Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
DANDUSA noi cu supozitoarele am facut kk de la 1 luna si facea doar cu ele dar mama mea zis sa incetez cu ele ca el asa se obisnueste si foarte greu l-am obisnuit fara supozitor pediatra mea recomandat diverse produse si am in casa si debridat si duphalac si supozitoare dar am vazut ca de cand nu-i dau tot felu de chestii copilu face singur poate mai rar dar singur eu am mers la chestea cu sucul ca am zis ca are si vitamina C si e laxativ hai sa-i dau.Merci pentru urari si voua la fel sa va traiasca
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
KOKORINA,
hihihi,ce ma bucur...,ca ti-e frica...,asa si trebuie...si stii ca am in spate toata Ceata lui Fulgulet...,sa nu te mai aud ca mai zici ceva de bebelusii tai dragalasi....Am vazut si pozele de la studio...si sit SUPERRR TARI,sintei o familie minunata,harbujeii...,ce sa mai zic...,nu am cuvinte sa ma exprim ,cit de mult imi plac...,sint adorabili...Am sa fur niste idei de-ale lui nenea fotograful,ca sa-i fac si eu printesei mele...,sa vedem ce-o iesi.
Si mai las-o naibi' de cumnata,ca sughita...,am si eu un specimen asemanator si sint si eu la fel de "rea",Claudiu toata ziua imi spune..,"fii si tu mai buna"...,kk...maka...,mi-e greu s-o inghit ...si cu un kil de lamii...
FATIMA,
sa va traiasca grasunica,frumusica,mamica frumoasa ,ce esti!Sa cresca mare si frumoasa.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
ingeras26a spune:
Saftoiu_Gina, multumesc de intrebare, arata bine acum, datorita spray-ului de propolis...imi ramane semn, dar asta e, bb e ok, asta conteaza.
Nu-ti face griji in privinta greutatii, a mea de ex a luat in 3 sapt 700 gr, dar a sorei mele luase mult mai putin, depinde de copil, de laptic etc. Si a mea este Duracell.
Ref suc de citrice, pediatra mea mi-a spus ca incepem diversificarea la 5 luni, cu cereale, suc de morcov amestecat cu putin suc de portocale, deci pp ca este ok. Prietenele mele asa au procedat si bebeii sunt bine sanatosi. Numai ca nu trebuie exagerat cu citricele.
Sunt tare fericita de cat a luat bb in greutate! 700 gr in 3 sapt! Pediatra mi-a spus ca e normal sa ia cam 750 gr / luna in primele luni.
Pupicei, Ingeras de
Maya Maria (16.12.2006)
alexandra_25 spune:
Buna fetele mele dragi si fulguleti scumpi.....am intrat si eu pe fuga si va declar ca Mark al meu e un mare mamos....nu mai doarme singur numai cu mine asa ca vreau nu vreau trebuie sa trag si eu un pui de somn cu el.fetelor daca l-ati vedea....se uita cu coada ochiului cand ma misc....crede ca plec..si azi cand a vazut ca sunt langa el mi-a tras un zambet smecheresc in coltul gurii....asa ca nu mai pot sa fac nimic nici cand doarme.....!
Am fost la pediatra azi.....sa scap de stres...ca toata noaptea am visat bubele lui Mark de pe fata.....
Suntem super ok...avem 5,180 kg si perfect sanatosi....sa vedeti ce pisu a facut pe doctorita....wow...era sa mor de rusine...dar ce era sa fac...
Asa ca acum pot sta linistita....o vreme..pana ce cine stie ce mai vad.........
Donia...esti o scumpa...mereu sti tu sa ma linistesti....Vaiiiii..da ce scump e Cristi...iti vine sa-l musti de obrajori...
Kokorina......si eu m-am uitat la pozele voastre si degeaba..sunteti toti super frumosi..dar totusi Sophia ramane no 1....iar pentru Mark..
...ea e cea mai frumoasa...
Dandusa....
Asiza....
Yagmur.... si curaj....trebuie sa fii tare si nu uita ce iti spuneam noi odata...suntem alaturi de tine si orice probleme ai spune-ne....te ascultam....
V-am pupit pe toate...v-am citit dar asa printre randuri..nu am timp...bebe Mark urla dupa papa....si daca tot se zice ca se da la cerere..ma duc sa fac apelul...ca doar cere nu?...
alexandra de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
bulisor spune:
Azi facem 2 saptamani si suntem tare mandri, chiar mi-a zambit, ma topesc dupa ea.Donia merci de raspuns, maine mergem la alt pediatru. Misto bancuri mai asteptam si altele. Aelita, Kokorina frumoase poze. Sunt adorabili bebelusii.Bulisor de
Mara (28.12.2006)Mara
adinazot spune:
Fetelor ,imi trimiteti si mie PM unde sa ma loghez sa vad pozele,ca nu mai stiu...SORRYYYYY!!!si sa si pun niste poze,
pusici
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0
Mirona spune:
Adina trimis PM.
pupici fetelor Dandusa si Roxana - aici sunt - doar ca ma lupt cu rasfatul Karinei. Avem de lucrat, nu gluma.
Va cietsc zilnic si vad poze dintre cele mai frumoase.
Kokorina - am salivat la pozele voastre - vreau si euuuuuuu.
v-am pupacit
fug ca plange terorista
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Catalina spune:
Multumesc de sfaturile cu completarea. Problema mea MARE este ca nu imi pot da deloc seama cat ia din san, sa stiu cat sa ii dau completare. Voi cum procedati?
Asistenta mi-a zis sa incep intai cu 2 lingurite la fiecare masa, apoi cu 4 in a 2a zi si apoi 6 si apoi cat vrea. Cat vrea din cat ? 30 ml? Dar de unde stiu eu ca e de ajuns daca nu stiu cat ia de la mine. Am incercat sa fac si proba aia a suptului dar mai rau m-am derutat. Offf, nu ma descurc deloc ... . Azi am mai incercat ceva: l-am tinut la sani vreo 40 de min si apoi, cat tati incerca sa il faca sa ragaie m-am mai muls si i-am dat cu lingurita. A mai mancat de la pompa inca vreo 15 mil dar tot cu mainile in gura a adormit.
Ce sa fac nu mai stiu nici eu, asistenta a insistat sa il trezesc dupa 3 ore, la fel si doctora pediatra, si de asemenea sa ii bag picaturi de ser in nas inainte de fiecare masa. Chiar a subliniat, inainte de fiecare masa. Eu ii pun cate o picatura, maxim doua. Chiar face iritatii? Ea ne-a zis ca ce, e apa cu sare ... .
Cred ca 4 medici daca intrebi, tot atatea pareri gasesti.
Asa ca apreciez sfaturile voastre cand ni le puteti da.
Pupici,
Catalina
adinazot spune:
RUXANDRA,MIRO,multumesc!!!pupici de la noi,am si reusit sa pun poze cu comoara mea,si da,intradevar KOKORINA,pozele sunt superbe,sa iti traiasca harbujeiii!!!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0