Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Raluca, am facut un sindrom rar dar specific sarcinii, se cheama PUPPP... e horror. Nadiuta, trec, dar nu se stie in cat timp, depinde de persoana... cum eu am o forma tare urata, probabil ca nu voi avea bafta sa treaca prea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

nadiuta si bebelina mea avea 1,800 la 32 de saptamani si acum se intreba dr pe unde sa o scoatem ca e maricica,peste 3,500 sigur...asa ca stai linistita.

messa daca ai chef si rabdare ,poti incerca sa mergi la spitalul de boli dermato "dr longhin".eu am fost acolo la dr alecu,mi s-a parut un tip priceput,pe mine m-a scapat de o treaba f neplacuta (o urticarie ciudata si f agresiva)dar bine,nu eram gravida.acum,chiar daca e un sindrom aferent sarcinii,ar trebui sa existe ceva care sa te ajute sa scapi macar de mancarimile alea...

eu m-am damblagit,am schimbat iar placa...acum nu mai vreau sa nasc pana marti ,cand a zis dr ca ma interneaza.asta era si ceea ce imi doream,sa ma duc ,sa ma internez frumos,nu sa ma ia prin surprindere...sa vedem ce o fi,maine am petrecere in familie ,e onomastica tatalui meu,poate mergem cu tot familionul la spital...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Neata fetele! La multi ani Ioane, Ionele, Ioni, Ionuti si alte derivate, sa fiti fericiti si iubiti!

Eu tot pe aici, am intrat doar sa fac prezenta.

Bai de vreo 2 zile ma doare tare in dreapta pe unde sta maimuta cu picioarele. E o durere asa ascutita, credeti ca i-au crescut unghiile la picioare si ma zgarie?? Ca asa ma simt.

Ma duc la o cafea, va pup.

Ivona 40+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am trecut sa va anunt ca la mine nu e nimic nou sub soare.ieri am carat si mobila si degeaba.Se pare ca bb e lipit bine si gata.

Meg,ai o burtica pe cinste.Dar ma bucur pentru tine va in rest esti slabuta...nu ai pus mult!

Liudo,la tine e neschimbata...se vede ca tii post.
Ce bine seamana sora ta cu tine.

Eu tocmai am vorbit cu o prietena care a vazut poze cu burtica mea si a spus ca ea asa burta mare n-a mai vazut.Ce sa mai zic,mi-a picat fata.Adevarul e ca am aproape 120cm in circumferinta...deci cred ca daca Raluca a nascut,am preluat conducerea.

Ma duc sa ma uit la poze cu bb-i.

Dana AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Messa,si la mine tot Pupp e,dar nu stiam ca la fel se cheama si in romana.Bubele au disparut,dar in schimb ma mananca toata pielea fara sa am ceva.Si mai mult seara.Acum sper sa mai rezist citeva zile.
Unde e subiectul cu pricina?sa ma distrez si eu.

Dana AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna amiaza! cu rusine ne-am trezit cam tarziu si am o senzatie ca imi cade un picior!
ma dor partile, pe spate nu pot, pe burta iar nu pot dormi asa ca ramane stanga, dreapta si vad ca ma dor...
dar bine ca dorm...
Ylilimic - stai fata cumintica ca nu mananc eu cat vrabiuta, s-a trezit lupul de la o vreme in mine... asa ca pap bine, chiar foarte bine si dupa cum arara eco ce mananc eu se pune pe copil si nici nu vreau sa iasa mai mare de 3400gr. Numai ca eu am burta mare demult, iar la voi acum a crescut si m-ati ajuns... pana la urma tot eu sant in dezavantaj, ca voi carati burta ultimile saptamani pe cand eu o am asa mai de mai multe luni...

