Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetele mele dragi....va multumesc pentru raspuns...Dia,Chris...oricum cred ca o sa merg la pediatra...!
Azi mi-a stricat ziua doctorita de familie...am si plans de nervi...a fost sa-l vada pe Mark la 2 zile dupa ce am venit din spital...si azi am sunat-o eu si i-am spus ca ar trebui sa vina ca sa il vada....a zis ca ce atata vreau sa=mi intoarca baiatul pe fata si pe dos..ca nu vine numai daca are febra....va dati seama...si a zis ca si asa trebuie sa-l duc eu la vaccin la sfarsitul lunii asa ca il va vedea atunci....imi vine sa ma duc sa-i dau foc la cabinet....
Donia......multumesc de lamuriri
Aelita.......un carnati de porc...merge?...
Kokorina...se pare ca Mark trebuie sa munceasca bine sa o cucereasca pe Sophia....uite ce de cavaleri stau la coada.......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Cred ca am luat-o razna...ori eu ori calculatorul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Raportez si eu ca am un baiat model...azi noapte mi-a dormit 6 ore legate...si l-am trezit eu sa suga ca deja ma dureau sanii de la prea mult laptic......si azi l-am scos prima oara afara, doar 15 min e adevarat, dar a fost un cumintel...

Intrebare:Cate g de stamicin se pun in glicerina? Vreau sa cumpar de la farmacie glicerina cu stamicin pentru limbutza si mi-a spus ca o prepara ele, dar nu stiau cate gr de stamicin sa puna...si mi-au zis sa-mi intreb pediatra, dar pediatra mea nu raspunde la tel...banuiesc ca e la ski......asa ca poate ma ajutati voi!

Kokorina...si Denis pupa pe Sophia!!!

Alex, ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Asiza,mie dr mi-a dat sa cer la farmacie asa:Glicerina boraxata+stamicin+anest.Si mi s-a dat fara a mai cere explicatii.Parerea mea e sa schimbi farmacia ca pe mine nu m-a mai intrebat nimic si mi-a preparat solutia pt badijonajul bucal al lui bb.Apropo,bb al meu s-a nascut pe 20 dec si avem colici,ne zbatem...sugem greu.eliminam greu gazele...voi cum de reusiti sa dormiti asa de mult?tu ce-i dai la al tau ca eu sunt topita de somn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Din pacate,Asiza,nu stiu cate grame de stamicin tb dar de ce nu fol. glicerina simpla?Are limbutza atat de incarcata incat necesita stamicin?Te-as sfatui sa incerci intai asa, simpla.
Sa stii ca in gen. bebeii au limbutza alba dupa alimentatie.E din cauza laptelui.Stamicin se fol. in mom. in care bebeii fac depozite albe inclusiv pe interiorul buzelor si pe peretii int. ai obrajilor si bineinteles plus cand ei nu mai mananca bine.

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna,

Intrebare pt Dandusa si adeju: v-ati plimbat azi cumva toti 6 in parcul Tabacarie, inclusiv pe la pitici? Eram si eu pe acolo, cred ca voi erati, dar mi-a fost nu stiu cum sa ma bag in vorba...am si trecut pe langa voi cand au fost probleme cu unul din carucioare... Poate reusim sa ne intalnim mai multe constantence intr-o zi...

va pup, promit sa revin cu detalii despre noi,

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Kokorina-s-a topit Antonia cand a primit pupicul de la Pascal trimitem si noi pupici

Ce multi admiratori are Sophia toti gagii au sarit cu pupici stau la coada baietii

Danutz-eu am un aparat pt masaj cu vibratii si il pun langa burtica ii trec colicii cu el si adoarme

Ruxandra_sb-

Alexandra25-treci la atac pe doctorita ca o merita

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor, noi tocmai am venit de la plimbare,e asa frumos zilele astea,tre sa profitam din plin de ele
am vrut sa scriu si azi dim dar cand sa ma asez la calc se trezeste printesa parca ma simte,dar acum am reusit
azi dim s-=a trezit pe la ora 5 si avea chef de vorba a inceput sa rada sa chicoteasca si m-a tinut asa vreo ora apoi a adormit iar mie imi cadeau ochii in gura
Alexandra schimba pediatra ca e clar o proasta,ar trebui sa vina mai des
la noi in prima luna venea o data pe sapt iar acum o data pe luna sau mergem nnoi la cab,si a zis sa o sunam pt orice intrebare

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LUCIARO,
da ,noi eram...si imi pare foarte rau ca nu te-am vazut...Te-as fi recunoscut cu siguranta...,dar noi eram preocupati cu tractorul Crinutei...,aveam de aranjat pe acolo si nu m-am prea uitat in jur...Poate data viitoare vii si tu cu noi...A fost o zi superba Noi ne-am simtit super,deabia astept data viitoare sa mai mergem...Bb Eric ,este un scumpic si are niste parinti minunati.Am facut si poze ....

Intilnire Mamici C-ta

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Raportez si eu o noapte linistita (dupa ce ieri m-a terorizat), dar si azi a dormit destul de bine si a fost si fata de gasca afara (adica n-a mai dat concert). Acum e treaza si e la mine in brate, dar e ok ca asa mai intru si eu pe la voi pt ca atunci cand doarme fac treaba prin casa sau ma ocup de Di.

Kokorina nu-ti mai fa probleme ca sunt bb mici, o sa vezi ca o sa recupereze f. repede, iar la 1 an n-o sa se mai vada nici o diferenta intre ei si alti copilasi. Sa stii ca te admir f. mult pt cum te descurci cu 2 bb. Pupici si de la noi pt voi .

Dolores tb sa fi tare mamico. Important e ca acum sunteti acasa si sunteti bine. Suntem alaturi de voi

Alexandra te inteleg cu dr de familie. N-am cuvinte sa descriu purtarea ei. Adica vrea sa te duci la cabinet acum cand sunt tot felul de microbi, iar la dispensar se stie ca colcaie?! Probabil ca asteapta sa fie stimulata.

Luly de Isabela (03.12.2006) si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput