** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
Am incercat pe asta si iese fata:
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
Pe asta e baiat:
http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html
Pe asta e fata:
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html
Fetelor care stiti deja, nu faceti o verificare cind va plictisiti? Ne mai confirmati si nousa niste vise, banuieli etc.
Pupici!

Eu tocmai le-am incercat!!! La primele 2 a iesit baiat (si asa ne-a zis si la eco), la al treilea nu ma descurc pt. ca nu cunosc ziua conceptiei, dar pai ora!!!
Deci primele 2 teste au iesit bine... cel putin sunt conform cu eco Ramane de vazut cand se naste... caci atunci vom fi siguri siguri

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre

Mergi la inceput

poohy, mersi mult!!! Esti o scumpa.. Daca nu am prea stat pe forum in ultima vreme... nu prea ma descurc.. si de-aia am crezut ca trebuie sa modifice un moderator ceva ... Si... poza de la eco... trebuie neaparat s-o pun pe un site, sau pot doar s-o atasez cumva la mesajul scris pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Elteka, mie chiar imi tot iese baietel
Si alte teste pe care le-am facut tot baietel ziceau
Dar si doctorul la ecograf si doctorul meu au zis ferm fetita :) Si chiar nu crescuse nimic pe acolo :D Am o poza foarte explicita :)

Cineva zicea ca a fost bebeul pudic... Si la mine :D A trebuit sa fac in 2 faze ecografia - prima masuratori, pauza, baut 5 pahare de apa, dupa 1/2 de ora inapoi ca avea bebele picioarele incrucisate si nu se vedea nici colul nici sexul :D Dar dupa 1/2 de ora am avut priveliste completa :))

Vali5, Andradap, merci pentru felicitari :)
Vali5, Vas sigur aflati in curand ce sunt bebeii ;)

Piticasigogosica, multa sanatate pentru tine, bebe si Iris

Anca 20+
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

poohy felicitari ptr printesica.

vali5 felicitari ptr bebe miscaret.

andradap sa-ti traiasca baietelul.

ce de vesti bune si frumoase...ploua cu baietei si fetite.noi tocmai am fost putin la plimbare, ii o vreme frumoasa afara...dar parca deja m-am obosit...cred ca o sa atipesc putin.

pupici fetele,

17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Am facut si eu cele trei teste trimise de Elteka: la primul a iesit baiat si la celelalte doua a iesit fetita

Mai am o jumatate de ora si plec acasa. Nu cred ca o sa am timp sa repar calculatorul, dar iau maine camera la munca si daca o sa am timp, le descarc aici si va trimit poze.

O seara placuta, burticute!

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Poohy, in speranta ca nu devin prea stresanta... , potzi te rog frumos sa-mi zici si mie cum sa intru sa editez lista de la inceput? AM incercat cu utilizatorul venus2007 si am incercat mai multe parole ("-", "_", "parola", inclusiv a mea)... Cum pot sa intru... ca vreau sa adaug si eu numele copilului. Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pauly,
Andradap, ti-am trimis un mail cu detalii :)

pe voi nu va enerveaza meetingurile in care stau unii si blah blah blah la telefon ore intregi, si tu stai si te plictisesti...

Anca 20+
bebelusa

Mergi la inceput

Poohy, mersi mult... o sa intru acum sa vad cum sa procedez... Scuze inca o data ca te-am mai stresat si pe privat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

!
am fugit la scoala si repejor inapoi la invatat !
euuuu () mananc ca un porcusor si ca o vacuta la un loc ! si n-am pus decat 1-2 kg ! dar astea 2 s-au pus exact pe coapse si solduri ! ce sa mai zic? mananc intruna. tati s-a speriat cand am mancat azi la pranz ! am mancat cat el si inca mai puteam ! de fapt am mai mancat o banana, 7 rosii micute si o gogoasa (in ordine inversa) !
mai am o problema : al meu drag barbat nu crede nici picat cu ceara ca bebe e fetita, chiar daca iosup asa a zis. nu crede. ca la teatru la el a nascut o actrita si i-au zis ca e fata si a iesit baiat, iar acum altcineva a nascut si astepta fetita si a iesit baiat ! nu stiu ce sa-i fac ! e baietelul lui, Sonia... si pace ! nu ma inteleg cu el ! vas , ai putea sa-mi calculezi si mie? eu aveam 20 implinti si el 27...
am prins cateva idei din paginile anterioare:
stiu ca dianalaura a zis ca face eco cu 30 ron... pai inseamna ca pe noi ne fura la drumu mare cu 130...
de kg am zis...
de simtit bebe... noi astea mai plinute... simtim mai tarziu bebe? are vreo legatura? Sonia mea se fataie putin, dar nu stiu sigur daca sunt gaze sau e pitica mea... nu mai stiu.
ce tare de fetele care fac cursuri prenatale... vreau si eu ! si vreau si gimnastica ! si masaj !
ma mai uit si daca mai stiu ce sa va raspund, mai scriu !
pup
p.s. am voie sa fac baie? sa stau ore in cada? mi-e dor...
oana16+cuSonia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mie la toate link-urile cu gender prediction mi-a iesit fetita !
na, sa mai zica alex ca e baietel !
oana16+ cuSonia!!!!!

poze

Mergi la inceput