Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Pufy al meu mananca cam asa: masa de dimineata pe la 09:00, dupa care se joaca, gangureste pana pe la 11:00 cand adoarme din nou(de data asta in camera cu geamul larg deschis sau iesim afara), apoi mancam cand se trezeste pe la 14:00, urmatoarea masa la 17:30-18:00, apoi dupa baita la 21:00-21:30 si ultima masa pe la 4:00 dimineata.
Cam asta este programul lui David de ceva vreme(cam de pe la 1 luna jum)

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Raluca Hemeogene 9 sunt hemeopate de la Boiron (ca Oscilo) si se poate lua 1 pe ora pana la disparitia simtomatologiei. Costa 70-80.000 o cutie si are 60 de pastile. Mie mi s-au parut bune la durerea in gat.
Babisme: cartof dat pe razatoare, miere cu propolis daca ai (eu am in casa mereu facuta de cineva), gargara cu apa cu sare sau chiar infuzie cu apa cu sare tragi pe gura aburul cat poti de fierbinte. Nu mai stiu acum altele dar poate mai intru si mai spun.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Noi am fost la Cantacuzino de dimineata sa-i facem lui bebe analiza
pt.Lysteria.
A decurs totul destul de repede. Bebe a plans la greu
dar mai mult din cauza garoului si nu din cauza de ac. Am avut noroc de asistente dragute.
Fetelor... si asistentele de acolo m-au intrebat de ce ii fac analiza asta...il chinui cu intepaturi asa de mic...dar nu vreau sa ma risc
eu am avut Lysteria indeterminat, titrul 1/320 si am facut tratament abia in ultima luna, cu 2 sapt.inainte sa nasc (am nascut la 37 sapt.)
Pediatra mea mi-a zis sa nu ma risc...si sa-i fac analiza, sa stau linsitita....si adevarul e ...ca mai bine sa fii precaut decat sa-mi bag unghiile in gat dupa aia...daca pateste ceva...
Pediatra mea a avut cateva cazuri de bebici cu probleme (pneumonie sau meningita) ...mamicile lor avusesera si ele Lyseria dar pe ei nu i-au testat...Lysteria asta e super periculoasa la gravide si la bebici mici, desi majoritatea oamenilor o au in corp...
Cam asta e situatia
Sper sa iasa negativ...ca sa nu i-a tratament cu antibiotic si iar sa-l intep, ca sa vad daca i-a trecut.

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am revenit. Imi pare rau ca am uitat cine avea probleme cu ridicatul capusorului...Adriana mica? Mii de scuze daca te confund! La voi cum s-a rezolvat si ce a zis medicul?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralu, nu vreau sa te sperii dar simptomele tale la gat imi suna taare cunoscut. Sper totusi sa nu fie ce cred eu, adica amigdalita. Ca si eu cand am avut, tot asa, nu puteam baga nimic in mine decat ceai clocotit.
Eloise, stai linistita, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Sunt sigura ca Vladut e perfect sanatos. Nici fii-mea nu se intoarce inca (de exemplu) si peste vreo 10 zile face 4 luni. Si tot asa, daca o las pe burta, ridica doarputin capul, dupa aia isi infige nasul in patura. E puturoasa, atata tot.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Gety...imi pare rau pt.problema de la ochisor a Mariei Diana. Sa fie sanatoasa si La multi ani.
eu cred ca ti-am zis de glandele lacrimare infundate...o prietena de-a mea a patit-o la fel

Tanima, si eu am avut probleme de acest gen. Nu stiu daca alaptezi, dar pt.hemoroizi sau fisuri anale poti sa iei supozitoare ultraproct, sa faci toaleta locala (sa te speli bine) dupa fiecare scaun si sa te dai cu unguent de galbenele. Daca alaptezi s-ar putea sa nu poti folosi supozitoarele - verifica la farmacie.
Si ai grija ce manaci ca sa nu te constipi si nici sa nu faci vreo diaree, ca se prelungeste mai mult timp problema. Bafta si multa sanatate.

Ralukutza, bea si tu ceaiuri la greu, mananca multa miere si ia halls sau tantum verde. Iar daca tusesti sau stranuti, pune-mi masca chirurgicala, sa nu-i dai lui bb raceala/gripa. Multa sanatate.

