Mamici de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

laura-popy, am o matusa care a nascut vaginal ambii copii in prezentatie pelvina. Pe vremea aceea nu se facea manevra de intoarcere. Primul a fost bine, dar al doilea nascut prematur a facut o hernie inghinala si abia la 2 ani a fost operat. Destul de neplacut. Banuiesc ca astea ar fi riscurile. Manevra de intoarcere o face medicul care te asista. Stiu doua cazuri in care mama a ajuns la spital fara nici un ban, deci nu i se facea cezariana si atunci au incercat sa-i intoarca copilul - si s-a reusit. Respectivele mame sustin ca ar fi preferat cezariana, nu stiu cat a fost de nasol, dar ele asta si-ar fi dorit atunci.

monu, arati f bine, dar nu stiu ce sa spun de marimea burticii, eu auzeam ca daca esti prea slaba iese mai bine in evidenta. Oricum nu te lua dupa asta. O verisoara imi povestea ca la prima sarcina avea o burta imensa - nascut copil 2800gr. A doua, abia se vedea burta - copil de 4 kg! ce sa mai zici? Si oricum, un copil nascut de 2600-2800gr e normal, numai ca nu-i la moda la noi, toti vrem daca se poate sa mearga si in picioare cand se naste! Inclusiv eu m-am contaminat de boala asta, desi niciodata nu spuneam ca vreau sa nasc un bb grasun.

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Whats up fetili?Dormiti huh?F bine faceti.Eu eram rupta si pe la 3 dupa amiazam-am asezat sa dorm zic 2 ore acolo.Ei si uite la ce ora m-am trezit la ora 1.30.Asta inseamna ca eu ca de obicei dorm ziua .
AMAYA CE BINE CA ESTI BINE.
CATALINA stii ca vb noi de starea asta dupa nastere .Bine ca stii despre ce e vorba si iei lucrurile asha cum sunt.O sa treaca.Important e ca esti cu insherasul tau si el este universul acum.Vezi ca si eu am fost azi la preotelul meu la snagov ptr ca aveam o stare tare nashpa.Si m-a doftoricit el.Mi-a dat si un talisman sfintit de el sa il am cu mine pana nasc si la nastere.Mi-a spus ca totul o sa fie bine si daca vreau eu sa il iau si pe el cu mine la spital.Saracutu de el la 92 de ani voia sa mearga cu mine ca sa ma ajute.M-am intors alt om ca de obicei.Mi-a dat foarte multa energie pozitiva,incredre ,curaj si forta.Am vb si de botez si nunat religioasa.Nici nu ma gandesc sa las alt preot decat pe el chiar daca e foarte departe bisericuta.Asta e!
Cand vad atitudinea Aelitei,a Oanei ,Criss si a altora atat de pozitive si de curajoase nu pot decat sa ma bucur si sa ma incarc si de aici cu mult optimism si multa forta.

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Alinatxa, uite, vezi ca incet si la tine se aranjeaza lucrurile? Nu conteaza din ce directie vine, dar daca dinspre biserica clar ca nu e rau.
Vei vedea cum depasesti cu bine tot, vei fi o mamica de exceptie si in scurt timp poate te vei reintegra, te vei implica in domeniul pe care l-ai sacrificat de dragul micutei. O sa inveti sa te imparti, rolul de mamica nu ti-l poate lua nimeni si vei fi langa fetita cand va fi esential.

Catalina, abia asteptam sa ne spui ca ti-ai mai revenit, practic esti constienta ca motive de neliniste nu ai, insa faci eforturi sa stapanesti si sa depasesti momentul. Toate fac parte din viata, ce sa facem?!

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Criss .Dar tu de ce nu dormi?Ai probleme si tu cu somnu'?

