Incalzirea globala
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
oLo spune:
normal ca nu m-am referit la asta. ci la faptul ca oamenii ar trebui sa se trezeasca si sa-si dea seama ca nu se mai poate asa... Si asta cu statisticile sa mai taca naibii sa nu mai tot trambitzeze ca trebuie nu stiu ce crestere demografica...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oLo spune:
quote:
Originally posted by tzitziriquote:
Originally posted by oLo
pe mine ce ma innebuneste e si cresterea demografica!!! Toata lumea vorbeste despre asta. sa fim cat mai multzi oameni! Ca vezi Doamne ce-o sa ne facem cand vom fi batrani si nu vor fi suficientzi tineri sa munceasca, sa ne intretzina, sa avem pensii etc. Pai daca suntem prea multzi, creste poluarea, creste consumul, creste, creste, creste.....
Asta chiar mi se pare o chestie cu care ar fi cam inuman sa luptam (ca nu suntem animalele de pe Animal Planet ca sa ne mancam unele pe altele pentru a supravietui
sincera sa fiu, tare mi-e ca atunci cand vom fi (daca va mai rezista planeta pana atunci) sa zicem... 50 miliadre, la asta se va ajunge....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Olo, eu nu cred ca oamenii fac copii pentru ca trambiteaza o statistica
"trebuie sa faceti copii". Ca pana la urma nu are nimeni 'barem' pe care trebuie sa il atinga si pentru care primeste premiu...ii faci ca vrei si de la asta nu te poate impiedica nimeni....Deci tot nu de aici vine solutionarea problemei...
cocufan spune:
parerea mea este ca solutia cresterii demografice este cresterea nivelului de trai in tarile slab dezvoltate unde cresterea demografica este cea mai mare. aproape toate aceste tari au resurse naturale neexploatate, au forta de munca ieftina si poate se vor gasi investitori curajosi...sper, pentru ca mi se pare inuman sa le impui legi de limitare a nr de copii sau sa fie tratati ca niste animale. odata cu cresterea nivelului de trai creste si media de varsta, gradul de educatie si implicit va scadea nr de copii.
oLo spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Olo, eu nu cred ca oamenii fac copii pentru ca trambiteaza o statistica
"trebuie sa faceti copii". Ca pana la urma nu are nimeni 'barem' pe care trebuie sa il atinga si pentru care primeste premiu...ii faci ca vrei si de la asta nu te poate impiedica nimeni....Deci tot nu de aici vine solutionarea problemei...
ba uite ca aici, in Frantza, majoritatea familiilor au 3 copii? de ce? pt ca sunt mari avantaje sociale incepand cu 3 copii. de ce sunt aceste avantaje sociale? pt a favoriza cresterea demografica. qed.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
pai cred ca ajungem la discutia cu cele 2 milioane de la noi care pot stimula (sau nu!) anumite femei - lucru despre care se mai discuta undeva aici pe forum....
Nu m-am gandit cum sunt privite lucrurile din alte tari...dat fiind ca la noi se stie clar ca populatia e in scadere.Dar poate ca totusi nu e vb de crestere demografica, ci doar de acea rata a natalitatii care sa egaleze rata mortalitatii? Pentru ca la noi ar fi bine macar sa se ajunga la egalitatea acestor rate, ca suntem departe de orice tendinta de crestere demografica...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Letitia1/Letitia1.jpg)
Letitia1 spune:
Olo si aici in UK orice familie care se "respecta" are cel putin 3 copii si chiar ma miram de ce. Acu mi-ai dat explicatia. N-am realizat ca defapt asta-i indeamna la plodit in nestire. Si se pling ca in 20xx vor fi "doar" 3 lucratori la un pensionar. Sa se uite la Romania care in momentul de fata are un lucrator la un pensionar.
brendamitran spune:
1. Cred ca deviem de la subiect
2. As ruga adminii sa treaca subiectul acesta la subiecte fierbinti,cred ca este un subiect de importanta majora.
Indraznesc prea mult?
BRENDAUn fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
brendamitran spune:
nu ma "aude" nimeni?
BRENDAUn fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianad/dianad.jpg)
dianad spune:
Si eu i-as ruga pe administratori sa treaca "incalzirea globala" la subiectele fierbinti. M-am bucurat cand l-am vazut deschis, mai ales ca in acea perioada ma gandeam sa creez eu un asemenea subiect, ingrijorata de stirile de inceput de an: cel mai fierbinte an din istoria omenirii.DianaD & Alexandru