Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
madaluta spune:
Dolores: nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ai trecut, dar acum trebuie sa fii fericita k totul s-a terminat cu bine( asa sper...). Roaga-te mult la Dumnezeu sa nu iti mai dea incercari din astea si bucura-te de fiecare clipa petrecuta alaturi de puiul tau...Nu te supara pe noi k iti dam sfaturi, dar cel putin eu imi doresc sa fii din nou acea Dolores pe care am cunoscut-o de la inceputul sarcinii...
Dandusa: felicitari pentru sfarsitul colicilorsi pentru noptealinistita pe care ati avut-o. ne bucuram tare pt voi, dar ne intristam pt noi...Chiar pana la 3 luni tin colicii???? La noi abia au inceput...
Catalina:De ce doar 5 picaturi de sab cand pe instructiuni scrie 15? Sau sunteti la inceput de colici?
Eu i-am dat suzeta din sapt a 2 dar nu stie sa o tina in gurita. am incercat si din silicon si latex, dar tot ii cad si mai rau plange cand o scapa...cat despre plans, nu stiu ce sa spun ..Il las asa putin, dar dc vad k se inteteste... il iau in brate...k nu ma lasa sufletul sa il vad asa. noroc k al meu plange deocamdata doar de foame sau k il doare burtica...Primase rezolva..a doua mai greu...
Kokorina:Uite pupici de la Darius pr Sophia...dar si , k doar suntem cavaleri...
Am pus si eu poze du darius al meu, dar nu stiu de ce nu se deschid...Poate ma ajutati voi...
Si inca ceva...dupa cezariana , la cat timp avem voie sa face masaj pe burtica? am inteles k este cea mai buna metoda ( sau ma rog, printre cele mai bune..)de a o diminua si a o readuce aproape de forma initiala, daca timp de o luna faci zilnic masaj.
Si inca o intrebare...la botez se ia cadou nasilor? daca da, cam ce..? k nu am idee. Eu as vrea sa le iau ceva si toata lumea imi spune sa le iau icoana de argint, dar nasul nostru este preot si are casa plina de icoane...
va pup si va doresc sanatate multa
Madalina +Darius Cristian 3 sapt+
poze Darius,
roxanica2006 spune:
Dolores, mi se rupe sufletul cand aud prin ce teceti tu si Davidutzul tau, de fapt prin ce ati trecut pentru ca acum sunteti amandoi acasa, si banuiesc ca baitelul e sanatos, pentru ca altfel va retineau pentru supraveghere. Dolores,TREBUIE sa fii tare pentru puiul tau drag, pe care ti l-ai dorit atat de mult, asculta-ma bine, numai tu singura te poti intari si numai in tine sta puterea sa treci cu bine peste incercari. Exact cum spui tu David e dependent de tine, e inca legat de mami lui cu ceva mai puternic decat cordonul ombilical, are exact trairile tale, simte ce simti tu: sufera sau zambeste, in functie de starile tale. Multa , multa sanatate si putere!
Danita, referitor la Milumil, nu mai stiu ce sa cred. si eu ii dau lui David tot laptele asta, pare sa-l accepte bine, ei, ca mai are mese la care se maraie, asta e altceva. Bebe al meu nu e nici constipat, face kaki 1-2 pe zi,dr zice ca e super ok. Cunosc copilasi hraniti cu laptele asta si sunt sanatosi, destepti, frumosi.
Stii ce mai cred eu, ca in realitate toate marcile de laptic praf contin aprox aceleasi ingrediente, acum depinde care e mai bine promovat, caruia i se face reclama mai multa, etc. Eram si eu obsedata de intrebarea asta: care e cel mai bun lapte praf? Am intrebat toate cunostintele, toti dr. si toate farmacistele, am facut practic un sondaj, urmeaza sa-l dau publicitatii In final, am constatat ca fiecare avea o parere diferita, care lapte era pentru unii excelent , pentru altii era groaznic, asa ca am hotarat sa nu ma mai stresez atat. daca David accepta Milumil, e f. bine!
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Ruxandra, asistenta a venit chiar cand bebe se chinuia sa se sature de vreo ora si ceva, si mi-a verificat sanii si a intrebat de programul lui si asa si-a dat seama. Nu am apucat sa fac proba suptului, abia azi facem rost de cantar. Sa vedem. Dar si eu vad ca nu prea am lapte, sanii sunt moi rau.
Azi ne-a zis sa marim la 4 lingurite si mai tarziu la 6.
Inainte de fiecare supt ne-a zis sab simplex 5 picaturi. Si picaturi de ser in nas.
Multumesc de detaliile despre Humana. Sper sa ne fie si noua ok.
Am inteles.
.. si noi a tb sa trecem la 3 saptamani pe completare si acum, la 2 luni ale lui Grigore, se pare ca nu mai dureaza mult suptul, atat cat a ramas...
2 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Yagmur spune:
Donia si Ralumat, aveti dreptate.. acum ptr Luca vocea mamei este divina. Trebuie sa profit de aceasta perioada, ptr ca mai incolo cu sigurantza ma va ruga, frumos, sa fac playback.
Dolores, acum cel mai important lucru este ca sinteti acasa, si ca totul s-a terminat cu bine.
