Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Buna fetelor,
Fetelor, voua vi s-a mai retras burta? Sau, in cat timp se retrage burta? ati facut ceva pentru asta?
Ca eu arat ca in luna a 7-a, dupa aproape o luna de la nastere...Si singurele haine care ma incap, sunt pantalonii de training si puloverele f largi...
Fug, ca scanceste broscotzelul...
Danutz, Rares

mie mi s-a retras spectaculos burta dupa vreo 2 sapt., ca dupa ce am nascut aratam ca in luna a7a .... si am ajuns la o respectabila burta de luna a3a.... si de atunci - nimic! desi port tot timpul burtiera... ma gandesc ca o fi prea larga burtiera acuma, desi e a doua? oricum , uterul isi revine la forma lui normala dupa 2 saptamani, deci nu el e cauza burtii ramase... cred ca restul se duce numai cu abdomene cu sutele

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dar am uitat sa ma laud: din sapt. 3 intru in pantalonii de dinainte de a ramane insarcinata... stau ei cam stramti, dar intru si asta e ceva, nu?

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

A fost o alarma falsa, bebe striga, dar nu ma striga pe mine...!
Glumesc, s-a linistit singur.

Dolores, ce ma bucur ca sunteti bine si ca ati venit acasa! E grea perioada asta de inceput, dar cand te vezi si in spital cu ghemotocul ala mic cred ca e deja prea mult. Pupici tie si lui David!

Bamboletta, cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani, sa fii fericita si sa ai parte de sanatate ca sa te bucuri de copilita si de familia ta!

Catalina, dupa nastere e destul de obisnuit ca mamele sa fie plangacioase, panicate, coplesite, triste datorita hormonilor, oboselii, noilor responsabilitati.
Dar daca dupa 3 saptamani sentimentele astea inca persista e posibil sa se fi instalat depresia post-partum si in cazurile astea e nevoie si de tratament medicamentos, de antidepresive. Uneori nu tine de vointa sa treci peste depresie, caci sunt unele dezechilibre chimice in organism, iar medicamentele regleaza din nou secretia acestor substante.
Tu esti chiar la inceput, reaminteste-ti ca nu esti singura care trece prin etapele astea, ai rabdare cu tine. Incetisor o sa il cunosti mai bine pe bebe si o sa comunicati mai bine si tu te vei simti mai increzatoare in puterile tale de mamica noua.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Buna fetelor.....ma bucur ca s-a terminat cu bine totul si ca Dolores e acasa cu puiul ei.....
Fetelor si eu sunt innebunita cu bubitele....acum pe fata a facut ca si o crusta...si parca e ars de vant....apoi si pe la fundulet are bubite....si asa cum spunea si Dia...au aparut dupa ce am trecut la Pampers nr.3....apoi azi dimineata am vazut ca in Kk...are asa ceva mai lipicios...oare ce e?>...ca niste muci....
PLssssssss lamuriti-ma

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

am intrebat-o pe pediatra de unde stiu ca are diaree, ca oricum e dubios scaunul lui bebe fata de ce imi imaginam eu, si mi-a zis ca apare si mucus. asta e ce stiu eu.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

azi am intrat in pantalonii de dinainte de a ramane insarcinata!!!! de la 80, am acum 65, si in ritmul asta-nu am pofta de mancare, desi iau vitamine-o sa ma sufle vantul cat de curand. pe de o parte zic merci ca am slabit, dar pe de alta parte, prea rapid...

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Ma simt intr-adevar nitel mai bine ca la inceput, dar fiecare zi cu momentele ei ... .
Nu am sa mai iau Magneziu, multumesc Mirona ca mi-ai zis ca il agita, nu am stiut - eu am intrebat dra pediatra inainte sa iau si a zis ca e ok.

Bebe din pacate nu suge destul de la mine. Desi eu asa credeam. A venit asistenta azi si a zis sa ii dau completare. Ii dam Humana. Vad ca pe aici nu prea se practica. Stiti ceva de el?
De asemenea mi-a zis sa il trezesc la 3 ore sa manance in timpul zilei. Voi cum faceti?

Va pup,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Mersi A_DEJU pt. raspuns,am inteles ce-ai vrut sa-mi spui ,dar chestia e ca la mine nu are porcaria aia nimic asadar cred ca o sa il pun cand si-o tine singurel caputul.
Si faza cu burtica,la mine au trecut 2 sapt.si arata cam ca la 3 luni,zic eu destul de bine dar tot imi tin burtiera cu speranta ca raman supla ca la inceput.

deeaAde DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

Dolores bine ai venit acasa,ma bucur ca totul s-a terminat cu bine
multa sanatate lui david,asteptam vesti de la tine
te-am pupat

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Chris ,felicitari pentru silueta recastigata.
Eu inca mai lupt.

Dar corpul ni s-a transformat in 9 luni,nu-i putem cere sa revina la normal in 2.

M-am ales cu infectie cu Ecoli.Prost am inceput anul.

Si aseara a fost prima seara in care am cedat psihic in fata burticii lui Mihaita.L-am plimbat 2 ore jumate..de ma dureau toate oasele.

"poze Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Mamicile cu baietzei: cu ce curatzati cuculetzul?.e ok numai cu servetelul umed?

Laura13, unde esti?

"poze Mihaita"

Mergi la inceput