FIV 97
Raspunsuri - Pagina 13
madalina28 spune:
Am fost azi la Mrs.M la ecografia din ziua 14 dupa diphereline. Endometru de 9 a zis ca e bine.Incep stimularea pe 15.01 cu GONAL F, 3/zi.Azis ca treb sa egaleze FSH-ul(6.948) cu LH-ul(12.89).Ele sunt in limite normale de ce ar trebui sa fie egale?
KITTA te asteptam cu vesti bune.
MADALINA
galuscuta spune:
Moniland - am inteles bine ce am scris, era un sot preocupat ca au avut contact in ziua 7 dupa ET si prof. i-a zis ca nu e nici o problema dar eu totusi nu as face nimic...
I-am pus o intrebare prof.ului in legatura cu productia de oua ca mi-e frica sa nu reactionez bine cu stimularea fara inhibare si mi-a spus ca daca am produs bine cu inhibare voi raspunde bine si cu protocolul scurt pe care il fac ei .Sper sa fie asa...
galuscuta
Avalon spune:
quote:
Originally posted by madalina28
Am fost azi la Mrs.M la ecografia din ziua 14 dupa diphereline. Endometru de 9 a zis ca e bine.Incep stimularea pe 15.01 cu GONAL F, 3/zi.Azis ca treb sa egaleze FSH-ul(6.948) cu LH-ul(12.89).Ele sunt in limite normale de ce ar trebui sa fie egale?
KITTA te asteptam cu vesti bune.
MADALINA
Am scris eu pe pagina anterioara despre raportul LH/FSH care in faza foliculara de inceput (in cazul tratamentului pt FIV inainte de stimulare, adica in ultima zi de inhibare) ar trebui sa fie 1 la 1. La tine este aprox.2/1.
Moniland spune:
galuscuta, acum am inteles la ce te referi . Nici eu nu stiu daca as face ceva. Dar daca pofta e mare.....
madalina, endometru e foarte bun. El trebuie sa fie > 9mm ca sa se poata prinda embrionii. Cu raportul dintre LH/FSH, Avalon stie mult mai bine decat mine.
Monica
kla78 spune:
aici in unele clinici recomanda stat la pat 3 zile apoi dupa et pana la rezultat fara ,dar dr la care eram eu mi-a spus"vida normal" adica totul normal ca si cum n-am facut nici un fiv,si l-as fi conceput normal,
DANA P cand ai putin timp te rog pune povestea mea de aici,ca se pierde http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90986&whichpage=4 langa link la nume,si adauga 5 inseminari,fiv1 extrauterina(cred ca este important a sti ca si prin fiv se poate avea seu iar fiv 2 negativ.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cris86 spune:
Am vorbit si eu astazi cu doctora si a zis ca sunt reactii normala la tratamentul scurt. Am uitat sa va spun ca eu am trecut direct la puregon 150UI/zi si din ziua a sasea orgalutran 4 zile si gata.
cristina ion
Moniland spune:
cris, de obicei doza de inceput pentru puregon este de 150 ui. Ea se poate modifica in functie de raspunsul organismului.
In a cata zi de stimulare esti? Ce e orgalutranul?
Bafta multa si productie buna. Sa ne spui si noua
Kitta, te asteptam cu vesti. Sunt curioasa ce ti-a zis dr.
Monica
madalina28 spune:
Am uitat sa-mi intreb dr. cam cate zile dureaza stimularea.Mie mi-a dat tratament doar pt 10 zile.Atat dureaza?
Sa stiti ca am citit despre valorile FSH-ului si LH-ului dar eu nu am ovare polichistice am facut o laparo si doua histeroscopi si nu mi-a zis nimeni ca as avea asa ceva din contra mi-au zis ovare perfect normale.
Multumesc pt raspunsuri.
MADALINA