Oare acum de ce plange Luca? Cred ca vrea masaj pe spate... in curand, incerc si reflexoterapie.... si sintem abia la inceput cu colicii astia.... Help!!! Poate vine totusi mama iarasi, ca singura, uneori simt ca ma cuprinde oboseala. Nu sint deprimata chiar deloc, dar cu oboseala ma cam lupt.
Kokorina, printe colici, Luca ii trimite Sophiei pupici dulci
Iar eu pup toate mamicile.. stiu ca mai aveam de raspuns la cineva, dar Luca face armata cu mine...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
ruxandra_sb spune:
Dragelor, vreau sa va marturisesc ceva:
Va multumesc ca existati!
Suna un pic patetic, dar nu stiu ce-as fi facut de curand cand Grigore mi-a vomitat pe nas, daca n-as fi stiut de la voi ca se mai intampla si ca nu-i ceva grav.
Va vine sa credeti ca habar n-aveam ca se poate vomita si pe nas???
Si mai ales ca bb mic poate scoate lapte pe nas??
Daca n-as fi citit ca ati mai patit-o si voi si ca bb-ii sunt bine mersi apoi, pai cred ca faceam atac de apoplexie!!
Multumesc, multumesc, multumesc.
2 luni
ruxandra_sb spune:
.. si Kokorina, Grigore al meu ii dau un Sophiei.
si pleeeeese, cum pot si eu sa va vad pozele, ca la semnatura intru undeva unde nu vad decat filmuletul cu camera sandokanilor.
2 luni
danidani74 spune:
scuza-ti ca ma bag.Sunt mamica de sept-oct. si bebe nascut in noiembrie.Deci ma simt cumva legata de voi.Oricum va citesc tot timpul.
Desiree,laptele matern, prin fierbere, isi pierde toate vitaminele.Nu se recomanda nicaieri fierberea lui.Eu zic sa vb cu un neonatolog mai bine inainte de a trece pe lapte praf.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
aka spune:
Aseara am fost la doctor sa ne cantarim. Si sunt cam necajita ca fetita mea nu a luat decat 450 grame in 3 saptamani. Doctorita zice ca e bine ca luat ceva, dar eu zic ca nu e suficient. Oricum mi-a spus sa continui numai cu alaptat exclusiv. Si cand am vazut ca un bebelus a luat 1.200 kg intr-o luna...M-a apucat disperarea...Mai mergem pe 20 ian la o luna.Sper sa recuperam pana atunci. Sa ne mandrim si noi ca de 3 nopti nu mai avem colici noaptea. Ne trezim doar de 2 ori sa mancam. Am o perna electrica si o pun langa burtica. Si i-a facut tare bine. Poate am scapat de colici de tot.
Dolores bine ai venit acasa. Multa sanatate Davidutului mic. Uite Cristina mea ii trimite virtual.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
danutz spune:
Buna fetelor,
Dolores, am bocit cand am vazut ce ai postat!!! capul sus mami, tre sa fii tare pentru puiutz, numai pe tine te are! Si fii sigura ca puiul tau e un luptator, doar l-ai nascut cu atata chin nu? Te asteptam, cand poti tu, sa ne spui exact ce ai patit, nu de alta, dar sa stiu si noi sa ne ferim...
Bulisor, eu ii dau Sab-ul cate cinci picaturi, de 3 ori pe zi/ asa a zis pediatrul. Se pare ca functioneaza...
Chris,Dia, Deeafelicitari pentru burtika data jos in timp record...unde nu am si eu fericirea asta...
Madaluta, Eu folosesc tampoanele de la Chicco nu numai la sutien. Port si maieuri si tricouri mai pe corp si se lipesc foarte bine de haine. De aia folosesc marca asta. Sunt mai scumpe, dar le pun la tot felul de haine. Sutienul il pun mai ales noaptea, ma enerveaza fiindca transpir rau in el.Lohii am si acum, dupa 5 saptamani de la nastere si am inteles ca normal este sa le ai pana in sapt.6-8.
Catalina si eu ii dau completare Humana1. Pediatrul mi-a zis sa nu-i dau insa concentratie de pe cutie, fiindca e un lapte destul de gras. Asa ca pun 2 lingurite la 100ml si nu 3, cate scrie pe cutie.
Panaa, eu ies in IOR in general in jur de 13.30, pe la intrarea de la Potcoava. Carut negru cu maro, eu bruneta cu ochelari. Dar astazi si cred ca si maine nu o sa ies ca broscotzelul e cam fornait si eu la fel, si-l scot doar pe balcon...
Yagmur[/red], al meu se calmeaza daca pun Zuchero sau balade Metallica, rocker-ul lu' mama mic!!!
Fetelor, raportez prima noapte in care a dormit 6 ore juma neintrerupt...sa nu-i fie de deochi!!!Din pacate a recuperat agitatia si urletele de dimineata de la 9 pana pe la 11. S-a calmat cu suzeta si cu vibratiile de la patut.
Vibratiile alea fac minuni, mai ales la colici...ma felicit asa de tare ca i-am cumparat patut cu vibratii!!!
Va pup!
Danutz, de Rares
desiree spune:
danidani mersi de mesaj !
nu am de gand deloc sa imi fierb lapticul
car despre lapte praf, medicul mi-a recomandat sa ii dau dupa masa de la san un 20-30 ml, nu inainte, pentru a se amesteca! in nici unc az nu mi-a spus sa opresc sanul, ci dimpotriva !
pupici
desiree si bebe Octavian
pozici