Mergi la inceput

Mai messooo fata draga m-ai facut iar sa rad in hohote.Uite ce fac eu.Zic hai sa mai intru pe la diverse subiecte sa imi clatesc creierii.Si uite asha dau de un subiect cu tenta religioasa.Si uite-o si pe messa mea ce replica da unei fete care isi punea intrebari despre ce inseamna curvie si preacurvie,perversiuni sexuale etc."M-am dus acuma la prietenul meu si i-am spus ca suntem curvitori, curvitori peste fire si probabil si preacurvitori, da numa' popa stie ce o fi pervers si ce nu ".
iar sexul oral e o chestie extrem de palcuta pentru cel care o "primeste". Deci, cum sa fie pacat?"
Acum ma duc sa vad cate rosii ti-ai luat in cap.LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Mergi la inceput

Alinatxa, si eu am dormit dupa amiaza, dar de la 6 la 21,30. M-am obisnuit prost de o vreme, dar sper sa ma disciplinez curand. Specialitatea mea era sculatul de dimineata (4, 5)

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

criss, pozele alea horror sunt exact cum sunt eu acuma de-abia astept sa nasc si sa scap de bube, ca tare rele sunt!

alinatxa, normal ca au sarit cu rosiile, dar nu ma las! nici sfantu' duh nu-mi poate zice ca utza-utza si "accesoriile" sunt ceva rau!!!

Mergi la inceput

Asha sa nu te lasi .....Fatooooo imi disperi copila.Ca eu rad aici nu lacrimi si saraca copila mea cred ca rade si ea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

catalina, scoate-ti din minte ca vei deveni greu de suportat si o povara! Cauta sa intelegi care este motivul pentru care te simti stresata/ deprimata, vezi daca poti face ceva, daca nu, spune: „Cu Dumnezeu inainte!” si gata! Cauta sa dormi cat mai mult! Am observat ca atunci cand sunt obosita ma gandesc numai la prosti! Sunt sigura ca de aceea te simti trista!
flavia, ma bucur mult ca v-ati intors acasa! Multa sanatate, putere si rabdare! Sa va bucurati de cele doua papusele!
marybell, multumesc pentru link-urile despre alaptare!
Frumoase burtici!
Megbeng, depinde cand ai facut poza! Poate dupa ce ai mancat! Burtica mea e mai rotunda, dar cum cum se spune, la fete e mai rotunda. Tu o ai mai tuguiata!
anis, chiar ca ai burtica tuguiata! Asa cum a spus criss68, parca ar fi baiat!
liuda, sorry, dar mi se pare ca burtica ta a fost detronata! Esti tare simpatica in poza de langa calculator! Eu mi-as inrama-o!
Laura_poppy, despre masajul extern pentru intoarcerea bebelusului ne vorbea una din fetele din tarile nordice. Nu cred ca la noi se practica! Nu iti fa griji, bebele se poate intoarce si in ultima sapt!

Mihaela 35+
poza 34 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare! Intru si eu sa semnez condica...
messa - m-ai imbolnavit si pentru asta nu e de vina decat alinatxa cu postarea ei religioasa. Eu mereu m-am gandit daca popa o face ce fac oamenii de rand in ce priveste subiectul...
serul fiziologic - am apelat si inainte, si intentionez si acum, la serul dozat in punga de 500 ml. Nu mi-a atras nimeni atentia vi-a-vis de valabilitatea ei si nr de intepaturi pe care le suporta, insa mi-a fost recomandata de dr venit in vizita la bb.
liuda - se vede ca in ultima vreme mananci cat o vrabie... nu a aparut nici o imbunatatire a imaginii tale publice
Chiar si anis - are o burtica pe cinste, ce sa mai vorbim de Ingrid - iti vine sa o mananci cu zulufii ei cu tot!

Am inceput sa-i arat lui Matei cum se joaca cu o papusa (pentru prima data la noi in casa), un bb marisor si chel, stiti voi... Rezultatul? BB nu are voie sa doarma pe nici o perna din casa - toate au fost impartite pe cap de locuitor , bb are nevoie sa fie schimbat de pampers, dar unde e cucul? , din cand in cand accepta ca trebuie sa faca si bb nani, insa pe jos sau in remorca de la masina
Credeti ca am inceput cam tarziu antrenamentul?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 9 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput