Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 31
oana_bucur spune:
Maryela eu am gasit husa impermeabila dar nu la noi...poate in bucuresti sa ai sanse mai mari...ce tot gaseam erau niste petice ca de musama pe care sa le pui sub fundul lui. Oricum pe langa husa am mai achizitionat niste paturici impermeabile, care sunt de 60x60 si se numesc Aleze de la Seni (nu le-am desfacut dar intelesesem de la fete ca au consistenta unor pampersi doar ca sunt paturici). Exista si in carrefour la vreo 50 si ceva de mii pachetul (in brasov sunt la raionul de tampoane dame) sau in farmacii la vreo 90 mii pachetul.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
36+ 
adela2006 spune:
maria-irina felicitari sa creasca mare frumoasa si sanatoasa la fel si mamica
ramonaa felicitari vreau si eu " reteta " la asa o nastere
laura nu am m ai ras de mult timp asa cu lacrimi
mi se pare ca trece timpul asa incet nu se mai face o data miercuri sa mergem din nou la doctorita
cine deschide capitol nou ? ivona , dana , care mai vrea sa nasca acum vad ca la katy a functionat
amr 7 zile
Monicutz spune:
Felicitari pentru bebelusi, Ramona si Maria-Irina!! Sa va traisca si sa va bucurati de ei.
Laura, probabil ca dopul a fost dupa cate il descrii. Nu se vedeau si firisoare de sange in el?
, 34+
alinuk spune:
Maryela,
Eu am luat cearshaf cu elastic impermeabildin Miniblu / Plaza Ro - pe partea dinspre saltelutze e impermeabil iar pe cea pe care sta bb e 100% bbc).
Cred insa ca gasesti in orice locatie Miniblu (este in jur de 67ron)
Cred ca intr-adevar pt cele care au baietei e mai bine sa pui asa ceva pe saltelutza.
Pup,
Felicitari fetele care au mai nascut pe aici!!
hai adinush 
hai marina 
(beeeeeiiii va intalnitzi la spital!!!)
Alinuk 36
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
eli1977 spune:
buna,
sa intru si eu un picut pe aici pe la mamicute si burtici, ca toata ziua am fost taaare ocupata cu nestingul
Felicitari noilor mamici , Maria Irina si Ramonaa, sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de venirea lor!!

Meg, exact aceeasi intrebare am vrut eu sa postez aseara, la fel simt si eu de la o vreme, o durere surda, inghinal, care ma face sa merg din ce in ce mai incet, cred ca bebe apasa, ca si la mine e cu caputul in jos de la 32 de sapt si cam de atunci am inceput sa simt asa.Vorba Alinukai, stai linistita, face parte din oferta...

Alinuk, chiar m-am uitat in seara asat la Mother Care in Plaza la sutienele de alaptat, sunt misto, dar nu am vazut decat 75d, poate nu erau toate expuse si nu am stat sa intreb, costa 1milion si ceva, pana in 1,5mil, uof ca am uitat exact..

curaj maine, Adinush si Gabriela, haideti mamicutelor!!
Gio,te rog eu mult zi-mi si mie exact care magazin in piata, ca eu stau la plaza si m-as repezi maine pe acolo sa mai iau si eu cate ceva!!te rog, nu ma uita.
Monu, am fost azi la Z in plaza, ca ma gandeam ca sunt reduceri...la pomul laudat..stii tu.Eu n-am vazut nimic redus, ori numai anumite chestii sunt reduse, ori nu m-am uitat cum trebuie.In schimb au o promotie ca daca , cumperi de 500.000, paticipi la nu stiu ce concurs parca.Am vazut lucruri dragute, dar nu reduse, ca de obicei..
Fetelor, va tin pumnii care nasteti maine, va pup si ma duc la nani.sa dormiti frumos.

Eli si burtica ei de 36s+
IoanaN spune:
FETELOOOOOR NASTE RALUCA!!!!
E LA SPITAL CU DILATATIE 2 DEOCAMDATA II ADMINISTREAZA PITOCIN PENTRU TRAVAIUL...SA TERMINE MAI REPEDE! CRED CA PANA LA ORA 19, ORA NOASTRA E CU DARIA IN BRATE!!!
SUCCES RALU!!!!!
ioana
36 cu 
alinuk spune:
Oana,
tu intrebai de un suport de dormit pt bb??
am gasit io, ti-as da linkul dar imi baga reclama mascata![]()
..ti-l dau pe mess sau il iei de aici dar fara pauze inainte si dupa bebelusultau
...
http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=DM01
Alinuk 36
Theodor
Nimic nu-i intamplator!
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
alinuk spune:
Adinush,
esti invitata noastra la deschiderea unui nou capitol!!!!
Alinuk 36
Theodor
Nimic nu-i intamplator!
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
adinush spune:
Gata,gata ma apuc..poate ma ajuta sa nasc repede maine![]()
Adinush
40+ 4 cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie
gio spune:
Eli, hai ca-ti raspund aici ca nu stiu daca intru si mai incolo cand apare capitolul nou. In piata chiar in spatele tarabelor cu fructe (langa o brutarie mica si o dugheana cu mici
), e un magazin destul de mare (nu stiu ce scrie pe firma, ceva cu textile....). Produsele sunt de la Kiabi (sunt marfuri ramase pe stock si importate in Romania) in genul celor de la TCM. dar acum am vazut ca au bluzite mici - eu am luat pt o luna -54 cm. Daca urmaresti mai tot timpul baga marfa noua; sper sa-ti si placa. Eu am luat pt mine de gravi si pt Taisia si s-au comportat bine.
Ramona, felicitari, asteptam detalii!!!
36 +