** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Piticasigogosica, Lbelciug, merci de felicitari Suntem foarte mandri :D

Pai nu mananc dulciuri. Imi plac cele de casa, dar nu mananc - nu am pofte sau alte chestii... Am mancat numai niste felii de cozonac de sarbatori. Asta nu inseamna ca nu ma ingras :D Mananc paine cu cascaval la greu :))

Anca 20+
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Piticasigogosica, baietel e. Cred ca ti-ar placea sa se adevereasca, nu, avand o fetita deja. Bafta si sa-mi spuneti si mie daca se potriveste.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, felicitari pentru fetita grasunica! Ma bucur tare mult pentru voi, ca sunteti asa fericiti - e si normal sa fiti asa.

piticasigogosica, insanatosire grabnica lui Iris, mititica de ea!

vas, si eu obosesc cand urc scarile, rasuflu de zici ca sunt o ursoaica... Pe mine ma apuca uneori frica de nastere - de durere de fapt. Acum doua nopti am si visat ca am nascut, ma durea tare rau si strigam ca nu vreau sa nasc copilul la 5 luni, ca nu e gata - eram disperata. Si am nascut normal, in patru labe, iar in momentul in care a iesit copilul am simtit o usurare foarte mare - nu ma mai durea nimic. A fost destul de real visul, ma gandesc sa nu ma fi durut burta in realitate... Oricum, a iesit un baietel superb si parea dezvoltat complet.
Calculeaza-mi si mie, te rog, ce va fi copilasul meu - la data conceptiei sotul avea 25 ani si 6 luni, eu avea 24 ani si 8 luni. Merci!

Aseara m-am jucat putin cu bebicul meu: il tot simteam in partea stanga destul de aproape de piele si am apasat usor cu degetul - imediat a fugit in partea dreapta. A fost tare haios! Cand i-am povestit sotului la telefon (era plecat din localitate), s-a speriat si a zis sa nu mai fac "tampenii" din astea sa imi impung burta - el credea ca am apasat tare ca sa ajung pana la copil.

Poate mai reusesc sa mai scriu si pana plec acasa.

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Vali5 , tot baietel apare aici. Poate visul nu a fost intamplator, daca zici ca era tot baietel.
Si sotul meu tot asa zice sa nu-l mai apas si sa-l las in pace pe bebe, ce ma tot agit atat ca doar e normal, dar ei nu au de unde (si nici nu vor avea vreodata) sa.si dea seama ce simtim noi. Eu una sunt atat de mandra de cum arat, nu ma intereseaza ca nu ma mai incape nici o haina, ca nu mai am talie, dar am un bebelus acolo inauntru.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Moberi, eu n-am nici un fel de experienta, nu stiu daca e bine sau rau dar bebele meu tot pe jos isi face de lucru.

Eu nu-l simt lovind, ci doar innotind. Dimineata si seara vine fie linga buric, fie merge jos de tot.

Fata de ce descrii tu, eu il simt mai in fata, in zona pubiana, se vede ca si cum trece un soricel pe sub cearsaf. Faza e ca ma preseaza pe ceva nervi si/sau vezica atunci cind e acolo, mi vine sa ma las pe vine...Nu e durere, e doar o senzatie ciudata.

Ralucami, cit de des mergi la orele astea? Si mie mi-au dat ceva oferta, dar am zis ca le las pe ultimele luni. Erau pe japoneza? Ca eu nu inteleg nimic :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Multumesc, vas! E deja a patra oara cand visez baietel. Cine stie... Poate aflu luna asta ce este.
Si eu ma mandresc foarte tare cu burtica mea si ma surprind zambind singura cand il simt pe bebe miscand. E o senzatie foarte frumoasa!

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vas draga, spune-mi si si mie te rog frumos ce e. Sotul avea 31 si 8 luni si eu 31 si 5 luni...

Am incercat pe asta si iese fata:
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
Pe asta e baiat:
http://parenting.ivillage.com/ttc/ttcsigns/0,,j736,00.html
Pe asta e fata:
http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

Fetelor care stiti deja, nu faceti o verificare cind va plictisiti? Ne mai confirmati si nousa niste vise, banuieli etc.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

poohy, In primul rand felicitari pt. fetitza... Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea, alaturi de tatic!!!In alta ordine de idei, sa inteleg ca tu te ocupi cu "statistica" de la inceput??? Sau cine? Ca noi am aflat ca avem un baietzel.. si nu stiu cui trebuie sa spun ca sa ne treaca si pe noi acolo cu un carutz albastru .

Va multumesc fetelor... Inca de cand v-am zis (acum vreo 2 luni) de probl. aparute la eco... imi doream sa ma intorc si sa va dau totusi vesti bune... Ma bucur ca ruga mi-a fost ascultata!!! Va pup pe toate

Aaah... cine poate sa-mi spuna si mie cum sa postez poza de la eco...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Merci Vas,sunt curioasa desi nu cred in astfel de teste.
Fetelor ma duc la Iris acasa si fiindca ma laudam mai devreme:stranut cam des si am un pic de muci...

poze
Iri +20 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andradap, felicitari pentru baietel ;) Ma bucur ca totul e ok acum :)
Te-am trecut pe listuta cu un carucior albastru - acum suntem 23 de baietei si 22 de fetite :)

Nu numai eu modific lista... De fapt eu nu prea am modificat-o... Trebuie doar sa te loghezi cu venus2007 si parola - si sa editezi lista :)

Anca 20+
bebelusa

Mergi la inceput