Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 24
Morgano spune:
Anda, zi-ne cum a trecut noaptea, sper ca e mai bine Nichitutul.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Of, Joy saracuta de tine.... trebuie sa schimbi ceva, altfel nu mai rezisti. Cauta si tu un ajutor cateva ore pe zi, sau la cateva zile. Nu vreau sa te sperii, dar risti o depresie cumplita sau alte complicatii din cauza unei oboseli continue care la tine dureaza de 13 luni.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetele, ma rog daca se poate spune asa, ca vad ca sunt cateva dintre noi care au probleme. Sper sa se rezolve cat mai repede toate, asa ca urama multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori si multa putere mamicilor lor.
Noi cu raceala, rosu in gat sau ce naiba a mai fost suntem bine, mai avem ceva muci dar totul e spre bine. Insa ne incadram in "trend-ul' sezonului ca sa zic asa, cu treziri nocturne, insotite de urlete sfasietoare, care cedeaza doar la plimbarea prin casa a impricinatului, care fie vorba intre noi nu are decat 13 kg ...
ca sa rezist acestor nopti eu am luat niste vitamine si zau ca ma simt mult mai bine.
Anda imi pare rau sa aud asa de Nic. Noi la ultima enteroviroza,ca am avut 2 nasoale, care s-a lasat si cu dureri groaznice de burtica, de gemea saracul in somn, am rezolvat cu Debridat. I-am dat de trei ori pe zi, si dupa o zi s-a intarit si kk si nici nu a mai avut dureri. Pe mine cel mai tare ma ingrozeau gemetele lui de durere. La fel ca Nic nu putea sa doarma si plangea cu ochii inchisi si se foia.
Sper sa se rezolve .
Stiu ca parca a mai fost discutia odata pe aici pe la noi, dar indraznesc sa mai intreb si eu: trebuie sa ma duc la un botez unde nu se vor da bani; sunt in mare dilema ce sa iau, jucarii sau haine. Bijuterii cred ca vor lua si nasii si rudele apropiate, asa ca sunt in mare incurcatura. va rog dati un sfat.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
dienutagraviduta spune:
salutare !
multa sanatate la bebicii bolnaviori !
fetelor, am si eu nevoie de un sfat : tocmai am ramas acum vreo 2 zile intepenita si la spital mi-au descoperit 3 vertebre "inflamate" si una bucata sciatica. asa ca trebuie sa cumpar neaprat un carucior usor. chestia e ca nu vreau caricioplane d-astea de se rup imediat, vreu ceva mai teapan si cu cos, neaparat...
voi ce recomandati ?
madau, am citit ca ai un chicco in care nu prea vrea sa stea mirunica ... nu-l vinzi ?
felicia74 spune:
Mihaelutat depinde in ce relatii esti cu parintii copilului. Eu cu nasa mea sunt destul de apropiata, asa ca am intrebat-o direct: "vrei scaun de masina, ca stiu ca n-ai" A zis ca da si sper sa-i fi placut.
Pe de alta parte, ii poti lua un articol util, din trusoul bebeului - scaun de masina, de masa si daca are deja il poate vinde pe DC. la mica publicitate...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Nati e cu bona in parc. Singure. Sper sa nu faca Nati circ.
Noki la Z Unirea merg. O sa ma uit si te sun daca gasesc. Daca nu raspunzi sau ceva il cumpar si gata, daca nu ti l-o trebui se gasesc clienti
Catutza reducerea e de 50% pe baza cardului, se aplica 1 singura zi, cea scrisa pe card. Cardul il primesc prin posta cei care si-au dat datele in baza lor de date. (Mie mi le-au cerut o data cand am cumparat mai multe, cred. Dar nu stiu daca e musai sa cumperi mai multe, habar n-am). De atunci am primit un card cu reducere de 30% cand vreau eu, altul de 10% in luna octombrie - ziua copilului meu si asta. Cardurile astea sunt valabile o sg data, dupa ce cumpaeri ti-l iau.
Anda zi-ne vesti!
Joy ideea e ca peste o infectie virala se poate suprapune una bacteriana. Sau o infectie virala, dupa cateva zile se poate complica cu una bacteriana. Exudatul si coprocultura dureaza vreo 5 zile, (cand am facut eu, de mai multe ori) asa ca medicii prescriu sau nu antibiotice dupa criterii "clinice" adica dupa cum li se pare lor ca se prezinta copilul.