fetelor cu masajul copilului - nu am copil, inca... dar toata lumea zice acelasi lucru - masaj obligatoriu si cat mai des daca se poate primele 2-3 saptamani - o luna de cateva ori in zi ca cica relaxeaza copilul si se oboseste si doarme bine si apoi se acomodeaza mai repede cu noul stil de viata... apropo cica astea mici amortesc rau si ii dor si pe ei oasele, asa ca trebuie masati obligatoriu... aaa si ce mi-a zis cineva in care am incredere.... luati ulei, normal din asta din magazin si il stirilizati (adica in pahar pui uleiul, paharul in o cratita, oala cu apa la fiert - si il lasi acolo 40 de minute) asa cica se stirilizeaza uleiul... si cu acest ulei ii faci masaj de 2 ori in zi... e mai bun decat orice ulei din farmacie si ca orice firma recunoscuta. A si dupa baie seara (sau inainte- depinde de copil) e obligatoriu masajul.

ceza in Galati nu iti face nimeni fara bani, asa am auzit asa va zic, chiar daca ai hartie ca ai nevoie de ceza nu se arunca nimeni sa-ti faca si te lasa sa te chinui opana nasti normal. Majoritatea nasc pana la urma, sant rare cazurile cand chiar nu pote sa nasca si dupa vreo 10-15 ore vad ca deja ceva nu e bine si poate se uita atunci...

Daconst - fato cand nasti? Hai ca iti veni timpul si tie...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile

Mergi la inceput

Ivona da azi e sf. Ion sau maine? azi e boboteaza din ce stiu eu, Ion e maine... sau am inebunit, ca eri ziceam ca e miercuri si ma contraziceam cu cineva care zicea ca e sambata si nu e zi de lucru...

daconst mama eu post? cred ca glumesti, papa fata in nesimtire, acum de cand sormea e la mine parca mi se pare ca mananc si mai mult ca ea ciuguleste ca vrabia din 1 portie si eu pe langa ea imi pun de 2 ori in farfurie... am bagat si dulce, vad ca nu imi sta in gat nici cozonacul, nici torturile... dar recunosc ca burta ta e mai mare, nu stiu cum o intretii dar la mine cred ca se rupea daca ajungea asa mare... bine hai sa luam in consideratie ca esti si mai inalta ca mine... AAA si de sormea... acum ne mai deosebesti, ca na, ma rog, eu am burta si e plata, dar inainte de sarcina ne incurca lumea... si la firma cand venera se apuca lumea pe holuri sa-i explice nu stiu ce problema aparuta, pana asta - sperita le zicea "da eu nu sant Liuda, eu sant sora ei..." , sau daca o lasam la mine la calculator - vineau astea se apucam sa-i povesteasca si ea cu ochii beliti abia la urma le zicea " da eu nu sant Liuda" Si e intre noi aproape 5 ani, ea e mai mica...
mai si pe mine ma mananca burta dar daca stau cu ea goala, dar daca e acoperita mai uit...
Daconst hai fata cand nasti? Auzi vin-o la mine ca am de facut curat, de spalat, pe sus pe jos, deci daca ai terminat treaba la tine si nici un semn de nastere - mutate la mine ca eu te si platesc daca faci...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Ai dreptate Liuda am gresit - as vrea eu sa grabesc zilele pana pe 11. Va rog sa luati in considerare urarile facute pentru maine, Sf. Ion.

Ivona 40+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata ( cel putin la noi ) m-am trezit am papat si somn din nou , nu stiu ce e cu somnul asta dar as dormi non-stop

dana ai uitat de mine draga am 123 cm in "talie" mi-e frica sa nu explodez ;
s-a lasat foarte tare burta de fapt atarna cand stau pe scaun se sprijina pe picioare si ma doare rau jos sub burtoi mai ales cand ma ridic sa merg

catalina de la sunt starile de lesin au vreo legatura cu operatia de ceza ?

stie careva cand incepe postul pastelui anul asta ? pastele e in 7 aprilie dar nu stiu cu cat timp inainte incepe postul

AMR 9 zile

Mergi la inceput

pe 17 febr intram in post ce inseamna ca nu reusesc sa botez copilul pana in post si o sa astept pastele... chiar eri am calculat ca pana pe 17 febr. nu cred ca am timp de 40 de zile, doar daca nasc eri...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 37 sapt. 6 zile

Mergi la inceput