Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, uite asa sa-ncerci sa-l pui pe vladutz! ba chiar cu manutele mai impreunate, incrucisate una peste alta! nu o sa vrea din prima. asa cate un pic sa-si mai exerseze muschiuletii!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Si Andrei face parte din clubul mosuletilor, dar tine numai mana dreapta pe picior pentru ca pe stanga si-o tine in gura.Suzeta a devenit cea mai buna jucarie.

Mamica de bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor eu nu mai intru la subiectul asta ca voi ma innebuniti cu cifrele voastre . Pai bebeii vostri mananca ENORM de mult si de des fata de fii-mea. Ea daca papa 500 ml pe zi e mare lucru, facem chef, si papa o data la 4 ore, iar in timpul noptii mananca doar o data, la 5-6 ore dupa ultima masa de seara (care, in general e pe la 10-10.30). De obicei pe la 3.15-3.30 noaptea se trezeste. Asa ca eu imi iau jucariile si plec ca nu-mi mai convine ce citesc pe-aici

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RALU- hai k m-ai terminat cu SBS. M-a pussi am citit si eu.
Mie mi-a stat inima pt ca, il legan e picioare pe ARMAND si cateodata nu adoarme decat daca-i penduleaza capul dintr-o parte in alta, destul de tare! offff nu stiu ce sa fac... sa-i fac o echo?

ELOISE- da si eu il pun pe ARMAND asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

hai k usor-usor revenim in top! eu, tu alessia, si eloise. tot noi panicoasele din sarcina. eu ce sa mai zic, ca o legan pe picioare zilnic pe alexia, si n-o legan numai stanga-dreapta, ci si asa fata-spate, nu stiu cum sa zic. plus ca atunci cand se ridica in fund, isi da drumul jos si radeeee! nu stiu altii cum sunt, dar eu de cateva zile citesc ca nebuna tot ce gasesc pe tema asta....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

anagel_lexi, ce papa bebe ? san sau biberon ?
oricum, fiecare bebe e unic...are propriul program de masa si somn si mananca in stilul propriu
asa ca nu te supara asa de tare
pe cutia de NAN scrie ca la 3-4 luni trebuie sa manance 180 ml
al meu papa aprox.100-120 ml la o masa
si e putin pt.varsta lui (3 luni jumate)
dar pe total cred ca e bine
desi in ultima luna nu a luat decat 500 gr
asta e, nici nu poti sa-l fortezi

apropo' de asta....m-am intalnit ieri cu un prieten care are o fetita de 2 ani
are mari probleme cu ea...a descoperit dupa mai bine de 1 an de chin, ca fetita lui are anorexie psihica !!!
si asta pt.ca au fortat-o sa manance...ii bagau cu forta lingurita in gura
au schimbat zeci de pediatri si i-au facut toate analizele "posibile si imposibile"
si dupa ce au trecut pe la psihiatru si psiholog au aflat diagnosticul
fizic nu are nimic insa acum e numai piele si os
are 6,5 kg...arata ca un schelet...am ramas socata
asa ca aveti grija cu "fortzatul sa pape"
imi cer scuze pt.indrazneala de a povesti asa ceva !!!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Am aparut si noi pentru putin timp.
Azi am fost vrednicosi si am , plus plimbat copii. Uitati si doua poze facute inainte de plimbare poza 1,poza 2.
Acum sunt la un si ma apuc de invatat ca peste 8 zile intru in sesiune.
Va pup si va urez o seara minunata

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Andra si multumesc....
Fontanela: cate pic. de Vigantol ii dai?Poate o sa va rec. sa-i scadeti nr. de pic./zi....
Capul: eu sunt de parere ca ori nu-i place pozitia pe burta, ori n-are chef copilul sa se ridice....dar continuati sa exersati ....

Lexi lasa mey jucariile in pace si nu pleca de aici!Eu zic doar un lucru:fiecare copil e UNIC!!!!De aia nu e bine sa-i comparam.........si mai ales n-o forta sa pape....ei mananca cat au nevoie!

Alexxia nu se vad pozele!!!!
Spor la invatat!

Grace super draguta micuta ta!

Uitam: avem site www.pufymic.info" target="_blank">NOU!!!
Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_stancescu spune:

Clatite hmmm am fost in maramures de craciun si am mancat la clatite pentru tot anul 2007 dar tot as mai manca una cu finetti si cu frisca.. Ce mai conteaza putina grasimica pe ici pe colo...
Grace, e frumoasa pitica ta si e asa draguta cu bentita aia roz parca e sotia lui Micky Mouse. Iar tu esti frumusica foc si finuta.Intr-adevar doctorul meu cam zapacit dar super adevarat. Abia asteptam sa ma duc la controlul de 6 saptamani Eu nu ma apuc de fumat deocamdata pentru ca am o prietena care fumeaza si dupa ce stinge tigara il ia repede pe fi-su in brate (8 luni) si miroase bebe ala numai a Kent 8. Ce faceti de Paste? Mai sunt 3 luni...asta c ama plictisesc pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

andreea....deja vorbim de Paste ?
eu sper sa plecam undeva la munte, ca m-am saturat de aceleasi mese traditionale cu familionul si cu impartitul de cadouri, SINCER
daca nu vrea sotul, il iau cu fortza, il leg bine, il bag in portbagaj si fug din Bucureshti.

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput