din alta localitate si sa stim si noi cum si ce. mersic mult!
Yagmur spune:
Fatima, mi-am gasit si eu timp sa ma uit la poze.. tare dulcica este fetitza ta.. si tu... si imi place cum sta la discutii cu tata...
Eu astazi, clar, am avut depresie post-natala.. dar a trecut... am plans, am cedat nervos.. dar la ora 16.00 mi-a venit o prietena si m-a scos cu Luca cu tot afara din casa.
E clar, statul in casa de peste 3 sapt, plus colicii.. mi-au venit de hac. Maine trebuie sa ajung la un notar...deci va trebui sa scot copilul afara. Eu cred ca ma voi descurca la urcat si coborat 5 etaje... TREBUIE!!!! Nu mai pot astepta inca o luna sa fac efort...
Astept sa se trezeasca Luca, dam de papa, masaj, baitza..Sab Simplex si poate dorm la noapte. Sint nedormita si nemancata de 2 zile... dar tot nu pot baga nimica in gura...
S-a trezit..am fugit...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
fatima spune:
lory, sincera sa fiu, habar n-am..a noastra a fost alba, dar nu vad de ce n-ar fi si de alta culoare..eu nu prea sunt in tema cu traditiile..la noi nasa are experienta, e al 6-lea copil botezat de ei..scalda am facut-o a doua zi, pentru ca botezul nostru a fost seara, pe la 20.00. asa am vrut noi, sa mergem direct la restaurant dupa. in plus, a doua zi era sfantul Ion si am impuscat 2 iepuri..
fatima de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h