Microbu, Scumpik, Mirabela - super bebei vostri. cum ii vad si pe ceilalti, revin cu laude si

Gracie, si eu m-am lasat de cu vreo 2 ani inainte sa raman insarcinata si de atunci tot tanjesc dupa tigari. Am mai fumat eu pe furis, dar in timpul sarcinii si cat am alaptat nu am pus gura pe tigara. De revelion, eu si sotul (care nu a fumat niciodata) ne-am prostit cu niste tigari de foi.
In alta ordine de idei, frumos copilas.

Pufymic, bebe Vlad papa tot la 3 ore...astept si eu zilele alea cand o sa se mareasca intervalul dintre ore...Tre' sa ai rabdare, nu vezi ce mandrete de copilas ai ?!?! Eu am noroc, ca bebe al meu doarme de la orele 23 la 7-8 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

azi continui cu tantum si vit C, daca nu vad vreo ameliorare maine le iau pe alea homeopate de care-mi zici tu, tanima! pana atunci, ceai si supa de pui!

eloise, eu zic sa nu-ti faci griji! zici ca bb isi tine capul bine la verticala, la fel si la 45 gr! bebilor nu le place sa stea pe burta! desi toata lumea zice sa-i pui ca le place....alexia isi ridica capul, dar are zile cand nu vrea si pace! baga nasul in pat si zici ca moare, ca se sufoca si nu se ridica! pufaie acolo infundat si nimic...
adriana mica avea probl cu dudu al ei, si a tot facut exercitii! eu ii tot recomandam atunci sa-l puna pe bb pe burtica cu manutele (coatele) impreunate in fata lui. nu stiu daca m-am exprimat coerent. asa incat sa nu-i dea voie sa lase capul in jos....poate gasesc o poza explicita cu alexia sa-ti arat.
cat despre fontanela, chiar azi in disperarea mea, am citit tot ce-am gasit ref la ac sub. spunea cineva ca in cartea lui capraru scrie la un mom dat ca se poate inchide si la 3 luni si sa fie ok. mai mult nu stiu sa-ti zic ccc ca nu am cartea. poate tu o ai.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Pufy, pe la ora 13 am expediat "marfa", cica ajunge in 3 zile, sper ca asta inseamna vineri.

Puiul a adormit dupa ce toata ziua a fost agitat, cum este de altfel in perioada asta. Mai ales seara plange mult din cauza colicilor. Mananca mai des ca inainte, la 2, 3 ore, si suge pumnisorul imediat dupa masa astfel incat mie mi se pare ca niciodata nu-i satul, dar daca incerc sa-i mai dau sa pape, nu vrea.

Lexi, asa sa fie. De fapt la fiecare control lunar medicii (pediatra si cea de familie) nu au spus nimic legat de probl astea. E drept ca nici eu nu ma ingrijorasem chiar asa rau. Sper sa fie numai paranoia mea.

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza
eloise, eu zic sa nu-ti faci griji! zici ca bb isi tine capul bine la verticala, la fel si la 45 gr! bebilor nu le place sa stea pe burta! desi toata lumea zice sa-i pui ca le place....alexia isi ridica capul, dar are zile cand nu vrea si pace! baga nasul in pat si zici ca moare, ca se sufoca si nu se ridica! pufaie acolo infundat si nimic...

Exact! Exact asa face! Si mormaie furios, cum de i-am facut noi una ca asta!
Sanatate Ralucutzule! Tanum verde sau Tantum lemon is f bune. DU-te totusi si la dr. A! Am vazut ieri Alexutza....ce dulce e imbrobodita cu esarfa portocalie! Si celebrul sandwich...

puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

fetelor, legat de ridicatul capului si bebele meu e puturos
asa, cand il tin in brate, isi tine bine capul, dar cand il pun pe burta, sta ce sta si apoi isi baga capul in patura
pediatra mea mi-a zis sa-l pun pe spate si sa-l ridic foarte usor de manute si daca iti tine capul sa-l ridic in fund. sa fac asta de 3-4 ori pe zi, fara sa-l fortez si sa-i masez bine spatele si gatul

Mergi la inceput