De ex pediatra mea cand m-am dus cu Nati cu febra 39.5 si rosu in gat, inainte de Craciun a zis: uite reteta de antibiotic. Daca mai face si maine febra e OK, daca face si poimaine, incepi antibioticul. N-a mai facut decat 37.5 asa ca nu i-am mai dat. Apoi a inceput sa tuseasca si a zis iarasi ca daca face din nou febra, ii dai antibioticul (de regula la viroze faci febra la inceput 1 zi, 2, 3 apoi se termina dar incep mucii si tusea ). N-a mai facut.
dienuta nici nu te sfatuiesc sa iei de-alea la 1 milion. Au luat niste prieteni. Primul s-a rupt-distrus-aruncat. Al doilea s-a rupt tot asa, la scurt timp dupa achizitionare (adica s-au rupt tijele de aluminiu) dar l-au reparat cu niste ferotenii si l-au mai folosit cateva luni. Intre timp s-a degradat si panza si arata ca a decedat si ala.
Gata, va las
gabitaco spune:
Sanatate multa la cei bolnaviori.
Mai, eu mai repet o data... de ce nu incercati lampile aromate cu ulei de eucalipt? Eucaliptul desfunda nasucul si ajuta la fluidificarea secretiilor de pe caile respiratorii. Noi folosim uleiul de eucalipt in perioada sta zilnic , si multumim Domnului suntem bine si fara muci.Noua ni l-a recomandat o farmacista si a confirmat si pediatra ca uleiul de eucalipt este f bun pt bolile respiratorii.
Joy, da la viroze se poate face si temp 39, da nu mai mult de 3 zile. daca persista inseamna ca e ceva infectie.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
noi pt tuse folosin STODAL care e homeopatic.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
gabitaco spune:
Mateea a facut febra acu vreo 2 zile 38-38,5 si i-am dat panadol , cate 5 ml la 6-8 ore, 3 zile. aseara mi se parea ca are nasucul cam infundat. Am pus lampa cu ulei de eucalipt, i-am dat stodal , ca tusea un pic, si suc de portocale cu vit C. la culcare i-am dat preventiv 2,5 ml de nurofen si parca e mult mai bine , si mucii n-au aparut. Si acum cand doarme i-am pus in camera lampa cu eucalipt. Sper sa trecem repede peste episodul asta. Ideea e ca tratamentele pt viroze se dau 3-5 zile chiar daca bb nu mai are nimic.Noi continuam cu Stodalul 5 zile, ca daca are secretii, trebuie eliminate- ea tuseste usor cam de 3-4 ori pe zi, dar se mai si ineaca cu saliva si nu prea imi dau seama care e cauza tusei.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
anda77 spune:
fetele, noaptea a trecut cum a trecut, chestia e ca nicio imbunatatire dimineata. la fund e numai apa-apa, burta ii bolboroseste mereu, geme, sta cu capul sprijinit pe ceva mereu, pe spatar, pe umar, pe zabrele, pe noi, nu are deloc pofta de mancare, o ora a durat sa bea 100ml de lapte dimineata. 100 ml, auziti, intr-o ora, jumatate cu lingurita. dupa 100 ml n-a mai fost chip.
i-am zis bonei sa nu-i dea azi nicio leguma cu niciun puiut, doar lapte fara lactoza cu cereale de orez. smecta pot sa-i dau doar dimineata si seara, la fel si sumetrolimul, asa a zis doctorilu'. ziua nu primeste decat antitermice. si febra la greu are, nu prea scade.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Lavi- e perfect asa...dar mai bine imi dai un beeep si te sun io inapoi, ca sa-ti descriu exact de ce produs e vorba, in caz ca nu m-am facut inteleasa de la inceput. Pe la ce ora mergi?
Joy- of, saraca de tine. Io sincer nu stiu cum rezisti. Vorba Deliei, de 13 luni. io eram demult la Balaceanca sau Sub pamant srl.
Cand a facut Titi febra nu a durat mut, doar ziua aia - mi-a facut pe la 13 febra de 39.3 apoi mai catre seara. dar noaptea a trecut fara febra, slava cerului. Io i-am dat Nevralgin picaturi, ca supozitorul il elimina imediat...dar are un gust oribil si merge da doar cand e treaz copilul. Adica noaptea la ora 0.00 cand mi-a zis mie dr sa-i dau Algocalmin, ii uneam supozitor, ca am incercat odata cu picaturile si s-a innecat si s-a si trezit si a si vomitat putintel. Sanate infinita si voua!
EDIT: Oooofff, Anda! Bine ca nu-i dai nimik altceva. Incearca chiar sa-i dai si laptele cu mucilagiu de orez. Oricum lapte fara lactoza si orez doar, cel putin astazi.
Edit la edit: Dienutza - io-s tare multumita de carutul meu: Babideal. E usor, are cos, e ok per ansamblu. Si la pret mi s-a parut la fel: 2.7 mil. Acuma nu mai stiu cat e, da si tu un google search!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!